Hoeveel is het recht nog waard dezer dagen? En wat is de waarde van een gerechtelijke uitspraak nog? En wat als een ‘staatssecretaris’ het oneens is met een gerechtelijke uitspraak? Dan passen we toch gewoon de wet aan.

Dit zijn gewoon mafia praktijken!

10 REACTIES

 1. De wet is voor ons om ons aan te houden, niet voor hun. Het is papier en inkt en niks meer. Zolang de merendeel van het volk waarde hieraan hecht, blijven ze hun gangetje gaan.

 2. komen we weer terug op het feit dat de grondwet ondergeschikt is aan de wet.daarom mag het ook geen rechtsstaat heten,maar een kaaskop dictatuur.

 3. zo zijn ze al jaren bezig met het dichten van ‘ lekken’.

  het komt nooit in ze op om eens minder van andermans geld uit te geven om de begroting sluitend te maken.

  leuk om te zien dat Europese regels nu een soort van grondwet zijn waaraan getoetst wordt. soms zitten er dus ook voordelen aan de EU. (datzelfde schijnt te gelden voor de Euro, volgens Jesus Huerta de Soto is de Euro voor sommige landen een soort goud standaard http://www.youtube.com/watch?v=6QluOJ41pZk )

  wel vreemd dat Weekers denkt een wet te kunnen maken die niet is strijd is met de supranationale regels. wellicht komt het er op neer dat iedereen dezelfde (hogere) BTW gaat betalen.

 4. Neen, geen maffia ! Maar EURO MAFFIA vanuit Brussel

  Zo werkt het. De Europese Commissie, in dit geval door middel van Viviane Redding formuleert het als volgt;

  http://t.co/oYS3tsr

  De europese Unie zou het recht hebben om het gehele justitiële apparaat in Croatië te vervangen !!! Zoals ze in Servië reeds deden.

  Niemand in Nederland durft z’n mond open te doen.
  Hoe noemde Hitler dat ook al weer in de 30tiger jaren.
  Oja – LEBENSRAUM !!!
  Toen hield ook 60 % van de nedelandse bevolking z’n mond dicht om de economisch de rit uit te kunnen zitten.

  De zelfde elite, zelfde maffia, zelfde doel !

  Nog even los van de ‘natuurrechtelijke’ pretenties en elite theoriën dr. Mengele, – maar dat komt wel met de pharmaceutische industrie maffia die blijkbaar druk bezig zijn voor acties .

  Het justitieel apparaat werd gedurende de oorlog vervangen door rechters die aanhangers waren van het duitse nationaal socialmisme.

  IN NAAM VAN HET RECHT !

  En nu gaat weer 60 % van de nederlandse bevolking z’n mond houden om op die manier zelf de dans te ontspringen ?

  Inderdaad ! Zo werkt dat ! En als je je mond durft te openen dan passen wel de burgerlijke dood op je toe, totdat jij en je familie niet meer te eten hebben en letterlijk dood gaan van de honger en aan deze elite smeken of ze alsjeblieft in leven gehouden mogen laten worden. DOOD OF CORRUPT ? Wie kan die keuze maken voor hem en de zijnen ? Maar de Europese Unie dringt deze keuze wel aan de justiablen op !

 5. 40% van de bevolking is genoeg om gedaan te krijgen wat gedaan gekregen moet worden. Met stukken minder, mits georganiseerd, denk ik dat de Nederlands staat ten onder te krijgen is.

  Maar ja probleem is het juist dat gelijkdenkenden zich juist niet goed organiseren en zich niet massaal voorbereiden op wat komen gaat. En dat weet de overheid ook, en hoeft dus geen angst te hebben dat ze in de weg gezeten zullen worden.

  Doompie [6] reageerde op deze reactie.

 6. @Alex [5]:

  Dat is de spijker op de kop!

  Dat terwijl het internet Het middelis voor massale organisatie. Zie de arabic spring, wel Of niet aangeslingerd door de CIA, maar het werkte wel..Al is het vergelijk niet helemaal eerlijk, in vergelijk zou het betekend hebben het geloof in de Koran opzeggen ipv de dictatuur..

  Eerst bewust wording, dan een alternatief accepteren en vervolgens actie..

  Het probleem in deze is het eerste, het geloof democratie zit zo diep bij vele dat dat niet 1,2,3 voor elkaar is. Maar zoals gezegd, de geluiden veranderen langzaam maar zeker, fase 1 is op toeren aan het komen..in die fase is er een uitgesproken rol voor de libertarische websites..educatie van de alternatieven..veel mensen spreken: ” ja wij zien de problemen, maar ja wat doe je eraan..” nou DIT dus..

 7. Ik vraag me ook af of het volgende luchtballontje van Kameraad Pechtold voor de rechter stand gaat houden;

  http://www.nu.nl/economie/2541451/d66-wil-rijkere-huurders-goedkoop-huis.html

  Dit was voor mij wel weer het maandelijkse wtf momentje. Pechtold openbaart zich als een pure communist die op geen enkele manier iets opheeft met individuele vrijheden en keuzemogelijkheden. Een doorstroomcontract…….hoe ziek in je hoofd kun je zijn! What’s next? Mensen met een hoger inkomen MOETEN een duurdere auto kopen? Mensen met een hoger inkomen MOETEN 1e klas reizen?

  Ik kan me niet voorstellen dat een rechter met ook maar een beetje gezond verstand deze puur discriminerende maatregel niet gaat afhameren. O wacht; D’66 rechters 🙁

 8. ¨If people behaved like government, you´d call the cops¨ – H.L. Mencken

Comments are closed.