Hier nog een (laatste ??)  link om u te verleiden te komen naar het Vrijheidsfestival in de meest vrije staat van Amerika: New Hampshire.

Ja, het is kort dag, Van 20 -26 juni geeft niet veel tijd om na te denken. Maar er zijn altijd een aantal personen die het in hun schema kunnen opnemen, en er extra gaan genieten.

 

Hier kunt u alle gegevens en verleidingen vinden. Als u kan deelnemen, en u hebt tijd, laat ons dan meegenieten door een persoonlijk verslag van u.

Alle gegevens vindt u via :  http://porcfest.com/

7 REACTIES

 1. Zal het mogelijk zijn eens iemand van de VS daar heen te sturen voor een video / foto verslag en geschreven verslag?
  Desnoods met reis vergoeding d.m.v. donaties of wat dan ook?

  Ik heb het vermoeden dat de Vrijsprekers zelf niet al te kapitaal krachtig zijn om zomaar “on a whim”naar de VS af te reizen om daar een festival te bezoeken.

  Vrij krijgen zal voor de meeste geen probleem zijn, maar een ticket en verblijf new Hampshire is toch een behoorlijke klap geld voor porkfest alleen. ( na het zien van de vorige foto’s is het meer pork dan porc)

  Mocht iemand gaan however..
  Neem direct even een bezoekje aan Atlas Shrugged. (Pssst.. en een camera mee)

 2. Helaas, ben niet van plan om al mijn privégegevens te moeten geven, een radiatiescan te moeten ondergaan of anders in mijn kruis gegrepen te moeten worden door de TSA. En maak je een opmerking, hoe leuk ook bedoeld, dan word je door 4 man hardhandig tegen de grond gewerkt. Dat is het huidige Amerika. Land of the free…

 3. Wat helemaal mooi zou zijn is als we vanuit die organisatie iemand van ons daar kunnen krijgen met gedeelde kosten.
  Misschien iets voor volgende keer.

  Al die libertariers daar, misschien is er ook interesse om daar te vertellen over de europese situatie, gekoppeld natuurlijk met het belang dat de USa zijn beleid moet loslaten m.b.t. vrije immigratie.
  zodat ook de europeanen makkelijk toegang hebben tot new hampshire.

  Of iets dergelijks.

  als je daar als spreker terrecht kan misschien wil de organisatie je dan wel helpen er te komen.

  Daarbij heb ik een vermoeden dat de mensen daar zelf heel behulpzaam zijn, en misschien dat je via de forums van de free state project wel van iemand een tent kan lenen of tegen een goed prijsje huren.

  Voor de mensen die het echt willen weten.

  een retour van 20 t’m 26 ste net US Airways (goedkoopste) kost 1064 (incl) euro 1 persoon economy class naar het vliegveld van Lancaster. (2x overstappen)
  er zijn nog 3 stoelen vrij.

 4. Een vrij New Hampshire is een illusie zolang het niet afgescheiden is van de rest van de VS, en zelfs dan alleen als het niet in een of andere permanente vorm van oorlog met zijn grote buur eindigt…
  Maar ik blijf hopen!

Comments are closed.