Je mag best trots op Nederland zijn, waar we met een democratisch gekozen meerderheid steun geven aan een sociaal en collectief beginsel, wat hier de minderheid met 2000+ wetten en regels in alle vrijheid aanwezig laat zijn. Dank zij dat systeem dragen mensen bij aan de mooie gebouwen die er in Nederland gebouwd kunnen worden, zoals musea en andere overheidsgebouwen met luxe kantoren voor belastingontvangers, controleurs, enz. En alleen dan kunnen er ook nog subsidies uitgegeven worden aan kleine groepen in de samenleving.

 

Ook hebben wij de gunsten van Duitsland willen ontvangen door een goederenspoor vanuit Rotterdam naar het Duitse roergebied aan te leggen, de Betuwe lijn, waar helaas Duitsland zelf niet aan mee wil werken en het spoor eindigt dan ook bij onze grens met Duitsland. Een prachtig prestige object, maar dat waarschijnlijk niet bijzonder gewaardeerd is door Duitsland. Maar ondanks dat kunnen wij trots zijn op onze bestuurders die z’n project aangedurfd hebben.

Nederland kan zorgen dat er bommen gegooid worden op andere landen, en met veel militair machtsvertoon vrede stichten. Daarna kunnen wij gewonden en gehandicapten in het buitenland weer in vrijheid laten leven door ze financieel te steunen. Ook kunnen wij grote sommen geld geven aan Europa dat het weer doorgeeft aan landen als Griekenland. Dat zijn allemaal goede gebaren naar andere landen en daarmee zullen wij respect gaan afdwingen, en zullen wij daar graag geziene gasten zijn. Ook zijn wij het voorbeeld voor veel landen waar het gaat om milieu problematiek, in een woord wij zijn een geweldig sociaal voelend land.

Onze ouderen en gehandicapten daar zorgen politici uitstekend voor. Straks komt de euthanasie wet er ook nog door, een prachtig gebaar om kosten te besparen, of zou het zijn om menselijk leed te voorkomen; dat is nog niet helemaal duidelijk. De kapitalisten worden straks niet meer bevoorrecht met hypotheekaftrek en de armlastigen zullen daardoor niet meer naar de voedselbank hoeven.

De banken worden straks niet meer ondersteund, want het belangrijkste zal zijn dat alle mensen een goed verzorgde oude dag hebben en gehandicapten zich geen zorgen meer hoeven te maken. Daar kan een regering gezien het beloofde sociaal en collectief beleid niet onderuit komen.
Wij kunnen trots zijn op onze bestuurders die zelfs voor de minst bedeelden in deze maatschappij opkomen. Laten wij dat niet vergeten dat ze zelf gebruik hebben kunnen maken van het goede onderwijs systeem in ons land en dat nu ook nog erg waarderen.

Eindelijk gaan onze bestuurders bezuinigen op het bestuur van het land en kunnen burgers gespaard worden. Ook zullen ze zorgen dat de  ziekenfonds premie naar beneden bijgesteld zal worden.

Privatiseren was het toverwoord en daarom moet dat in Griekenland nu ook gebeuren.
Wij kunnen trots zijn!

Ingezonden door Reiny