Bijeenkomst Libertarische partij, Den Haag, 2 augustus, 20.00 uur

Bijeenkomst Libertarische partij, Den Haag, 2 augustus, 20.00 uur

 

Adres:

Libertarische Partij p/a Hollands Juristen College
Landgoed Marlot, Leidsestraatweg 77A
2594 BB ‘s-Gravenhage

Voor contacten en routebeschrijving zie:
http://www.libertarischepartij.nl/locaties/LocatieMarlot.htm

2 REACTIES

  1. Het klinkt zeker als een boek dat ik zou lezen. Echter mijn eerste indruk wordt erg beïnvloed door de slechte foto!

    Toen ik het artikel ‘scande’ (doe ik voordat ik ga lezen) dacht ik dat het een crimineel heerschap betrof. Niet l*llig bedoeld, maar de foto is echt slecht. Ik zou Konrad aanraden een professionele foto te laten maken. “Eerste indruk” en zo…

    Francis [2] reageerde op deze reactie.

  2. @Eddie Willers [1]: Ja, dat wat je ziet is niet uitnodigend voor de meeste mensen, en misschien wel voor allen. Maar het voorkomen van escalatie van de financiele crisis is ook wel een serieus onderwerp. Francis.

Comments are closed.