Geen van de betrokkenen bij de eurosoap, ongeacht of hij President van een Centrale Bank , volksvertegenwoordiger of iets anders is, kan de waarheid over zijn lippen krijgen, die zelfs de domsten onder ons langzamerhand duidelijk zou moeten zijn

: “HET GELD IS AL LANG WEG”

In welke kan men deze onpopulaire waarheid ook zal trachten te gieten en in welke vorm ook dit onwelkome bericht op de massa losgelaten zal worden, dit geld zal nooit meer terugkomen.

Al een aantal maanden worden plannen beraamd, die alle hetzelfde doel dienen : het maskeren van het feit dat de nominale waarde van de schulden die in de boeken staan, geen enkele betekenis meer heeft en in feite nooit enige betekenis gehad heeft.

Hugo van Reijen

12 REACTIES

 1. Bernanke beweerde dat hij winst had gemaakt op de bailouts.
  Het idee is om net als bij de savings&loans crisis bij de crash alles op te kopen en hoewel het niet met winst te verkopen is, kun ze dat soms wel nominaal met winst verkopen na het creëeren van een hoop inflatie.
  Na 10 jaar inflatie van 15%, is de rotzooi triomfantelijk te slijten voor 4% meer dan het ooit voor gekocht was.

 2. Hier ligt ook een deel van het probleem…. http://www.telegraaf.nl/binnenland/10218980/__CDA_wil_uitleg_over_maffia___.html?p=21,1 Wel vreemd dat het CDA uitleg wil, die komen toch werkelijk 8 jaar te laat.

  Bulgaarse, Griekse, Spaanse, Italiaanse, Ierse, iedereen is en heeft zijn eigen maffia verhaal. De Grieken konden doen wat ze dachten dat goed was. Zo kon/kan ieder land wat met geld aanrommelen en niemand die weet waar het geld blijft of fatsoenlijk kan/wil controleren.

  Griekenland moet gedacht hebben: “…we doen wat we doen en als het fout gaat dan zal de EU ons op zeker komen helpen en daarna blijven we doen wat we doen, want de EU zal ons verrotte gedrag altijd blijven steunen” Criminele families moorden elkaar uit of steunen elkaar onvoorwaardelijk, maar verwacht niet dat één van de twee de zuivere weg kiest en er voor kiest om orde op zaken te stellen..Orde betekent stoppen met roven en is het einde van een comfortabel leven.
  IIS [4] reageerde op deze reactie.
  leo [5] reageerde op deze reactie.
  vrijeradikaal [7] reageerde op deze reactie.
  .M [8] reageerde op deze reactie.

 3. @IIS [3]:

  Er is maar één echte oplossing namelijk bezuinigen en ombuigen van uitgaven, Het onmiddellijk stoppen met excessief en ongecontroleerd uitgeven van belastinggeld, ons geld!!

  Belastinggeld wordt nu gebruikt voor corrupte landen, voor tig-duizend gesubsidieerde clubs met vrinden en familie, voor tig-miljoenen overbetaalde en overbodige ambtenaren, voor megalomane werkplekken, voor de meest krankzinnige en overbodige zaken die men niet eens meer kan benoemen, enz. enz. Als de EU vindt en denkt dat men deze weg moet blijven volgen, daar men ander bang is grip en macht te verliezen, dan zal de EU zeer zeker, maar helaas met de burgers erbij, totaal naar de filistijnen gaan.

  Nu orde op zaken stellen of anders totaal naar de hel.

 4. @IIS [3]:
  Het elitaire kaste-systeem of profitariaat is tot vervelens toe (via de media) het gewone volk aan het klaarstomen met de “zalving” van een ongelimiteerde stressfactor namelijk het geld is weg dus ook het saldo voor de oude dag. Geprofeteerde besparingsrondes of werk je privé-schuld weg is een leuze om de handen aan het werk te houden in die stupide “sollidariteit”. Crasht het bankensysteem NU en daarmee ook de politieke, religieuze kaste en alle corporatieven dan is het bijna vruchteloos zoeken naar een alternatief om het onwetende volk terug aan het werk te krijgen in een systeem waar zij, als onproductieve luiaards de dienst zullen uitmaken als hoogste kaste. En dat is de vrees die elitairen extrapoleren en weerspiegelen op de minstbedeelden in die pyramide. Privé-eigendom en bezit zijn eigenlijk een illusie, belastingen zijn pachtgeld om dit bezit te waarborgen. Waar is nu de waarborg en de beloftes van mijn gedwongen belastingen om de vrucht van mijn arbeid te plukken. Dit noem ik kontractbreuk. 😡

 5. Vandaag bevind ik mij in een land met een bevolking van minder dan 100.000 zielen.
  Van dit aantal werken er 127 personen in de Centrale Bank en ieder jaar worden het er meer.
  Dit wordt allemaal geaccommodeerd en aangemoedigd door het IMF dat hier doorlopend over de vloer komt.
  Hugo van Reijen

 6. @IIS [3]:

  Het CDA klaagt over de maffia….ik denk van alle clubjes in Den Haag , deze roedel het hardst zijn smoel moet houden.

  Het CDA staat scheef v/d corruptie.

 7. @IIS [3]: ELK land wordt gecrontroleerd door de/een mafia – per definitie.

  Waar het CDA zich zorgen lijkt over te maken is dat het in Bulgarije om een niet na een verkiezingsshow witgewaste mafia gaat, waardoor bij het volk er wellicht een belletje begint te rinkelen. Stel dat die aan het denken slaat, dan zou vroeg of laat het hachje van deze CDA’er wellicht niet meer veilig zijn.

 8. Het punt is.
  Dat we niet vooraf kunnen controleren of het klopt wat die lui
  in de regeringen ons voorspiegelen. Alles is besloten of geheim.
  Wat is hier democraties aan.
  Alles wat we ervan merken is achteraf nadelig voor ons.
  En dit gaat maar door.
  Wanneer beginnen mensen hier echt iets tegen te doen?
  Als het al te laat is?
  Eerst hoorde of zag je nog demonstraties in spanje, Griekenland enz. Maar daar is ook weinig meer van te zien.
  Of wordt dat ook al niet meer bekend gemaakt.

  Aequitas [12] reageerde op deze reactie.

 9. Dat het geld weg is dat is op zich natuurlijk erg jammer. De vraag is: “Waar is het gebleven?” Waarschijnlijk bij hen die al heeeel veeel geld hebben. De burger is alweer de klos. hoelang gaat dit nog geaccepteerd worden door die burger?

 10. Eurosoap? Hebt u onderstaande link al gelezen?

  http://www.nu.nl/economie/2569867/brussel-stemt-voorlopig-in-met-steun-ierse-bank.html

  Wat een soap, wat een circus. Eén bedrijf in Ierland, krijgt nu al toestemming voor 3,8 miljard staatssteun. Dat is bijna 1/3 deel van de 12 miljard die Griekenland vanuit de EU-roof krijgt geschonken (want dat terugbetalen zie ik nog niet zitten).

  En de cliff-hanger, zoals het een goede soap betaamt: Zal Ierland nog eerder aan het EU-infuus liggen dan Spanje of Italië?

 11. @Max [9]:

  Inderdaad ! Ze zijn er wel, maar worden door de elite media niet meer bekend gemaakt. Of wel, als een tv. kanaal of krant er geen aandacht bestaat, dan bestaat het niet !

  Wie is de krant ? Grote bedrijven beheerst door politici en politieke stromingen.

  New World Order wil geen onderlegde burgers. Onwetende burgers zijn veel makkelijker te beheersen !

Comments are closed.