Gaan we in de richting van FEMA kampen (*1) , een nieuwe wereldorde en een wereldregering?

[HTML1]

full podcast: http://www.fdrurl.com/July17

*1

[HTML2]

freedomainradio.com * The largest and most popular philosophical conversation in the world.

 

4 REACTIES

 1. De regering deelt mee dat vanaf vandaag de Belgische vlag als symbool wordt vervangen door een condoom, omdat dit beter weergeeft waarvoor de Belgische politiek momenteel staat. Een condoom laat immers inflatie toe, stopt productie, vernietigt de volgende generatie, voorkomt een hoop gelul en geeft je een gevoel van veiligheid, terwijl je in feite gewoon genaaid wordt….

 2. Kijk, we kunnen dan wel kritiek hebben op de banksters, maar ze doen wat ze moeten doen: geld verdienen. Dat het allemaal illegaal is is nr 2; ze moeten echter in de gaten gehouden worden door de politiek en ze moeten internationaal gereguleerd worden.

  Die regulatie is een wassen neus en de politiek laat alles oogluikend toe.

  Maar de politicus is toch U en ik? Waarom doet de politicus dan niets? Hoogstwaarschijnlijk omdat:

  1. ze niets snappen van monetaire geschiedenis
  2. de financiele wereld een grote sponsor is van dagbladen, voeltbalelftallen, etc.
  3. iedere politicus hetzelfde roept en men de laatste wil zijn met een afwijkende mening.
  4. als de zaak in elkaar stort men kan zeggen: “dat heeft echt niemand kunnen zien aankomen”…
  5. ze vreten uit de ruif die gevuld wordt door de financiele wereld.

  De politicus (U en ik…?) gaat dus voluit voor totale faillissement van het syteem. Alles of niks. Maar dat “alles” is nog prima uit te leggen met FEMA kampen en een staat die alles en iedereen in de gaten houdt. Twintig/dertig jaar de bevolking uitknijpen (“zie je wel dat het systeem weer werkt”) totdat alle gokschulden van de banken afbetaald zijn.

  Erger nog…de bevolking kan zo moe worden van alle problemen dat men de straat op zal gaan en zal roepen om een sterke man met een goed plan.

  The road to serfdom van Hayek: http://www.youtube.com/watch?v=mkz9AQhQFNY

 3. Zou het misschien mogelijk zijn artikelen zonder tekst/alleen video als zodanig aan te merken op de voor pagina? Ook handig voor mensen die vrijspreker op de smartphone bezoeken ( jazeker ze zijn er! )

Comments are closed.