zaterdag, 30 juli 2011
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Hoppe em Brasil #7- Economische crises – hoe ze veroorzaakt worden en hoe ze erger worden – deel 1

Deze zomer zal ik geen artikelen schrijven voor de Vrijspreker, maar u filmpjes van lezingen presenteren die Hans-Hermann Hoppe afgelopen voorjaar gaf in Brazilie. Hoppe legt op heldere wijze uit waarom een samenleving met privaat recht is te prefereren boven de staat. Ook verklaart hij het ontstaan van economische crises. De filmpjes zijn kort en ook voor mensen die niet bekend zijn met de Oostenrijkse School, maar wel de Engelse (of de Portugese) taal machtig zijn, laagdrempelig en goed te volgen, zonder ook maar ergens naar oppervlakkigheid te neigen. De eerste serie kan prima als een beknopte inleiding in het denken van Hans-Hermann Hoppe gelden.

.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Educatie
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
  1. Hub Jongen schreef op : 1
    Hub Jongen

    Brilliant hoe deze lezing de ellende verklaart waarin de wereld nu terecht gekomen is.
    Luister en leer deze heldere uitleg!

  2. ffi schreef op : 2

    Het is no Brasil niet em Brasil