(Red: Het woordje “wij” is uiteraard voor verantwoording van de schrijver!!! )

Toen ik dat zag was ik woest, maar wist en zag dat de man niet toerekeningsvatbaar was en ben maar doorgelopen. Dat is geen angst maar wijsheid om niet in de problemen te komen.
En uiteindelijk is het ook zo dat wij onze regering ook wel niet meer toerekeningsvatbaar zouden kunnen verklaren, en daar kunnen wij met elkaar wel wat aan doen. Maar wij kijken ook de andere kant uit, en denken laat ze maar gaan, anders heb ik straks ellende aan de deur.

 

 

Wij zijn dus wel een laf volkje dat bang is om zich te verzetten tegen de democratische dictatuur waar politici ons mee opzadelen, en  ons dwingt te betalen zodat ze geld kunnen verspillen en een vorstelijk salaris pakken.

Denk maar eens aan de gedachte dat er ook nog een Europese belasting aanslag bij ons in de deur gaat vallen: wat zouden de inwoners dan gaan doen. Het is voorspelbaar en de politici zullen wel akkoord gaan.

Ingezonden door Reiny

4 REACTIES

 1. Een enkele man, die niet toerekeningsvatbaar is, is nog wel aan te pakken.
  Een miljoen ambtenaren en een leger andersoortige profiteurs aanpakken is een stuk lastiger, zeker als er miljoenen ongeïnteresseerde en/of domme en/of geïndoctrineerde medemensen rondlopen.

 2. Wij zijn dus wel een laf volkje dat bang is om zich te verzetten tegen de democratische dictatuur waar politici ons mee opzadelen, en ons dwingt te betalen zodat ze geld kunnen verspillen en een vorstelijk salaris pakken.

  ehhhh……zodat ze geld kunnen verspillen en een vorstelijk salaris pakken.

  Ik wordt hier zo moe van….zo onvoorstelbaar moe.

  Op geen geval wil ik hier blufferig overkomen , maar het gaat er bij mij simpelweg niet in dat dit HET is.

  Zodat ze geld kunnen verspillen en een vorstelijk salaris pakken.

  In de politiek gebeuren dingen zelden zomaar , daar is zeer goed over nagedacht ( F.D. Roosevelt president V.S. 1933-1945 ).

  Deze knapen zijn geen achterlijke idioten …..die weten heel precies wat ze (moeten) doen.

  En ze beschikken over een groot arsenaal van “bezige bijtjes” , en die wten precies wat ze (moeten) doen.

  Zij zijn in controle en wij zijn de speelbal….get it ?

 3. Dus begrijp ik uit dit stukje dat Reiny niet laf is en wel berijd is tot actie?

Comments are closed.