Vanochtend nog verguisd als verkrachter van kamermeisjes, vanavond al voorgesteld als potentiële kandidaat voor het Franse presidentschap om zijn volk te leiden naar de toekomst!

Die “verkrachting” wordt in twijfel getrokken door de geloofwaardigheid van dat kamermeisje. De seks is niet te ontkennen, de aangetroffen sperma is daarvoor te overtuigend.

 

Nu lijkt mij een president van Frankrijk, met al zijn invloed in de EU en dus op de Nederlandse burgers, al helemaal niet aantrekkelijk. Maar een president waarvan bekend is dat hij seks heeft met kamermeisjes is toch wel iets heel bijzonders.

Vanochtend nog huisarrest met $ 6 miljoen aan borgtocht, vanavond zijn $ 6 miljoen weer teruggekregen en vrij man.

Natuurlijk mag iedereen seks hebben met wie hij/zij wil, zolang het vrijwillig gebeurt, maar ergens is het toch in strijd met goede gewoontes van getrouwde personen.

Die hebben elkaar toch een soort “trouw” beloofd? En dan is die kamermeisjes seks toch echt wel contractbreuk!

En moet je mensen die bewezen contractbreuk plegen nu als president hebben?

Het meest frappante is dat dit geen verzinsel is, maar realiteit 2011. Gewoon feiten van vandaag!
Rare wereld!
Hoe ervaart u dat?

8 REACTIES

 1. Maar de winnaar is………….:

  President Zuma van Zuid Afrika die met 5 vrouwen en 20 kinderen dacht dat het een goed idee was om de dochter van zijn beste vriend te verkrachten om daarna te douchen om de HIV af te spoelen (zij was HIV positief en dat wist Zuma ook)

  Hij is onder politieke druk vrijgesproken en momenteel de onbetwiste grootste Penis van ZA. Contract? Alleen voor de vrouwen.

  Al wil je het graag, je kan dit niet verzinnen.

  Overigens woont dat meisje nu incognito in Nederland.

  pcrs [4] reageerde op deze reactie.

 2. Wat ik vooral tekenend vond is dat toen de benoeming van opvolger Lagarde bij het IMF er door was, direct de aanklacht kwam te vervallen. DSK had duidelijk niet de gewenste ideeen en moest het veld ruimen voor iemand die beter begreep wat er van het IMF verwacht werd.
  Dat ze niet even wachten om dit verband te maskeren, is een duidelijk signaal naar een opvolger. Het verband moet heel duidelijk zijn. We kunnen je situatie met een vingerknip controleren. Vandaag hosanna, morgen kruisig hem, dat iedereen maar even weet hoeveel macht we hebben.

 3. @Troy Ounce [1]:
  http://www.nu.nl/buitenland/2554849/telefoongesprek-kamermeisje-wekte-argwaan.html
  “De inhoud van dat gesprek, vertaald uit een Afrikaans dialect, wekte argwaan bij politie en justitie.
  Dat meldde The New York Times zaterdag. ”Ze zei dingen als: maak je geen zorgen, die man heeft veel geld. Ik weet wat ik doe”, zei een bron bij justitie tegen het dagblad.”

  Argwaan die zich opeens materialiseerde toen de benoeming van de opvolger er door was en de stemming in het griekse parlement een nieuwe bailout ronde door het IMF verzekerde. De bailout van een club mensen die veel geld geleend hadden van JP Morgan en Goldman Sachs om in de euro te komen en die naar hun centen konden fluiten als er geen verdere bailout zou komen.

  Hub Jongen [5] reageerde op deze reactie.

 4. @Hub Jongen [5]: DSK is een schurk, maar voor de schurkachtige dingen die hij doet, is nog nooit iemand gevangen gezet. Ik denk ook niet dat hij in deze situatie terecht kwam vanwege opeens opduikende integriteit, meer dat hij de ‘verkeerde’ schurkenstreken uithaalde.

  Op zich hoeft het niet zo te zijn dat als iemand een vriendje van een zelfverklaarde leugenaar is, dat hij dan zelf ook een leugenaar is (hoewel het zelf verklaren dat je leugenaar bent allerlei filosofische problemen met zich mee brengt. De oude grieken hadden dit al door:”alle Kretenzen zijn leugenaars”, zei de Kretens)
  DSK zou over zijn schurkenstreken niet eens over hoeven liegen. Ik snap eigenlijk ook niet waar die Juncker nog over denkt te moeten liegen? Alsof de slaven hun goedkeuring nog zouden kunnen wegtrekken en dat wat uit zou maken. Is er dan een nog verrotter lijk in de kast?

 5. Vance team hield het einde van hun zaak 5 weken onder de pet
  http://hat4uk.wordpress.com/2011/07/03/strauss-kahn-vance-team-hid-case-collapse-for-five-weeks/
  It was revealed early this morning that, within the time frame for initial enquiries, they discovered:

  *She had family and professional links to African criminals in the US.
  *She had peddled professional prostitute services to Sofitel guests.
  *Her relationship with an incarcerated drug dealer.
  *Irregularities on her immigration form, and lies about an alleged previous gang-rape.
  *She had claimed a friend’s child as her own to increase her tax refund.

 6. Waar het om draait is slechts EEN ding: was het gedwongen sex
  (verkrachting) of niet! Alle heisa erom heen is niet relevant.

Comments are closed.