Ron Paul deelt mee  dat hij niet meer streeft naar een volgende termijn als Congressman van Texas.

Hij wil zijn volle concentratie besteden aan zijn verkiezing tot President van de Verenigde Staten.
De afgelopen jaren is zijn bekendheid enorm toegenomen. Dit komt voor een groot deel over hoe consistent hij libertarische principes uitdraagt,

En doordat steeds meer mensen in de praktijk, in de maatschappij gaan inzien dat deze principes juist zijn.

Onderstaande video geeft de aankondiging van Ron Paul voor deze belangrijke stap.

&
nbsp;

11 REACTIES

 1. Wat ik van hem gezien heb zou hij wel eens de beste president kunnen zijn ooit. Maar gezien het verleden worden beloftes niet zo heel vaak waargemaakt, dus…. En ik ben bang dat hij, wanneer hij tegen het establishment, lees (CFR, Bilderberg, Trilaterale Cie enzo) in gaat, hij hetzelfde lot is beschoren als John F. Kennedy.

 2. @leo [2]:

  Wat ik van hem gezien heb zou hij wel eens de beste president kunnen zijn ooit.

  Mensen denk nu eens na.
  Het aller-aller-aller- allerslechtste wat ons zou kunnen overkomen is dat Ron Paul NU president wordt. De eindtijden zijn namelijk ingezet van dit brutale bewind. Onder zijn presidentschap zullen grote (griekse) demonstraties op de straten te zien zijn van overheidsfunctionarissen. Lobbygroepen 24 uur op elk tv-kanaal. Uitkeringstrekkers roepend dat ze verhongeren. Chaos alom. Dat dit zijn oorsprong heeft in de kredietcrisis zal niemand meer weten. Libertarische ideeën zullen hier voor het klapvee aan ten grondslag liggen. M.a.w. Het klapvee zal door de gevestigde orde en de media met stevige propaganda worden bewerkt dat vrijheid niet werkt en dat stevige teugels, hun teugels, nodig zijn om de USA weer in het gareel te houden.
  Hij zou voor altijd herinnerd worden als de libertarische president die de USA naar zijn knoppen heeft geholpen.

  leo [5] reageerde op deze reactie.

 3. @Liberty 5-3000 [3]:
  Juist !!! De zwarte piet toeschuiven noemen ze dat.

  Wapenspreuk: Eendracht maakt macht….L’union fait la force (farce)
  Een volk kan groots zijn door zijn aantal, een elite (TPTB) door corporatieve “eendracht”. Hoe breek je die macht zonder bloedvergieten?
  Zelf dacht ik aan de eis voor open bestuur, inzage in de staatshuishouding en tranferts zonder uitzondering. Controle op het volk lijkt mij een éénrichtingsverkeer nu nog juist in de omgekeerde richting… om hun feestje te vergallen.

 4. @Troy Ounce [4]:

  Die vent is morsdood als hij de verkiezing ooit zou winnen. Alle presidenten die ooit vermoord zijn (lincoln, garfield, mcKinley, kennedy) zijn om financiele redenen vermoord.
  Lincoln omzeilde de toenmalige centrale bank, kennedy stond ook op het punt ander geld uit te geven, garfield was ook zeer op de hoogte en probeerde het bekendheid te geven. Mckinley was als president bedrijven vd rotschilds aan het vervolgen op het moment dat hij vermoord werd.
  Als RP president wordt kunnen we daar een vijfde aan toevoegen.
  RH [9] reageerde op deze reactie.

 5. Hopelijk dat hij het wordt, of anders een geest uit de fles haalt die nooit meer terug te stoppen is.

  Mocht ik er toevallig bij staan, bij die fles, en ik zie net als Simbad de Zeeman een of andere grote blauwe geest eruit komen, en ik mag een wens doen, dan zeg ik “meer vrijheid aub”.

 6. @Reteip [7]:

  Zelfs als ze hem ombrengen, of hij gezien zijn leeftijd de 4 jaar niet weet vol te maken, ga ik er vanuit dat hij wel een Vice-President weet te kiezen die zijn beleid voortzet. Laten we het hopen. Ik had 2 jaar geleden, toen niemand hem kende, nog niet eens durven dromen van het feit dat hij als kandidaat uberhaupt serieus genomen wordt. Maar steeds meer Republikeinen, zelfs een paar hardcore neo-cons, zien in dat degene die het hardst snijdt in het overheidsvlees de beste kandidaat is. Ondanks dat het collectivisme enorm is gegroeid in de USA de afgelopen decennia, is er nog steeds een aanzienlijk deel van de bevolking dat beseft dat het de individuele vrijheden en het principe van small government is, zoals beschreven in the Constitution, dat de USA tot de machtigste en meest welvarende en meest vrije natie ooit heeft gemaakt.

 7. Ron Paul werd eergisteren voor het eerst genoemd in de slijpsteen voor de geest. Jammer alleen dat hij dan libertijns is en geen kans maakt, want hij doet het slecht in de peilingen….

 8. Paul is op zich een aantrekkelijke kandidaat maar volstrekt kansloos tegen mensen als Bachmann, Romney.

Comments are closed.