dinsdag, 5 juli 2011
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Stefan Molyneux geeft antwoord op kritiek

Waarom hij denkt dat de Amerikaanse federale regering een immorele en criminele onderneming is.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Filosofie
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Liberty 5-3000 (auteur van dit artikel) schreef op : 3
  Liberty 5-3000

  @Hub Jongen [2]:
  Moet dit niet zijn: 😉

  Terecht wijst Stefan er op dat dit niet alleen zo is voor de Amerikaanse Federale regering, maar dat alle overheidsinstanties met geweld regeren.

 2. IIS schreef op : 4

  @Troy Ounce [1]:

  Maar wat is FOX hier nu aan het gillen? Ze gilt als een geslacht speenvarken… Zodra de republikeinen weer aan de macht zijn dan krijgen we van hetzelfde laken een pak en is FOX degene die zijn muil houdt. Democraten noch republikeinen hebben ooit iets ondernomen om de macht van de politiek te verkleinen, hooguit heeft men dat stelselmatig in het buitenland geprobeerd voor eigen gewin met afgedwongen power en met ontiegelijk veel geweld…Dat land deugt niet, maar het schijnt niet door te dringen bij hele grote bevolkingsgroepen. Dat land is door en door verrot en is in staat om ons te laten verdwijnen in een zwart gat…En ik heb het dan natuurlijk niet over de doorsnee Amerikaanse burger.

  Nogmaals, boycotten die hap, dat is op dit moment het enige en meest effectieve wapen die men als volk heeft, ook tegen wereldwijde regeringen. Doodvallen en oprotten met je smerige yankee-dollars…..Natuurlijk moeten de Amerikaanse burgers de euro weer boycotten zodat er een kettingreactie kan plaatsvinden…Maar nee, de met plastic strakgetrokken Amerikaanse smoelen moeten met barstens geweld deze kant op en wij met onze domme koppen moeten naar big brother om daar het zogenaamde wonderschone landschap (wat natuurlijk ook waar is) te aanschouwen, alsof het hier niet mooi kan zijn…Mijn conclussie is dat de doorsnee burger niet anders wil en het hele verrotte systeem kan doorkankeren, omdat wij allen wat moeten…Alles is deze wereld is een kwestie van vraag en aanbod, klaar.

 3. IIS schreef op : 5

  ….Alles is in deze wereld een kwestie van vraag en aanbod, wij vragen en politici zorgen voor een breed aanbod waarmee ze ook nog eens niet alleen in de breedte gaan met het assortiment aan regels, maar ook in de diepte en hoogte…

 4. vrijeradikaal schreef op : 7

  Alleen in de USA ?

  Ze misbruiken desnoods nog de zielige mensjes , ze schamen zich zelfs niet om ze nog rond te laten paraderen in Den Haag.

  www.youtube.com

  Deze lieden geven geen stuiver om jou.

  UTOPIA….= : land dat niet bestaat ( en nimmer zal bestaan )…kortom loge geleuter.

  Reto Ringger: Nachhaltig Geld verdienen

  www.videoportal.sf.tv

  Oh..ja en de banken zijn ook al bekeerd …echt waar !

  Onkel Adolf ….revisited.

  Duurzaamheid, de normaalste zaak van de wereld

  www.youtube.com

  999 dag van de duurzaamheid ( of is het soms 666 ).

  www.youtube.com

 5. pcrs schreef op : 8

  @Troy Ounce [1]: Verplicht uien pellen zoals in China tijdens de culturele revolutie?