vrijdag, 15 juli 2011
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Transactionele Analyse 2: Spelletjes

Tweede deel in een serie over TA, het aanbieden van een aantal van de metaforen die nuttig kunnen zijn bij het ??conceptualiseren en het omgaan met interacties. Deze tweede video kijkt naar spelletjes en een aantal ideeën over hoe met deze om te gaan.

Transactionele Analyse 1: ego & basistransacties

 

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Educatie, Filosofie, Psychologie
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
  1. pcrs schreef op : 1

    interessant. Ik denk dat het hele sado masochistische spelletje van overheid/onderdaan onbewust gespeeld wordt, met genoemde patronen. Aangezien het onbewust gebeurt, is het zo super moeilijk verslaanbaar en krachtig.