De klavots, genotsknots, duitse helm, bisschop buts, klabanus , pink pony, ’t roze/zwarte zwaard,  zorgt voor economische groei!  Als hij maar groot genoeg is.

                                            

Welke imbiciel dit bedacht heeft in Helsinki is mij een raadsel, maar volgens mij is die wetenschapper uit een grot getrokken nadat hij op een grote berg heeft gezeten onder de sneeuw met ongelofelijke masturbatie drang.

Dat is de enige verklaring die ik kan bedenken voor een wetenschapper die de penis lengte in opgewonde toestand koppelt aan economische groei.

Als dat waar was zou Afrika volgens mij welvarender zijn.

[HTML1]

Leest u even mee van nu.nl:

” Het blijkt dat de lengte van het mannelijk orgaan meer het niveau van de economie verklaart dan het politieke regime van een land. De penislengte verklaart 20 procent van de economische groei tussen 1960 en 1985.

Een precieze verklaring hiervoor hebben de wetenschappers niet, maar ze speculeren dat het mannelijk zelfvertrouwen, resulterend uit de penislengte, een oorzaak zou kunnen zijn.”

 

Vergeet Rothbard, vergeet Kaynes, vergeet Mises, het enige wat men enkel hoeft te doen om de economische situatie te verklaren, is de rits te openen en de woeste walvis los te laten.

” Free Willy” zullen we maar zeggen.

[HTML2]

Je zal je vast afvragen wat deze vunzigheid en vulgaire taal op de vrijspreker doet. Gewoon, omdat het te absurd voor woorden is dat een man die zich wetenschapper mag noemen dit bedenkt en werkelijk onderzoekt. Ik zeg man omdat ik zeker weet dat vrouwen dit nooit in hun hoofd zullen halen. Het zijn veelal mannen met een penis complex en dat blijkt.

Hoe kan iemand het dan nog serieus nemen wanneer men hier o.a. de vrije economie verkondigd en probeert kennis over te dragen in economisch zware (slappe?) tijden. Door dit soort ongein zullen er vast wel mensen zijn die dit ook daadwerkelijk gaan geloven. Is het niet de penis dan wel een andere mysterieuze factor waar niets aan te doen is, die zorgt voor economisch zware tijden. 

Deze zin in het NU.nl artikel is treffend:  ” meer het niveau van de economie verklaart dan het politieke regime van een land” . Terwijl dit juist de economische instabiliteit veroorzaakt. Dat merken we vandaag, de dag dat ik dit schrijf  en wanneer jullie dit lezen wel in het nieuws, wanneer Merkel en Sarkozy het weer op een akkoordje hebben gegooid.

Je zou haast zeggen dat die zin die ik uit het artikel haal de enige rede is dat dergelijk onderzoek gedaan wordt, zodat de mensen die echt voor economische instabiliteit zorgen geen blaam treffen. Ik verwacht in de toekomst dan ook zeker meer van dit soort nonsense.

Daarbij is dit een harde klap voor de wetenschap, als wetenschappers dit soort dingen gaan verkondigen, i.p.v dat ze naar feiten zoeken en objectief onderzoek verrichten.

Maar genoeg gelult!

Ik wens jullie nog een heel fijn weekend.

[HTML3]

1 REACTIE

Comments are closed.