Omdat alle politici fouten maken, is het belangrijk dat hun macht op zo kort mogelijke termijn verminderd wordt. Teruggebracht tot nul!

Door hun besluiten worden immers de levens van duizenden, zelfs miljoenen mensen beïnvloed. Hoe kleiner hun macht, hoe meer ieder ander mens voor zichzelf kan beslissen.

Dit geldt ook voor politici waar veel mensen redelijk positief over praten, zoals bvb Ronald Reagan. 

Deze afbeelding spreekt voor zichzelf:

 

 

10 REACTIES

 1. @Reteip [156694]:
  Goed gezien Reteip, net zoiets als onlangs met die Aptroot en z’n minimum snelheid op de snelweg enzo. De hele wereld staat in brand en waar heeft men het over? Politici hebben wel vaker last van overspronggedrag overigens.

 2. “Dit geldt ook voor politici waar veel mensen redelijk positief over praten, zoals bvb Ronald Reagan. ”

  Er zullen vast wel mensen zijn die redelijk positief over reagan praten maar daar moet je toch wel redelijk blind voor zijn lijkt mij, ik dacht dat het vrij algemeen bekend was dat Reagan en zijn CIA de grote sponsors waren achter de taliban.

  Hij heeft wel veel communisten dood gemaakt en sommige mensen hier zullen daar wel hier trots op zijn maar noem jezelf dan geen libertarier want reagan zijn beleid staat haaks op het NAP en vrijheid in het algemeen.

 3. Amerikaanse presidenten hebben helemaal geen bal te vertellen nog hebben ze iets in de melk te brokkelen. Het zijn degenen die het geld maken en uitlenen die de dienst uit maken.

 4. Ronald Reagan was een speciale president .
  Mede door Ronald Reagan is de koude oorlog afgelopen .
  Ronald Reagan kwam uit de film wereld ,
  en wist dat op film alles mogelijk is .
  Dus liet hij de film ,,star wars ,, maken .
  Daarbij werd een raket afgeschoten , en met een andere raket werd die dan vernietigd .
  En dat was het bewijs , dat de VS de Russische atoom raketten kon tegenhouden .
  Dat er een zender in de ene raket zat , werd er lekker NIET bij verteld .
  En die film was top secret !
  Alleen een paar spionnen van Rusland mochten stiekem meekijken …
  Rusland was toen bijna bankroet , en Reagan riep luid dat ze 5.000 miljoen $ extra hadden uitgetrokken om (deze onzin ) te perfectioneren !
  Later heeft de domme criminele Bush Jr. deze onzin herhaald , maar niemand geloofde hem , gek he !

  Igor [9] reageerde op deze reactie.

 5. @keuleniscool [156698]:
  Hier> http://en.wikipedia.org/wiki/Reagan_Doctrine

  Met onder andere:
  One of the CIA’s longest and most expensive covert operations was the supplying of billions of dollars in arms to the Afghan mujahideen militants.
  The largest recipient of US funding for the mujahideen was the Hizb party led by Gulbuddin Hekmatyar, who received more than a half a billion dollars of American funding funneled through the Pakistani ISI.

  Dat is dus voornamelijk in de reagan tijd….

  Gulbuddin Hekmatyar, He is currently wanted by the United States for participating in terrorist actions with al Qaeda and the Taliban, and on 19 February 2003 the United States Department of State designated him as a “Specially Designated Global Terrorist”

  Nee die reagan was goed bezig zeg…

  Albert S. [10] reageerde op deze reactie.

 6. @Igor [156699]: Precies Igor, de CIA is geen vriend van het Amerikaanse of westerse volk, maar juist de absolute vijand. Het is een abjecte organisatie dat aan banden dient te worden gelegd. De Taliban kon zich manifesteren, evenals het Moslim Broederschap dat doet in Egypte, Tunesië en nu ook Libië met dank aan de westerse inlichtingendiensten. Geholpen uiteraard door de reguliere media, die te dom is om voor de duvel te dansen.

Comments are closed.