dinsdag, 23 augustus 2011
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Schrijven of Zwijgen?

De lezers van de Vrijspreker weten natuurlijk al lang dat het mogelijk is om zelf een artikel in te sturen. Maar graag willen we het belang daarvan nog eens benadrukken. Er gebeurt zoveel en zo snel in de maatschappij dat het moeilijk is om alles te weten of alles bij te houden. Daarom is het nuttig om zo veel mogelijk gebruik te maken van de kennis en voorstellen die de lezers allemaal afzonderlijk hebben.

 

Er zijn twee kanten aan deze medaille. De ene kant is dat u bepaalde vragen hebt over oplossingen in de maatschappij of voor uzelf en de situatie van het Libertarisme daarin, en de andere kant is dat u misschien goede oplossingen hebt waar anderen gebruik van kunnen maken en die daardoor het voordeel opleveren dat het misschien op grotere schaal zal worden toegepast.

Het is natuurlijk overbodig om te vertellen dat de onderwerpen een verband moeten hebben met de maatschappij of de doelstelling van de Vrijspreker betreffende het Libertarisme.
U krijgt in ieder geval bij een inzending een antwoord of u ziet het artikel verschijnen.

Als “artikel” krijgt uw tekst automatisch meer aandacht dan alleen in een reactie in een bepaalde draad. Misschien is het ook mogelijk om tot afspraken te komen voor regelmatige inzendingen!

U kunt uw concepten of vragen sturen naar info@vrijspreker.nl

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen, Educatie
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Doompie schreef op : 2

  @Vilseledd [193081]:

  Wie gaat dat beheren?
  Wie gaat monitoren / modereren (wat weer anti libertarisch is..)

  Vindt deze oproep juist de openstelling van het platform..
  Als je nu ipv een matig topic, een constructief artikel schrijft. Wordt het geplaatst en kan de discussie op gang komen..

  Vilseledd [3] reageerde op deze reactie.

 2. Vilseledd schreef op : 3

  @Doompie [193082]:

  Gewoon vertrouwen op de vrije krachten, zoals in de hoogtijdagen van het vrije internet, wat ik in 2000-2002 nog tegenkwam.

 3. Hoc Voluerunt schreef op : 4
  Hoc Voluerunt

  Forum is zo op te zetten.. Messageboards.org of .net.. sterker nog, heb al eens zitten friemelen op een Vrijspreker forum daar.