12 REACTIES

 1. de illuminati sloopt de vrijheid en zo zal ieder mens worden gedwongen om zijn laatste vrijheid op te geven omdat de corupte elite het wil.

 2. Niet iedereen voelt zich even prettig in de hedendaagse westerse burgermaatschappij. Randy Weaver vertrok samen met zijn vrouw en jonge kinderen naar een bergtop in Idaho, VS. Daar bouwden ze een eenvoudig onderkomen, verbouwden zelf groenten en stuurden hun kinderen niet naar een staatsschool maar gaven hen zelf les.

  Randy en zijn vrouw geloofden dat de huidige elite van machthebbers kwalijke bedoelingen zouden hebben met de burgerbevolking. Zij noemden hen de ‘New World Order’ (NWO) en wilden niets met ze te maken hebben. Randy sprak graag met anderen over politiek en samenzweringstheoriën, en al snel ging het mis. De nachtmerrie van de NWO werd werkelijkheid voor Randy en zijn familie.

  Bekijk de schokkende documentaire over Ruby Ridge: http://nicodegeit.wordpress.com/2011/03/27/amerikaanse-overheid-richt-slachtpartij-aan-in-ruby-ridge/

 3. Iedereen die niet buigt voor de NWO wordt afgeslacht. Kijk naar Libië, kijk naar de stad Sirte. De NAVO voert zware bombardementen uit, door de NAVO gesponsorde rebellen (uit F, GB, VS, Qatar, enz) staan klaar om een bloedbad aan te richten. Waarom? Omdat de bevolking van Libië weigert te buigen voor Satan.

  Het ergste is dat het gebeurt van ons belastinggeld, en u en ik dus medeplichtig zijn.
  Nico de Geit [6] reageerde op deze reactie.
  Reteip [7] reageerde op deze reactie.

 4. @Nico de Geit [5]:

  ‘Het ergste is dat het gebeurt van ons belastinggeld, en u en ik dus medeplichtig zijn’.

  De NAVO richt een bloedbad aan in Libië. Dat is op zich niet zo bijzonder, de NAVO richt wel vaker bloedbaden aan. In Belgrado bijvoorbeeld, in Afghanistan en Irak. U maakt die bloedbaden mogelijk door belasting te betalen en de geroofde olie te kopen. Filmpje:

  http://www.youtube.com/watch?v=aJURNC0e6Ek

 5. @Nico de Geit [5]:

  Dat laatste is wel een gewaagde uitspraak. Ik heb hun namelijk niet uit vrije wil gefinancierd, maar het geld is mij onder dwang afgenomen.

 6. @BUD [8]: Ik stel voor deze site te hernoemen tot BUD-discussie.nl waarna Bud de gelegenheid krijgt om iedereen te bannen die hem niet aanstaat.

 7. @BUD [8]:

  ‘De vervuiling met conspiracy crackpots als Hans en Nico De Geit is het ergste wat ik vrijspreker heb zien overkomen de laatste jaren. We lopen het risico dat libertarisme ermee vereenzelvigd wordt.’

  Dat is niet erg inhoudelijk Bud. Speel de bal, niet op de persoon.

  Het risico dat de Geit en anderen libertarisme een slechte naam bezorgd? Denk je nu echt dat overheden je zo maar met rust laten? De overheid vindt het allemaal prima zolang je je aan hun regels houdt en je belasting op tijd betaalt. Op het moment dat je hun regels negeert en ook je geld niet (tijdig) aan hen geeft wordt je als crimineel bestempeld en vervolgd.

  We reageren hier op het onderwerp over mensen die weg moeten uit hun vertrouwde leefomgeving, de woestijn van Californië. Wie is de overheid om zich met deze mensen te bemoeien? Laat ze met rust.

  Iemand die gewoon zijn eigen broek ophoudt en zelf wil bepalen met wie hij wel of niet samenwerkt, dus niet onder dwang zoals de overheid heeft bepaald, heet al snel asociaal en crimineel.

  Ik voorzie dat zelfs het kopen van goud door de overheid binnen afzienbare tijd als crimineel gedrag zal worden weggezet.

  Igor [11] reageerde op deze reactie.

 8. @Nico de Geit [10]:
  Kom kom Nico af en toe ben je gewoon een beetje radicaal en tegendraads aan het doen – dat doe je een rationeel verhaaltje en dan sluit je af met wat vaag “gemekker” over Satan – de onoplettende lezer krijgt dan misplaatste de indruk dat de Geit enkel onzin uitkraamt.

  maar goed wat mij betreft zie ik liever geiten als schapen hierzo dus ik lees wel over die bokkensprongen heen 😉

  Nico de Geit [12] reageerde op deze reactie.

 9. @Igor [11]:

  ‘een rationeel verhaaltje en dan sluit je af met wat vaag “gemekker” over Satan’

  Ik had ook imperialisten, illuminati, NWO, zionisten, Het Kwaad, etc. kunnen gebruiken. Sommigen menen dan dat je een complotdenker bent en irrationeel.

  Ik kan me bijna niet voorstellen dat iemand zich geen voorstelling kan maken van Satan en zijn demonen. Nederland is een land met een joods-christelijke historie, dus zo moeilijk behoort het niet te zijn.

  Het kan ook zijn dat sommigen anderen in een keurslijf proberen te dwingen en hen newspeak op te leggen. Die persoon probeert je te dwingen rationeel te zijn, niet beseffende dat geloof in de ratio ook een geloof is. Zeker te lang naar de tv gekeken, kranten gelezen of het staatsonderwijs bezocht…

  — ‘als we voor ons overleven op ons verstand waren aangewezen waren we al lang uitgestorven’ —

Comments are closed.