TIME heeft onder deze titel weer eens een artikel dat tot veel nadenken kan stemmen. (Mijn interpretatie en aanvullingen hieronder). Het gaat om het hele maatschappelijk patroon in het Westen met onderverdeling Europa, of het deel dat verzameld is in de  EU. Die delen zijn zodanig met elkaar verbonden, dat ze allemaal door elkaar beïnvloed worden.

 

De beschouwing in TIME concentreert dan voornamelijk op het economisch facet. Dat beheerst immers voor het overgrote deel de verhoudingen tussen mensen onderling. Waarbij in de heersende/komende chaos de zwakken in de maatschappij nog het ergst getroffen zullen worden. Het slaat ook op “onze beschaving”.

In Europa zie je dat de politiek het tegendeel bereikt van wat de politici preken. Solidariteit: moet je eens luistern hoe veel mensen nu over Griekenland praten, of over Roemenië! Het nationalisme groeit alleen maar!

De hele socialistische, collectivistische basis van de EU heeft veel kapot gemaakt.  Hetgeen niet verbetert door het manipuleren dat de politici proberen.

Zoek bvb eens uit welk voordeel u persoonlijk (of eventueel Nederland) echt van die EU of de euro gehad heeft.  Terwijl de politici van de daken schreeuwen dat de Eu “ons” miljoenen heeft opgeleverd. Dat is een leugen! (We komen daar nog wel eens afzonderlijk op terug.)

Om al die stemmers tevreden te houden hebben de politici miljarden vals geld gedrukt. Dat kan even goed gaan, maar we komen nu op het punt dat de rekeningen betaald moeten worden. En dan is het geld er niet. Er zijn alleen maar schulden!

Dan moet er bezuinigd worden, terwijl de tekorten blijven en de schulden groeien.

Baast het kader van schuld creëren, wordt het volk ook nog op andere manieren bedrogen. Bij het referendum over de EU-grondwet stemt het overgrote deel van de bevolking TEGEN,  maar de politici, inclusief de koningin, ritselen met een “nieuwe kaft”, het Verraad van Lissabon, en voeren in wat zij willen!

Ook dat gaat een aantal keren goed, maar toch gaan steeds meer mensen nu beseffen dat ze bedrogen zijn.

Op allerlei gebied breken politici hun beloftes en contracten. Bij voorbeeld het in marmer gebeeldhouwd Stabiliteitspact voor de euro wordt met voeten getreden door elk deelnemend land!

Het is het “Pact van bedriegers en leugenaars”.

Om de zaak ondoorzichtiger te maken worden allerlei nieuwe organisaties in het leven geroepen die ook het inzicht van de burgers verdoezelen. Denk eens in de EU aan IMF, BIS, ECB, EU-Commissie, Europarlement, EU-BuitenlandseZaken, en nu komt er een nieuwe Europresident (Herman van Rompuy) met weer andere (dictator?) bevoegdheden.

Ondertussen is de wereld “kleiner geworden”en is de onderlinge beïnvloeding veel groter dan ooit.
Spanningen tussen landen, maar ook onderling tussen de inwoners stijgen boven het kookpunt.
De rellen in Athene, en Londen zullen niet de laatste zijn.

Wereldwijd staat de maatschappij op een keerpunt waarop allerlei veranderingen plaats gaan vinden:

–Blijft de euro in stand?

–Gaat Griekenland failliet? Bedoeld is of het erkend wordt! Want failliet zijn ze al! Net als vele andere landen.

–Kan Amerika de biljarden aan schuld blijven managen? En hoe bij al die andere geldmakers?

–Komt het geld/schuldbedrog tot een einde?

–Komt de werkloosheid nog eens binnen hanteerbare grenzen?

–Blijft het aantal oorlogen uitbreiden? Afghanistan, Libië, Irak, Israel/Palestina, en de dreiging Iran?

–Worden de migratieproblemen en de multiculti ooit opgelost?

–Komt “honger” in bvb Afrikaanse landen onder controle?

–Blijft het collectivisme in EU, Verenigde Natie, Wereldregering doorgroeien?

–Blijven de burgers dit allemaal accepteren van de politieke elite?

–Enz.  enz.

Een rode lijn die door al die ontwikkelingen loopt ,is het collectivisme dat de individuele rechten van ieder mens met voeten treedt. Het respect voor de medemens verdwijnt steeds meer, tot nadeel van iedereen.

 De vraag is, of het nog lukt om die ontwikkeling om te keren. De enige weg daarvoor is dat veel meer mensen leren begrijpen dat het enige “recht”dat bestaat, is het recht van ieder mens op zijn eigen leven en eigendom.

 Als dat lukt dit bij voldoende mensen duidelijk te krijgen, dan kan er weer een weg ingeslagen worden naar een meer vreedzame en welvarender samenleving.

36 REACTIES

 1. ik ben het helemaal met je eens, behalve de uiteindelijke conclusie dat collectivisme de oorzaak zou zijn van alle ellende, dat is net zoiets als een hoop voorbeelden aanhalen over menselijke fouten en daaruit concluderen dat mensen fout – en dat we beter af zouden zijn zonder –

  Hub Jongen [3] reageerde op deze reactie.

 2. @Igor [1]:

  Igor, Heb jij een andere verklaring voor de oorzaak?

  Menselijke handelingen worden veroorzaakt door door hun denken. Zelfs hun basisgevoelens worden veroorzaakt door hun ervaringen en hun denken in het verleden.
  Hun denken, (en gevoelens) zijn in de loop van de geschiedenis zwaar beïnvloed door Kerk en staat. En die hebben gestuurd in de richting van hun eigen macht, met gevolg een collectivistische mentaliteit. Of dat nu socialisme, fascisme, communisme of welvaartstaat heet.

  Igor [18] reageerde op deze reactie.

 3. Time is de spreekbuis van het Amerikaanse establishment en als zodanig ventileert het blad het wensdenken van de Angelsaksen. Ze zijn nog wel zo eerlijk in kleine lettertjes de ondergang van het Westen eveneens voor mogelijk te houden.

  Hebben ze gelijk?

  Voor wat betreft Amerika zelf: ja.
  Voor wat betreft het Westen: dus ook.
  Voor wat betreft de EU: misschien.
  Voor wat betreft Europa: nee.

  Je hoeft maar dagelijks de artikelen te lezen op LewRockwell.com om te weten dat Amerika zelf op springen staat; hier de oogst van de laatste 3 dagen:

  http://lewrockwell.com/spl3/if-you-cannot-evacuate.html
  http://lewrockwell.com/rep2/us-unrest-more-likely.html
  http://lewrockwell.com/casey/casey92.1.html

  Het blad toont op de cover een zwarte indringer die onheil sticht in Engeland:

  http://www.time.com/time/covers/0,16641,20110822,00.html

  Voor de goede orde, Engeland hoort niet bij Europa, dus hier begint Time al de bocht uit te vliegen. Wat ook onvermeld blijft zijn de fash mobs in de morsdode Amerikaanse steden, waarvan geen een de mondiale levenskwaliteit top tien haalt; die worden vrijwel allemaal ingenomen door Europese (Germaans-talige) steden.

  http://en.wikipedia.org/wiki/World%27s_most_livable_cities

  Het is Amerika zelf dat op instorten staat, met een totale schuldensom (incl. ongedekte toekomstige verplichtingen als medicare, suprime bailouts, pensioenen) van 600% het BNP!

  Het feest gaat geinitieerd worden door de onvermijdelijke val van de dollar. Amerika heeft alleen nog maar vijanden en die werken unisono om van die dollar af te komen. Als dat gelukt is is het einde oefening voor Amerika: die kan dan de rekeningen niet meer betalen en wat volgt is een rassenoorlog waarbij de recente ‘rellen’ in UK zullen verbleken. Amerika gaat daarbij balkaniseren, het Noord-Oosten zal blanker worden en het Zuid-Westen teruggaan naar Mexico.

  Europa. Kan goed zijn dat de EU uit elkaar gaat vallen; ik weet niet of ik dat moet hopen maar het kan goed zijn. De zuiderlingen kunnen het noorden economisch niet bijbenen. Reden: ras. Iedereen weet dat, alleen mag dat even nog niet in de krant. Komt nog wel. Waarschijnlijk gevolg: uit elkaar vallen Europese solidariteit en dus ook vrijhandel. En reken maar dat dat de welvaart NIET ten goede komt. Ik ben het niet eens met Hub als hij ontkent dat Europa goed is geweest voor de welvaart. Europa was geweldig voor de welvaart: geen oorlog maar wel vrijhandel, libertarischer kan bijna niet. Europa heeft het nog nooit beter gehad. Maar voor mij staat economie niet meer boven aan de lijst. Het behoud van Nederland voor de Nederlanders is veel belangrijker dan een optimale economie. Die derde wereld immigranten komen me de strot uit. En als we niet radicaal het roer omgooien dan kunnen we de Europese beschaving, en er is geen betere, overboord kieperen. De Europese beschaving kan alleen gedragen worden door blanke Europeanen en door helemaal niemand anders. Over een paar jaar zijn er 7 miljard mensen op deze planeet, het gaan er max. 9 miljard worden over enkele decennia. Bij een ineenstortende economie gaat dat taferelen opleveren die met geen pen te beschrijven zullen zijn, alles wat we aan ellende hebben beleefd in de vorige eeuw zal erbij verbleken. Maar we hebben geen zin om als Titanic te gaan fungeren vanwege vage humanitaire idealen, ons opgedrongen door de grote advocaat van de derde wereld: namelijk Amerika en diens heersende joodse klasse met hun natte dromen van NWO wereldheerschappij over alle rassen van deze planeet.

  Maar het verhaal van Amerika (en de Joden) is over. Het gaat nu om het overleven van Europa. De vijand is het Zuiden en diens overbevolking. Na de dood van het Westen moeten we ons concentreren op het Noorden, in een economisch/technologisch/militair verbond met de Slavische landen ten einde een machtsevenwicht te bereiken met het Oosten. Dit Europa der Vaderlanden van de Gaulle moet de neo-marxistische EU opvolgen. Wat mij betreft mogen de bureaucraten worden vervangen door keizer en tsaar.
  Pat [10] reageerde op deze reactie.
  Aequitas [22] reageerde op deze reactie.

 4. Deze toespraak van Ron Paul geeft als geen ander aan waarom hij de moedigste politicus van Amerika is:

  http://www.youtube.com/watch?v=ki9GAE1ZKRI&feature=related

  Hij noemt nog net niet het J-word maar het ligt er duimendik bovenop dat hij dat bedoelt.

  Als Amerika nog een toekomst heeft dan zal dat zijn in een constitutionele afgeslankte blanke vorm:

  http://newsone.com/nation/casey-gane-mccalla/ron-pauls-racist-newsletters-revealed/

  Het meest waarschijnlijke proces zal zijn:

  – val dollar
  – government default.
  – grote raciale onrust a la post-Kathrina New Orleans/London
  – poging establishment neo-Troztkyte dictatuur te vestigen
  – secessie van de noordelijke staten
  – wegpesten laatste blanken uit California en andere zuidelijke staten
  – idem zwarten en Mexicanen uit het noorden
  – refederalisering noordelijke staten op raciale basis
  – eventuele aansluiting van deze federatie bij Greater Europe (Paris-berlin-Moscow axis)

  Time kan op het dak gaan zitten met zijn artikeltje.

 5. @Onbezoldigd ruifvuller [8]:

  de niet EU landen Zwitserland en Noorwegen doen het economisch ook niet slecht. Beide profiteren nu zelfs van een hele sterke munt (al willen de Keynesianen ons laten geloven dat dat slecht is voor een land.)

 6. @Vilseledd [6]:
  @Onbezoldigd ruifvuller [8]:

  Inderdaad zie Zwitserland/Noorwegen.
  De kosten van het omwisselen van de valuta zijn overigens miniem en zullen in de totale ex/import grafieken nauwelijks zichtbaar zijn.

  In en uitklaren zal iets belangrijker zijn, maar daarvoor kun je stellen:
  1.De groei van handel in Europa (en de wereld) was al lang voor de euro begonnen en heeft gewoon doorgezet.
  2.Met deze groei hebben politici uit bvb Griekenland of Roemenië helemaal niets te maken. Hun politieke invloed op Nederland kunnen we missen als kiespijn.
  3.Om in/uitvoerheffingen af te schaffen hebben we geen EU nodig. Dat doen we met China en Brazilië ook.
  4. Het meeste van die afschaffingen speelde al voor de EU in te tijd van de EEG.

  Ik vraag al lang om die voordelen eens concreet te bewijzen. Geen enkele politicus kan dat, en meestal antwoorden ze niet eens.

  Is er iemand die wel bewijzen leveren kan? Kwantitatief?

 7. “Ik vraag al lang om die voordelen eens concreet te bewijzen. Geen enkele politicus kan dat, en meestal antwoorden ze niet eens.”

  Ik speelde een beetje advocaat van de duivel, want volgens mij gaat dat om tienden van procenten. Voor een gezin, dat misschien een paar keer per jaar de grens overgaat, is het misschien lastig; bedrijven, die er dagelijks mee te maken hadden, droeien er hun hand niet voor om en minimaliseerde dat soort kosten. Een keer 29 februari op een werkdag in een jaar of Kerstmis in het weekend en het is gecompenseerd. Dat de mensen niet meer in het o-zo-handig-op-vakantie-verhaal trappen, hebben de hoogwaardige politici nu wel begrepen; nou die euro’s nog uit elkaar meppen. Als protest deed ik dat wel eens, en ze dan scheef weer in elkaar zetten.

 8. @Pat [10]: Pat moet wel schelden om te verhullen dat hij geen argumenten heeft. Volgens Pat wordt de hoogte van een beschaving afgemeten aan de groenteboeren en aangezien in Amsterdam bijna geen blanke groenteboer te vinden is, is dat voor Pat het bewijs dat derde wereld gangers makkelijk het peil van de Europese beschaving kunnen handhaven. Hoe dom kun je het krijgen! Groenteboeren heb je nog in Addis Abeba, raketgeleerden en microchips ontwerpers dus niet en die bepalen eerder het peil van een beschaving. Afgelopen weken hebben we in London kunnen zien dat de derde wereld gangers waarschijnlijk zelfstandig een flatscreen tv kunnen aanzetten, maar er zelf een maken, ho maar. Zelfs werken om het geld te VERDIENEN om er eerlijk een te kopen is nog te veel gevraagd. Dus dan maar jatten.

  Massa-immigratie is de dood van een samenleving. ALTIJD.

 9. Massa-immigratie is de dood van een samenleving. ALTIJD.

  Massa immigratie.
  Waarom massa?
  Omdat het verzorgingsklimaat vele malen hoger is dan in landen waar immigranten oorspronkelijk vandaan komen.

  Als een beer op een honingpot, trekt de verzorgingsstaat immigranten zonder enige toegevoegde waarde voor de samenleving, naar ons gebied.

  Voor welwillende immigranten is het moeilijk om zich aan te passen zonder van de door de roverheid beschikbaar gestelde fondsen gebruik te maken.

  We zouden een heel ander soort immigranten kennen, minder spanningen tussen bevolkingsgroepen, zonder verzorgingsstaat.

  HoerenSloep [16] reageerde op deze reactie.

 10. @Vilseledd [6]:
  Zet daar tegenover de enorme kostenpost die de ondernemers voor hun kiezen krijgen v.w.b. alle EU maatregelen. En alle indirecte belastingen.
  Inderdaad, alle niet EU landen zijn nu aan de bedelstaf vanwege de valutakosten en het gebrek aan “vrije” (LMAO) handel…

 11. @Libertariër [14]:
  Precies, de meeste economische vluchtelingen komen af op “graties geld”, niet op arbeidsomstandigheden of ontplooingsklimaat.

 12. @Onbezoldigd ruifvuller [7]:
  Wat in die paar comments weer opvalt, is dat de meeste mensen (op basis van MSM info) échte vrije handel en de Ponzi/piramide games van de banksters niet van elkaar kunnen onderscheiden. Ze denken dat het kapitalisme an sich de oorzaak is van de crises, terwijl dat het grootschalig corporatisme is, i.c.m. met op socialistische leest geschoeide overheidsbemoeienis.
  Nu hoor je zelfs al stemmen opgaan die zeggen: “Nou die Marx, die had het wel goed gezien…” The horror….

 13. @Hub Jongen [3]:
  Nee ik heb niet “het antwoord” op wat de oorzaak van alles is, ik ben bang dat een dergelijk antwoord ook niet bestaat.

  De reden waarom ik “collectiviteit” niet als het probleem zie is omdat het een product is van de evolutie, religie een van de oudste vormen van collectiviteit is hoogst waarschijnlijk ontstaan toen de mens van jager/verzamelaar naar een meer agrarische samenleving is gegaan, door de hogere productiviteit en permanente nederzettingen ontstond de noodzaak voor een zekere collectiviteit,veel later heeft de industrialisatie ons weer een enorme productiviteits boost gegeven en daarmee de fundering gelegd voor nieuwe vormen van collectief, communisme,socialisme en vakbonden zijn goede voorbeelden.

  Daarmee wil ik dus niet zeggen dat collectief goed of slecht is, persoonlijk ben ik niet gehecht aan collectiviteit maar het is nou niet bepaalt een begrip waartegen je kan vechten, zodra je immers samen met andere mensen iets gaat ondernemen dat niet gebaseerd is op geld/winst is het een vorm van collectief, natuurlijk is het vrijwillig deelnemen aan een collectief anders maar het blijft een collectief, ook een echte libertarische club is collectief want er komen op een zeker moment regels, geschreven regels of ongeschreven maar er zal een zekere eenheid ontstaan.

  In Tanzania zijn nog 300-400 mensen van de Hadza stam die leven als jagers/verzamelaars,deze mensen bieden een unieke kans om te zien waartoe collectivisme heeft geleid, maar; volgens veel mensen hier zijn die Hadza een achterlijk niet ontwikkeld volkje – maar een ding zijn ze niet en dat is gedwongen collectief.

  Stukje van wiki:
  The Hadza are organized into bands, called ‘camps’ in the literature, of typically 20–30 people, though of over a hundred may form during berry season. There is no tribal or other governing hierarchy, and conflict may be resolved by one of the parties voluntarily moving to another camp.

  Klinkt erg libertarisch allemaal, maar is een dergelijke samenleving wel mogelijk met behoud van alle mooie spulletjes die wij hebben? Zo nee, wat ben je bereid in te leveren voor een niet collectieve samenleving?

 14. Vanochtend in LewRockwell.com weer materiaal waarmee het titelverhaal van Time genuanceerd kan worden, namelijk dat het Amerika zelf is dat als eerste ten onder zal gaan:

  http://lewrockwell.com/rep2/flash-mob-epidemic.html

  De echte bron van dat verhaal is dit:

  http://endoftheamericandream.com/archives/flash-mob-epidemic

  Zoals gewoonlijk zijn de lezerscommentaren het meest informatief. Want alleen daarin staat te lezen wat LewRockwell nooit en endoftheamericandream in dit specifieke artikel niet durven te zeggen, namelijk een precieze identificatie van wie nu eigenlijk die flash mobs uitvoeren. Maar zowel het artikel als de lezers houden hun hart vast voor de toekomst van de VS. Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te weten wat er met de VS gaan gebeuren als er geen geld meer is, de steden zullen complete war zones worden, veel erger dan wat we onlangs hebben gezien in Engeland. Het zal eerder Joegoslavie worden.

  In ander nieuws: goud vanochtend rond 1320 euro.
  Op naar de 2000$. Het systeem staat op springen.

 15. Hier een korte clip met Ron Paul:

  http://lewrockwell.com/slavo/slavo52.1.html

  “It has already been established with 100% certainty that “emergency centers” are in existence throughout the United States and they number in the hundreds. Some of the larger centers, often referred to as detention camps and/or refugee relocation facilities, can house upwards of 50,000 people.”

  Vertaling: in de VS zijn honderden concentratiekampen in aanbouw, waarin honderduizenden kunnen worden gevangen gezet.

  Voor wie zijn die concentratiekampen bedoeld?
  Voor de zwarte flash mobbers? Natuurlijk niet. Dat zijn de lievelingen van het systeem. Dat is het nieuwe proletariaat, waarmee een nieuwe neo-bolshevistische revolutie kan worden ontketend. Door exact dezelfde mensen die in 1917 in Rusland een soortgelijk terreurbewind in het zadel hielpen. Trotzky en dat soort figuren. Het begint met een ‘J’. Dit is de Amerikaanse Trotzky die met zijn Homeland Security verantwoordelijk is voor de bouw van die nieuwe gulags: Michael Chertoff.
  http://www.rense.com/general77/chert.htm

  Dezelfde man die destijds die Israelische Mossad agenten vrijliet die opnames stonden te maken van de WTC torens en daarmee waren begonnen, nog voordat de vliegtuigen in de gebouwen waren gecrashed.

  Maar voor wie zijn die concentratiekampen dan wel bedoeld?

  Voor deze mensen:

  http://original.antiwar.com/justin/2011/08/21/antiwar-com-vs-the-fbi/

  De libertarier Justin Raimondo kwam er gisteren achter dat de FBI achter hem aanzit. De Libertariers zijn in de VS de enige overblijvende morele kracht in de VS die de constitutie verdedigen. Het ZOG-Systeem weet dat en gaat dus achter hen aan. De bolshevisten deden destijds hetzelfde: zij vermoorden iedereen die de steunpilaren waren van de maatschappij van destijds, om te beginnen met de tsaar. En daarna alle andere aristocraten, net zolang tot alleen nog de linkse jaloerse zeurpieten en staatsgroupies overbleven. Het gaat nog generaties duren voordat Rusland van die ramp hersteld zal zijn.

 16. Een van de mogelijkheden om de komende neo-bolshevistische revolutie in de VS af te wenden is om nu eindelijk door te drukken met het oplossen van het 9/11 mysterie. Bekijk deze clip van 37 seconde en kijk vooral naar de beelden van het ineenstortende WTC7 gebouw, de smoking gun van 9/11:

  http://www.youtube.com/watch?v=3XXEMwhizCE&feature=player_embedded

  Het is onomstotelijk vastgesteld dat voor meer dan 2.5 secondes WTC7 is ingestort met een versnelling gelijk aan die van gravitatie. Iedereen met een hogere middelbare school-opleiding (HBS/Atheneum/Gymnasium) die niet heeft zitten slapen tijdens de natuurkundeles, weet dat de enige verklaring voor dat gegeven is dat alle dragende kolommen van dat gebouw tegelijkertijd werden opgeblazen; een andere verklaring is er niet. Als je die conclusie hebt aanvaardt dan kan daarmee tegelijk het hele officieele verhaal van de amerikaanse regering over die zgn. 19 Arabische terroristen meteen in de vuilnisbak.

  Vanochtend in Der Spiegel een interview met een of andere brave Duitse gepensioneerde professor die Mohammed Atta destijds begeleidde met diens afstudeerscriptie:

  http://www.spiegel.de/unispiegel/studium/0,1518,779991,00.html

  Uit het artikel wordt duidelijk dat er geen enkele aanleiding was om te veronderstellen dat Atta op het punt stond de daad te gaan doen die hem tegenwoordig in de schoenen geschoven wordt.

  Een logische hypothese is dan om te veronderstellen dat Atta die daad helemaal niet gedaan heeft. Hij was een patsy, net als destijds Oswald. Atta’s vader heeft verklaard dat Atta vermoord is door de Mossad en dat is precies wat er gebeurd is. De Mossad heeft een aantal vrome moslims geselecteerd, die gekidnapped en vermoord werden, waarna hun passen ingenomen werden. Die paspoorten werden gebruikt om in die flight school van Rudy Dekker in de VS een nep spoor te leggen van Arabieren die vlieglessen namen om hun terreurdaad voor te bereiden. In werkelijkheid waren het Israelische agenten die die vlieglessen namen. Atta’s gestolen paspoort werd later onbeschadigd ’teruggevonden’ in de straten van Manhattan. Sure. Dat paspoort zat zgn. in Atta’s koffer, overleefde de enorme vuurbal en landde onbeschadigd op straat. Ja hoor.

 17. @Ron Paul Fan [4]:

  Uw hele betoog, waar op zich wel iets in zit, valt uit een met uw onzinnige opmerking over JODEN !

  Wellicht zinvol eerst te begrijpen dat er geen ‘JODEN’ bestaan.

  Joden zijn géén ras. Er ‘JODEN’ met een witte huid en blauwe ogen in heel Europa, in Canada, de VS en in Midden en Zuid Amerika. In Rusland in Armenië en ja hoor – in Israel. Er zijn negerstammen in Afrika die ‘JODEN’ zijn.

  Het is zijn mensen van met een bepaald GELOOF – die op een heleboel verschillende continenten op deze wereld leven.

  De twee belangrijkste stomingen binnen deze bevolkingsgroepen zijn de Askenashi en de Sefardi, respectievelijk uit noord-oost Europa/Rusland en Noord Afrika/Zuid Europa.

  We spreken toch ook niet over het KATHOLIEKE RAS OF HET PROTESTANTE RAS ?

  Wat wél duidelijk is; is RASCIME. En dat is met name de ondertoon van uw artikel. Het vinden van een zondebokje, een afleidingsmechanisme om de schuld – van de huidige crisis of wat dan ook – af te schuiven op een andere bevolkingsgroep. ZODAT DE EIGEN VERANTWOORDING . van het BLANKE SUPERIEURE RAS -buiten schot blijft.

  HITLTER DEED HET ZELFDE MENEER ‘AANHANGER VAN RON PAUL’ !!

  IN EEN WOORD WALGELIJK UW RASCIME !

  Ron Paul Fan [23] reageerde op deze reactie.
  Igor [26] reageerde op deze reactie.

 18. @Aequitas [22]: Wellicht zinvol eerst te begrijpen dat er geen ‘JODEN’ bestaan.

  Daar zullen ze in Israel van ophoren! 🙂

  @Aequitas [22]: Joden zijn géén ras. Er ‘JODEN’ met een witte huid en blauwe ogen in heel Europa, in Canada, de VS en in Midden en Zuid Amerika. In Rusland in Armenië en ja hoor – in Israel.

  Geneuzel. 90% van de Joden zijn Ashkenazim, dwz Wolgabulgaren die in het mondingsgebied van de Wolga ca. 800 door de lokale Karel de Grote tot het Jodendom werden ‘bekeerd’.

  Het is zijn mensen van met een bepaald GELOOF – die op een heleboel verschillende continenten op deze wereld leven.

  Niet waar, verrewege de meeste Joden die in het Westen leven zijn atheisten en noemen zich desondanks toch Joden. Het Jodendom is de enige religie waarbij religie en ras samenvallen. Maw, als die hun geloof laten vallen dan zijn het nog steeds Joden, net zoals ik, atheistische Nederlander, nog steeds een Nederlander ben.

  Wat wél duidelijk is; is RASCIME. En dat is met name de ondertoon van uw artikel. Het vinden van een zondebokje, een afleidingsmechanisme om de schuld – van de huidige crisis of wat dan ook – af te schuiven op een andere bevolkingsgroep. ZODAT DE EIGEN VERANTWOORDING . van het BLANKE SUPERIEURE RAS -buiten schot blijft.

  Zelf noem ik het racialisme. Klinkt wat vriendelijker. De mens is nu eenmaal tribaal, al zou de blanke mens van mij wel wat tribaler mogen zijn. Maar ja, dat is ondergesneeuwd door dat vermaledijde gristendom en zijn excessive krankjoreme nahaastenliefde op kosten van de toekomst van zijn eigen kinderen. Je moet wel erg blind zijn om in de recente gebeutenissen in het VK, met die flash mobs in de VS, om die raciale ondertoon te miskennen. Joegoslavie idem dito: een grote multiethnische catastrofe. Waarom zouden we dat onze kinderen aandoen? Het zijn de zgn ‘antiracisten’ die een samenleving kapot maken met hun multi-ethnische dromen, die in de geschiedenis nooit hebben gewerkt en alleen maar een opmaat zijn tot genocide.

  “HITLTER DEED HET ZELFDE MENEER ‘AANHANGER VAN RON PAUL’ !!”

  Daar hebben we weer de onvermijdelijk Godwin. Met de historische leugens zoals aangeleverd door de ‘nobele’ overwinnaars van WO2, zoals daar zijn de Soviets en Amerikanen. In Nuremberg hebben ze met de Duitsers precies hetzelfde gedaan als met die 9/11 KSM hebben gedaan: martelen totdat ze gewenste bekentenissen ‘boven water’ kregen. In WO2 hebben de grootste criminelen gewonnen. Maar aangezien de gemiddelde westerling zich de historische ‘kennis’ laat bezorgen door Holywood films, is die volledig op het verkeerde been gezet.

  http://www.patriot.dk/nurnberg2.html
  Ron Paul Fan [29] reageerde op deze reactie.

 19. @Vilseledd [6]: Philips heeft veel geld verdiend met bankieren. Op een bepaald ogenblik zelfs meer dan met hun producten. Met andere woorden of een enkele valuta nu zou goed is. Italie heeft dankzij de Lire schulden weg geinflateerd. Griekenland had dat ook kunnen doen als de Grieken de Drachme nog gehad zou hebben. Een valuta, een zege. Ik weet het niet.

 20. @Igor [26]: Igor is van het soort dat van mening is dat als de grootste massamoordenaars van de geschiedenis, namelijk de Soviets, iets beweren over het volk dat ze verslagen hebben, dat dat dan noodzakelijk waar is.

  Het communisme is nog springlevend, nietwaar, IGOR?

  Igor heeft geen flauw benul van het concept onafhankelijke rechtsspraak.
  Komt wel vaker voor bij mensen die Boris of Igor heten.
  Igor [30] reageerde op deze reactie.

 21. @Ron Paul Fan [23]: “HITLTER DEED HET ZELFDE MENEER ‘AANHANGER VAN RON PAUL’ !!”

  Wat jammer nou voor Aequitas!

  Vandaag komt Elsevier’s onvolprezen Arendo Joustra met een bericht over een rapport met als inhoud dat een grote meerderheid van de Europeanen, net als ik, negatief staat tov immigratie:

  http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Europese-Unie/314262/Meerderheid-Europeanen-negatief-over-immigratie.htm

  Blijkt heel Europa vol te zitten met ‘Hitlers’. 🙂

  Jammer voor je, Aequitas. Wat ga je er aan doen?

  Doe je de groeten van me aan die ‘Amsterdamse’ groenteboeren van je, Pat?

  Daar komt Swiebertje
  Rare Swiebertje
  Onze Swieber met zijn ingedeukte hoed.
  Daar komt Swiebertje
  Rare Swiebertje
  Onze Swieber die steeds malle dingen doet

Comments are closed.