zaterdag, 13 augustus 2011
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Hoppe em Brasil #9- Economische crises – hoe ze veroorzaakt worden en hoe ze erger worden – deel 3

Deze zomer zal ik geen artikelen schrijven voor de Vrijspreker, maar u filmpjes van lezingen presenteren die Hans-Hermann Hoppe afgelopen voorjaar gaf in Brazilie. Hoppe legt op heldere wijze uit waarom een samenleving met privaat recht is te prefereren boven de staat. Ook verklaart hij het ontstaan van economische crises. De filmpjes zijn kort en ook voor mensen die niet bekend zijn met de Oostenrijkse School, maar wel de Engelse (of de Portugese) taal machtig zijn, laagdrempelig en goed te volgen, zonder ook maar ergens naar oppervlakkigheid te neigen. De eerste serie kan prima als een beknopte inleiding in het denken van Hans-Hermann Hoppe gelden.youtu.be width=”560″ height=”349″ src=”http://www.youtube.com/embed/XDK45tuk59k” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Educatie
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
  1. JanC71 schreef op : 1

    Hier de hele lezing in één video: youtu.be