Na een weekendje het nieuws gemist te hebben, heb ik toch wat cruciaals gemist. De Rellen in london.

Kappers, meubelzaken, electronica winkels en alles moet het bezuren in een protest tegen regerings bezuinigingen.

Zo doe je het dus niet…

[HTML1]

De Bezuinigingen slaan in heel Europa toe, dat is ook niet zo verwonderlijk gezien de economie in een bodemloze put zakt door honderden gelovers van de etatistische luchtkastelen bouw kerk, EU en Nationale overheid genaamd. Doordat men incompetent met geld om gaat, wat tevens ook nog eens fop geld iswat ze zelf in het leven hebben geroepen, Moeten mensen harder rond rennen in het hamsterwieltje voor hun wettige eigenaar. Tevenswettig omdat die eigenaar de wet ook zelf bedacht heeft, wat moet het leven voor hen makkelijk zijn.

De Hoge heren die  blijkbaar de rest van het Engelse volk uit knijpt van hun hard verdiende loon waar de heerser geen cent aan heeft bijgedragen hebben het zelfs zo makkelijk, dat de woede zich niet tegen hen keert.

Mensen snappen blijkbaar niet meer hoe je fatsoenlijk in opstand komt.

I.p.v. de broodnodige eerlijke ondernemer zijn winkel te slopen stel ik het volgende voor.

– Belasting kantoren

– Gemeentehuizen

– Parlementsgebouw

– Andere gebouwen en eigendommen van de overheid.

 En als dan toch iemand een dreun voor zijn kop moet krijgen, pak dan geen onschuldige voorbijganger of een winkel eigenaar die evengoed door de bezuinigingen gepakt wordt en benadeeld wordt op de zelfde wijze als de relschoppers.

Naar mijn bescheiden mening is het ( niet wettig) maar een morele plicht van iedere burger wiens eigendom afgenomen wordt om in opstand te komen tegen een regering die handelt tegen met het fundamentele principe van eigendomsrecht. Wanneer jou eigendom door initiatie of dreiging van geweld wordt afgenomen, ondanks wat de wet zegt, is een corruptie in de wet zelf en kan niet anders bestempeld worden dan een uiting van geweld. Waarbij het slachtoffer in deze mag reageren met geweld om het geinitieerde geweld te breken.

Als er mensen dan toch zo nodig met geweld in actie willen komen tegen bezuinigingen, richt het dan tegen de overheid, en niet tegen de onschuldige ondernemer die zelf nog veel harder uitgeknepen wordt en het hard te halen heeft met ” Making ends meet” .

Het is treurig om te zien dat wanneer er rellen uitbreken door de graaidrift van een overheid, dat niet de overheid maar de zelfde personen die er door onderdrukt worden de dupe zijn. Het is alsof 2 broers door de buurman geslagen worden, waarop ze vervolgens hun eigen vader er van langs gaan geven. Het is de wereld op zijn kop.

Ooit was het in Engeland wel anders, helaas is die tijd voorbij. Toen geloofde mensen nog in individualiteit en een vrije markt. Waar niemand gelijk is, maar wel even belangrijk en menswaardig.

[HTML2]

Where has it gone.

Het moge duidelijk zijn dat in Engeland de oppositie niet veel beter is, gezien er geen publiek geld bestaat is bezuinigen of stimuleren het zelfde laken en pak. Geld bij de burger afnemen onder dreiging van geweld om de schuld af te lossen, of onder dreiging van geweld geld afnemen van de burger om aan een enkeling te besteden. Het is een pot nat.

Ik verwacht in de toekomst meer rellen in europa naar mate de EU doorgaat met het vernietigen van persoonlijke welvaart in ieder land. Wanneer Spanje en Italie met Ierland op de voet gevolgd komen bedelen om steun, zullen landen als Nederland, Frankrijk en Duitsland de Riem nog strakker moeten aantrekken. En dat tot men het ook hier zat is.

Laten we hopen dat de mensen die er niets mee te maken hebben, dan wel bespaard worden.

Wat Engeland op het moment betreft, ze doen er goed aan nog even terug te kijken naar ” the Iron Lady” waar ik ondanks haar falklands oorlog en andere beleidsvoering toch veel waardering heb. Als ze geluisterd hadden naar wat ze op het laatst zegt over een Europese bank en parlement, was het leed wat Engeland nu treft bespaard gebleven.

[HTML3]

[HTML4]

56 REACTIES

 1. Thatcher: “Socialism works until you run out of other people’s money”

  Zie hier het effect.

 2. alles moet het bezuren in een protest tegen regerings bezuinigingen.

  Volgens diverse verhalen in de MSM zouden de rellen samenhangen met de dood van een ‘gangster’ in Noord Londen. Deze ‘gangster’ pleegde onvrijwillig zelfmoord met assistentie van de politie.

  Aangezien de MSM (=doorsnee propaganda media) vol staan met leugens, weet ik niet of ik dit kan geloven. Relschoppers die protesteren heb ik nog niet aan het woord gezien.

  Misschien is dit inderdaad toch “lekker rellen om het rellen”? Als dit straks op 100 plaatsen tegelijk gebeurt, staat de Engelse overheid helemaal machteloos. Ze hebben nu al geen idee over wat te doen.

  Ik gok er op dat Cameron heldhaftig gaat vergaderen met Hyacinth Bouquet en Boris huilend om zijn moeder gaat roepen.
  Full English [5] reageerde op deze reactie.
  Nico de Geit [11] reageerde op deze reactie.
  Nico de Geit [12] reageerde op deze reactie.
  Nico de Geit [13] reageerde op deze reactie.

 3. De kosten van de “bescherming” door de politie in Greater London zijn gigantisch, 4,1 miljard pond jaarlijks en men kan geen relletjes als dit de kop indrukken…. Meer dan 50 duizend man beschermen 7,4 mln Londonaren. Voor iedere 150 inwoners is 1 agent beschikbaar, voorwaar een verhouding die eerder richting politiestaat gaat.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Metropolitan_Police_Service

 4. @Full English [3]:
  Excuse my French…

  Relschoppers die protesteren (enz.) => moet zijn Relschoppers die protesteren tegen bezuinigingen (enz.)

 5. Het is de bedoeling dat de beroofde winkeleigenaar nu een pleidooi gaat houden voor meer belasting, zodat er meer blauw op straat kan komen en de politiestaat verder zijn intrede doet (bij de overheid is falen success).

  Er moet vooral niet gekeken worden naar de echte oorzaken, waarom die jeugd zo is zo als ze is. Niet verder dan huidskleur kijken. Een donkere huidskleur is de oorzaak van geweld, dat is neurologisch eenvoudig te begrijpen (not).

  Als je even verder kijkt, zie je hoe de levens van deze mensen door de welvaartsstaat helemaal kapot zijn gemaakt, de families eerst. Gestolen geld leidt altijd tot meer diefstal. Moeders een uitkering, vader niet nodig, allemaal in de drugshandel, mogelijk door de overheid. Oorzaak en gevolg

 6. @Dijk [2]: In zekere zin is het dat ook.
  Het effect van jaren en decennia tolereren van het stelen en afnemen van geld onder dreiging van geweld is de norm geworden.

  Daarom is het inderdaad immoreel er niets aan te doen.

  De meeste mensne laten het tegenwoordig afweten omdat de staat te veel macht heeft gekregen doordat mensen het eerder wel allemaal goed vonden en niets deden.

  in amerika echter, pakte het volk de bajonetten. En zie daar een mooi stukje grondwet wat de vrijheid moet garanderen.

  Echter veegt de volledige US Government zijn ass er mee af

 7. Het gaat vooral om Etniërs. De overheid heeft zich het geweldsmonopoly toegeëigend, maar blijkt niet in staat de bezittingen van burgers afdoende te beschermen.

  Beatrix met haar multikul-waanideeën laat niet van zich horen. Straks zijn Amsterdam, Riotterdam en Utrecht aan de beurt.

  Stel dat iemand wil helpen de ongeregeldheden de kop in te drukken. Dan kan hij zich melden bij de Nationale Reserve, onderdeel van Defensie. Maar dan moet hij wel eerst trouw beloven aan de Koning(in) – en die is juist de oorzaak van de ellende. Bovendien is Defensie onderdeel van de NAVO, een misdadidige organisatie.

  Had Janmaat toch gelijk. Er gaan de komende verkiezingen vast meer mensen stemmen op de BNP. Velen ook niet, die blijven vasthouden aan hun multikul-waanideeën.

 8. @Full English [3]:

  ‘Volgens diverse verhalen in de MSM zouden de rellen samenhangen met de dood van een ‘gangster’

  Inderdaad. De politie schoot op hem ’terwijl hij zijn pistool nog in zijn sok had’. Iemand die meermaals veroordeeld is kun je gerust een gangster noemen, blijkbaar was hij lid van een grote gang.

  Heeft iemand een idee wat die FEMA-kampen kosten? Zou het niet verstandig zijn direct te kiezen voor een eindoplossing?

 9. @Full English [3]:

  ‘Relschoppers die protesteren heb ik nog niet aan het woord gezien’.

  Iemand die de Toys ‘r’ us plundert is sowieso niet te verontschuldigen. Het zijn gewoon criminelen, halve wilden, deels mens, deels dier. Laat Beatrix ze maar in huis nemen.

 10. ‘I.p.v. de broodnodige eerlijke ondernemer zijn winkel te slopen stel ik het volgende voor.
  – Belasting kantoren
  – Gemeentehuizen
  – Parlementsgebouw
  – Andere gebouwen en eigendommen van de overheid’.

  Eerst moet het denken van de mensen veranderd worden. In Nederland heb je onvoorstelbaar veel multikul-gelovigen. Die mensen moet je verzamelen en met bussen naar de rellers brengen voor een dialoog.

 11. @Alex [7]:

  ‘Mischien moeten de blankerts hun voorbeeld volgen en wat
  proactiever zijn?’

  De blankerts gingen al met een miljoen mensen de straat op – vreedzaam – maar dan haal je het nieuws niet: http://nicodegeit.wordpress.com/2011/04/05/britten-demonstreren-massaal-tegen-de-britse-overheid/

  Britten demonstreren massaal tegen Britse overheid

  Er worden meer Tornado straaljagers naar Libië gestuurd, op kosten van de Britse belastingbetaler. Dit besluit werd genomen terwijl de meeste Britten geraakt worden door een tsunami van overheidsbezuinigingen. Britten vragen zich af wat hun democratische rechten precies inhouden.

  Britse straten vullen zich al maanden met mensen die tegen het overheidsbeleid demonstreren. Meestal zijn de demonstranten vredig, soms gewelddadig. Ze zijn boos over de bezuinigingen en het beleid van hun overheid waarvan zij zeggen dat ‘niemand dat beleid wil’. Daar komt nu ook nog een nieuwe overzeese oorlog in Libië bij. Maar de democratie waar de Britse politici trots op zijn, en zelfs exporteren, heeft voor veel Britse burgers afgedaan.

  Een demonstrant: ‘Ik denk niet dat de politici voor rede vatbaar zijn op het moment. Ze doen waar zij zin in hebben, en wij hebben daar niets over te zeggen’. Een andere demonstrant: ‘Ik werk in een zorginstelling en daar wordt alleen maar bezuinigd. Het is echt onvoorstelbaar hoeveel geld ze nu weer uitgeven aan die oorlog in Libië. Ze zouden het geld daar niet aan uit moeten geven, maar het hier spenderen’.

  De mening van deze mensen wordt door de politici genegeerd, terwijl uit een opinie-onderzoek blijkt dat 43% van de Britten tegen de interventie in Libië is. Bij de volksvertegenwoordiging stemde 575 leden voor, en slechts 13 leden tegen deelname aan de oorlog in Libië.

  Nigel Farage van de ‘UK Independent Party’: ‘Wat er in het parlement zit is een politieke klasse, en ze komen allemaal van één school, van dezelfde universiteiten, hebben dezelfde overheidsbanen gehad. Ze slijten hun leven in de politiek en hebben nog nooit een echte baan gehad in de echte wereld. Ze spreken en stemmen als schapen. Er zitten te weinig mensen in het parlement die zelfstandig na kunnen denken’.

  Het lijkt erop dat de politici beter luisteren naar Washington dan naar de burgers. Chris Nineham van ‘Stop the War Coalition’: ‘Politici zijn zo geobsedeerd door hun ‘speciale band’ met Washington dat ze bereid zijn alles te doen om die band in stand te houden. De band met de mensen die hen gekozen hebben wordt verwaarloosd. Hier faalt de Britse democratie enorm’.

  In de afgelopen zes maanden gingen in Londen en op andere plaatsen in het VK herhaaldelijk honderdduizenden mensen op zaterdag de straat op om te demonstreren tegen de overheidsbezuinigingen en de oorlog in Libië. Ze demonstreren om de politici te laten weten dat zij het niet eens zijn met de gekozen koers.

  Filmpje: ‘Frustration with government grows among Britons (RT)’

  http://www.youtube.com/watch?v=9qAiavgyUZg

  Alex [33] reageerde op deze reactie.

 12. Hoc: Kappers, meubelzaken, electronica winkels en alles moet het bezuren in een protest tegen regerings bezuinigingen… Als er mensen dan toch zo nodig met geweld in actie willen komen tegen bezuinigingen, richt het dan tegen de overheid, en niet tegen de onschuldige ondernemer die zelf nog veel harder uitgeknepen wordt en het hard te halen heeft met ” Making ends meet” .

  Hoe onvoorstelbaar naief moet je wel niet zijn om in de gebeurtenissen in het VK een ‘protest tegen de overheid te zien’, ipv wat het werkelijk is: een buitenkansje voor een ethnische criminele mob om eens flink te gaan plunderen onder het mom van een moreel voorwendsel.

  Interessant trouwens dat er tevens plunderingen hebben plaatsgevonden van Islamitische winkels door zwarten. Maar die moslims verdedigen zich dus wel maar die laffe gristelijke blanken niet. Maar het is altijd weer hetzelfde: het is de ene ethnische groep tegen de anderen, de gedeviriliseerde politiek-correcte blanken natuurlijk uitgezonderd.

  Nico de Geit [19] reageerde op deze reactie.
  Nico de Geit [20] reageerde op deze reactie.

 13. @Ron Paul Fan [18]:

  ‘Interessant trouwens dat er tevens plunderingen hebben plaatsgevonden van Islamitische winkels door zwarten’

  Zeker interessant. Maar ik vermoed dat de plunderingen vooral uitgevoerd zijn door mensen met een islamitische achtergrond en dat ‘ongelovigen’ daarvan het slachtoffer zijn. Ongelovigen plunderen zal wel mogen van de koran.

  Het begint met plundering, het eindigt met verkrachting en moord.

 14. @Ron Paul Fan [18]:

  ‘Hoe onvoorstelbaar naief moet je wel niet zijn om in de gebeurtenissen in het VK een ‘protest tegen de overheid te zien’

  Het valt me op dat veel vrouwen erg pro-multikul zijn en erg naïef. Ik zie alweer zo’n vrouw voor me die het wijt aan ‘gebrek aan kansen’.

  Ik ben uitgepraat met die lui – man of vrouw. Dat soort figuren is er heilig van overtuigd dat het bombarderen van burgers in Libië een goede zaak is. De oorzaak van hun dwaling is het gebrek aan informatie – ze liggen aan het MSM-infuus – en hun eigen naïviteit.

  IK moet me zien te ontworstelen aan het multiculturele collectief. Het is een duivels-babylonisch en kwaadaardig systeem aangestuurd door de duivel en zijn demonen.
  Ron Paul Fan [22] reageerde op deze reactie.
  leo [40] reageerde op deze reactie.

 15. @Ron Paul Fan [17]:

  ‘Vanavond gaat de match Engeland-Nederland niet door’

  Voetbalfans/hooligans zijn niet vies van geweld, maar ze verbroederen als bij toverslag bij een externe vijand.

  Natuurlijk gaan ze kijken naar de ongeregeldheden, en voor je het weet raken ze erin verzeild.

 16. @Nico de Geit [20]: “Het valt me op dat veel vrouwen erg pro-multikul zijn en erg naïef. Ik zie alweer zo’n vrouw voor me die het wijt aan ‘gebrek aan kansen’.”

  Een voorbeeld van volledig uit de hand gelopen moederinstinkt. Erg handig bij haar eigen kinderen maar levensgevaarlijk indien toepast op volwassen mannen van een andere ethnische groep.

  Er zijn nog veel te veel naieve blanken met een paternalistische ‘ach gut’-houding tav die derde wereld gangers. Nu is het inderdaad zo dat die lui niet in staat zijn om een samenleving op te zetten die ook maar in de schaduw kan staan van die van ons, dat wil nog niet zeggen dat ze de onze niet zouden kunnen vernietigen.

  ‘Gebrek aan kansen’, dat is de bekende linkse zieligheids riedel, geent op een Albert Schweitzeriaanse gristelijke nahaastenliefde moraliteit. De echte reden achter de miserabele conditie van die lui is natuurlijk dat het een inferieur ras is met een gem. IQ van 60-80, waar je helemaal niets van kunt verwachten, anders dan drugshandel en andere criminaliteit. Maar dat zijn verboden gedachten voor onze linkse dogooders, want in hun optiek is immers iedereen gelijk en als dat onverhoopt niet zo is dan komt dat omdat er ergens een ‘uitbuiter’ zijn kans schoon heeft gezien.

  De boel gaat instorten en dat is goed zo. De gouden tijden van het Westen zijn voorbij; wij zijn slappe decadente hedonisten geworden, opgescheept als we zijn met de ramp van de vrouwenemancipatie hebben we nauwelijks nog kinderen, enorme schuldenbergen, de grondstoffen raken op, de pensioenen stellen weldra niets meer voor en we worden overstroomd door onze toekomstige vijanden. Ragnarok. Armageddon. Neem het er nog maar even goed van, want het is weldra afgelopen en dan lopen we met geweren door de straten en zijn we allemaal een Breivik.

  Tetris [43] reageerde op deze reactie.

 17. @Nico de Geit [23]: Dat gaat ook wel gebeuren, dat de storm gaat liggen, net als in Frankrijk destijds.

  Wat eveneens in GB gaat gebeuren, zoals reeds in F eerder gebeurd is, namelijk het sluipenderwijs ontstaan van zwarte ‘Vrijstaten’, gebieden die de facto zijn opgegeven door de overheid.

  En als de (nog) blanke meerderheid dat gaat waarnemen, is het aftellen naar de Grote Leider begonnen.

 18. Als het hier gebeurd moeten ze maar beginnen met de paleizen van de koningin .Kijken of er dan wel ingegrepen wordt.
  Niet alleen hardwerkende burgers de dupe laten worden.

 19. – Dit is een ‘islamitische lente’ in Europa

  – Wie wil er nog bij de politie?

  – De waxinelichtwerper – bedreiging voor multikul-Beatrix – zit nog vast

  – Echte bezuinigingen moeten nog komen

  – Het niet-optreden van politie is volgens de politieke pro-islam-agenda

  – Al staat heel Europa in brand, dan nog zien de multiculturalisten het probleem niet.

  Doompie [28] reageerde op deze reactie.

 20. @Nico de Geit [27]:

  “- Dit is een ‘islamitische lente’ in Europa”

  Bingo! als je het mij vraagt.

  Hier een invalshoek welke mij erg realistisch lijkt geplakt van stomverbaasd:

  De westerse mainstream media is weer lekker op dreef als je kijkt naar de berichtgeving over de situatie in Londen. Bijna overal zie je beelden van agressieve jongeren die aan het plunderen slaan en worden ze relschoppers genoemd. Een zelfde situatie in Egypte of Libië noemt de mainstream media: Arabische lente.

  Afkomst speelt geen belangrijke rol, hoewel het wel degelijk een multicultureel gebied betreft. Het gaat meer om de groeiende kloof tussen arm en rijk, zoals het ook wel de “haves” en de “have nots” wordt genoemd. In de meeste Europese steden wonen arm en rijk veelal gescheiden van elkaar. In Londen niet. Het arme Tottenham ligt vlakbij het rijke Highgate en Crouch End. Ook de sociale media maken de welvaartsverschillen steeds zichtbaarder.

  De komst van de Olympische Spelen, een project waarin enorm wordt geïnvesteerd, zorgt voor frustraties bij de arme jeugd in Tottenham die niets merken van deze investeringen. Driekwart van de jeugdclubs in Tottenham zijn ondertussen, door bezuinigingen, gesloten. Deze jongeren kunnen nergens terecht en voelen zich in de steek gelaten. Leg dit de jongeren maar eens uit.

  Ron Paul Fan [29] reageerde op deze reactie.
  Nico de Geit [30] reageerde op deze reactie.

 21. @Doompie [28]: Waarom zijn die lui hier eigenlijk? Er zijn toch ook geen palmbomen, apen of bengaalse tijgers op de Veluwe? Leg mij eens uit hoe die lui ‘geintegreerd’ kunnen worden in een hoogstaande economie? Wij houden niet van hen, zij houden alleen maar van onze uitkeringen. Wat is er tegen een scheiding behalve dat links van zijn stemvee wordt beroofd?

 22. @Doompie [28]:

  Islamitische lente in Londen

  De Britse politie gebruikt veel geweld tegen ongewapende burgers. Hoog tijd voor een no-fly zone om de politie-helikopters die het overheidsgeweld coördineren te stoppen.

  Kadaffi: ‘Cameron must go’

  Vervolgens vindt een regen van kruisraketten plaats waarbij bruggen, wegen, ziekenhuizen, scholen – herstel: militaire centra – zwaar beschadigd raken.

  De watervoorziening platbombarderen, elektriciteitscentra, brandstofvoorziening, bevoorrading, enz.

  Meer: ‘London riots: Divine justice?’

  http://english.pravda.ru/world/europe/07-08-2011/118672-london_riots-0/

Comments are closed.