Vandaag is Merkozy-dag. Internationaal wordt uitgekeken naar wat de heersers van de EU vandaag in Parijs beslissen. In Nederland is er een voorstelling van de Tweede Kamer met het kabinet met het doel te laten blijken aan (toekomstige)  kiezers dat “wij” belangrijk zijn en nog iets zouden hebben te zeggen.
Iedereen die door de mooie woorden heen kijkt, heeft echter al lang door dat het allemaal show is. Het kabinet heeft al lang besloten dat Nederland zich al bij voorbaat overgeeft. Onder andere heeft JanKees de Jager de laatste weken al X keer meegedeeld dat er in de EU nog meer financiële, economische discipline moet komen.

In 1940 werd Nederland door bruut geweld gedwongen zich over te geven aan de Duitsers. Nu gaat dit vrijwillig!

En vandaag staat in een NOS bericht:
“Het debat van vanmiddag is ook pikant omdat de top van het kabinet zich gisteren zou hebben uitgesproken voor meer macht voor Europa over het financiële beleid.

En toen?  Slaafs volgen?

50 REACTIES

 1. Uit de telegraaf van vandaag. Ik begrijp er geen barst van:

  “De EU is al op veel gebieden de baas in Nederland, maar nu gaat de EU meer macht krijgen over onze portemonnee. Als het aan de regering ligt tenminste. Die hoopt daarmee te voorkomen dat Nederland nog meer gaat betalen voor de eurocrisis.” (Huh??????)

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/10375352/__Meer_macht_EU_over_ons_geld__.html?p=16,1

  Kan iemand mij dit uitleggen?
  Hub Jongen [3] reageerde op deze reactie.

 2. Als je een land onder curatele stelt dan stel je de burgers dus onder curatele.

 3. @Troy Ounce [1]:
  “Kan iemand mij dat uitleggen”?

  Neen, dat is niet uit te leggen.
  Dat is pure bangmakerij in de geest van als we ons niet nog meer aan de EU onderwerpen, dan kost het ons meer.

 4. Goed tussen de regels doorlezen en dan kan men lezen: “Amerika wil meer macht over Europese landen”. Denken we nu werkelijk dat de Yanks ons met rust laten terwijl ze zelf dreigen om te vallen? De VS zijn parasitaire imperialisten die geen enkel land met rust zullen laten. Mocht Amerika omvallen nog voor ze haar macht heeft kunnen uitbreiden dan mogen we één of andere hogere macht op blote knieën danken. Het zijn weer eens de gristenhonden die staan te trappelen om onze ziel te verkopen, Duitsland met gristen-insect Merkel doet dapper mee. Het wordt toch echt tijd dat NL het gezonde verstand terugkrijgt, anders zijn we werkelijk overgeleverd aan de grillen van het kankergezwel Brussel (VS).

  Ik persoonlijk denk reeds diep na over het verlaten van dit zinkende schip en huis en haard te verkopen. Als we dan toch kapot moeten dan nog maar even fiësta vieren onder de zon.
  Dit alles zal er uiteindelijk toe leiden dat we slaven en gevangen worden van elke gek die denkt het goede te doen en graag in dienst is van de VS. Wat een ongehoorde mafklappers lopen er toch in deze wereld rond die willens en weten ons geld MOETEN kapot gooien.
  IIS [5] reageerde op deze reactie.

 5. @IIS [4]:

  De hele Amerika/EU crisis is geregisseerd en geënsceneerd en al zijn nieuwe en aanstaande regels, wetten met daarbij deze curatele en beslagleggingen zijn puur en ver van te voren bedacht door de zogenaamde NWO/Judea elite die slim, maar totaal vies hun vleugels en plannen spreiden om daarmee hun ziekelijke macht te kunnen vergroten.

  De absolute uitkomst van dit alles is reeds voorgeprogrammeerd en zal een totale Apocalyps tot gevolg hebben, waarbij de NWO order imbecielen zelf ook zwaar bij de ballen worden gepakt.

  Ik ben ervan overtuigd dat alles wat een mens aan verrotheid de wereld instuurt uiteindelijk dubbel terugkrijgt. Deze genetisch geldgeile ‘slimme jongens’ zullen uiteindelijk zelf de kelder mogen bezoeken van de onderwereld. (klein voorbeeld; Madoff die door een ziekelijke genetische drang geld, vrijheid en zoon verloor).

  De WOIII en een hernieuwde holocaust met alles erop en eraan in wording (Adolf was linkse symptoom bestrijder), daar werkt men reeds jaren hard aan. Wat mij betreft laat maar gebeuren en dat we dieper mogen gaan en de mens harder over de kling wordt gejaagd dan ooit in de geschiedenis is voorgekomen. Misschien is het handig om een paar cyaankali pillen bij de hand te houden.
  Eugenie [6] reageerde op deze reactie.
  IIS [7] reageerde op deze reactie.

 6. @IIS [5]: Ik lees je woorden en voel me droef. Er lijkt geen uitweg te zijn. Lees ik net dat een of andere hotemetoot bij de FDA ook in de Monsanto kliek zit. Zakt de broek dan toch weer vanaf. Maar vertel, want als ik naar mijn kinderen kijk, van wie ik ontiegelijk veel houd en voor wie ik door het vuur ga, wat is volgens jou de absolute uitkomst die is geprogrammeerd. Ik constateer dat men ergens op af stevent maar ik snap nog steeds niet waarom men dat niet sneller doet. Waarom al die schijnbewegingen, omzwermingen etc. En wat bedoel je met je wens dat de mens harder over de kling wordt gejaagd dan ooit?

  IIS [9] reageerde op deze reactie.

 7. @IIS [5]:

  Even ter aanvulling: Adolf was LINKS en niet rechts zoals reeds tientallen jaren gepropageerd en deed in zijn jaren precies dat wat men nu terugziet keren, namelijk aan symptoombestrijding. Symptoombestrijding is als gif strooien, men wordt uiteindelijk immuun voor het gif. Het gif wat eerdaags zal worden ingezet zal een zwaarder gif blijken dan in 40-45 met aan hoofd weer een links Adolf-achtig figuur en weer zal men aan symptoombestrijding doen, men kan het reeds zien.

  Nimmer heeft rechts, ook nu niet, geregeerd. De huidige partijen die wereldwijd regeren of in de oppositie meedealen zijn niet meer dan populisten. Rechts, ik ben voor ultra rechts als deze in zijn pure vorm wordt gegoten.
  Igor [12] reageerde op deze reactie.

 8. @Eugenie [6]:

  Over de king worden gejaagd is heel simpel: zodra het hek van de dam is en de dijken doorbreken en niets en niemand nog een kant opkan dan zullen mensen zich meer en erger dan beesten gaan gedragen. Als de wereld werkelijk instort zoals we die nu kennen en de leiders en aanverwante onderdanen wereldwijd zich blijvend voor het karretje laten spannen van de elite, dan is er voor mijn gevoel maar één ding denkbaar, namelijk de meest erge vorm van moord en doodslag..(kannibalisme, honger en leed van de bovenste plank.

  Wat je kinderen betreft is het goed dat je van ze houdt, ik doe het ook, houden van is mooi als je het kan voelen en uitdragen. Liefde, empathie en houden van staan niet op de agenda van de huidige leiders, machtigen en onderdanige meelopers.

  Houd van je kinderen zoveel je kunt, maar, zo doe ik het namelijk ook, neem geestelijk afstand door je te realiseren dat wat je nu ziet er morgen misschien niet meer is en ook nooit meer terug zal komen. Het is een feit, maar de mens is niks waard, jij, ik onze kinderen zijn nul-komma-niks waard voor de kankergezwellen die deze aarde onderdrukken en in hun macht houden.

  Een schrale en kale troost: het is onze liefde die men als mens voelt die niet van ons gestolen kan worden. Klinkt zoetsappig, maar is wel menselijk.
  Eugenie [10] reageerde op deze reactie.
  IIS [11] reageerde op deze reactie.

 9. @IIS [9]: Ik ken de visie van mensen dat de machthebbers er op uit zijn een chaos te creëren om vervolgens de totale dictatuur en slavernij in te brengen. Ik kan ook niet anders dan erkennen dat dit gaande is, gezien de krankzinnige, onmenselijke wetgeving die in wordt gezet en die ons van onze vrijheid berooft, etc. Ik blijf met een paar vragen zitten. Hoe zie jij het volgende? Waarom doen ze het zo traag? Ik bedoel; breng de helft van de mensheid om in 1 klap en zeg tegen de andere helft; “Als je niet doet wat we willen gebeurt jullie hetzelfde”. En een tweede vraag waar ik naar zit te staren is dat ‘men’ zegt dat de bevolking voor een groot deel van de aarde moet. Gedwongen abortus, baby’s mogen krijgen als de overheid daar toestemming voor geeft, het gezeur over overbevolking, de vaccines die er zijn, in een chip ingebracht, om het zaad van de man te killen.. waarom laat men de bevolking eerst uitgroeien tot miljarden als men er uiteindelijk maar een half miljoen over wil houden? Omdat ze de sterksten over willen houden? De makkelijkst te manipuleren? Ik tast in het duister..

  IIS [14] reageerde op deze reactie.

 10. @IIS [9]:

  Wie kan zich het sterven voorstellen? Weinig mensen die zich kunnen voorstellen te sterven en het lijkt een abstract, banaal en belachelijk iets, maar toch zal het ooit een feit zijn, voor eeuwig en altijd weggevaagd, opgelost in het niets, zwijgen voor altijd alsof dit alles nooit is geweest. Moeilijk voor te stellen of te begrijpen, de dood.

  Net zo moeilijk te begrijpen, dat leiders&meelopers ons in de meest trieste afgrond willen laten vallen en ons simpele zielen een kort, maar gelukkig, niet te bevatten, vrij en soeverein leven misgunnen.

  Veel dingen zijn ondenkbaar, maar toch zal het er ooit zijn en voor altijd zal alles worden gewist…Hoe zullen de NWO/elite/Judea figuren hun centen willen tellen als ze voor eeuwig en altijd zijn opgelost en gewist? Hoe zullen deze mensen sterven in de laatste jaren/maanden/dagen/uren/ minuten van hun leven?
  Eugenie [13] reageerde op deze reactie.

 11. @IIS [7]:
  Dan moet je toch maar eens goed uitleggen wat de ultra-rechts van jouw nu precies inhoud wants ik denk dat de meeste mensen bij ultra-rechts toch al snel denken aan skinheads, neo-nazi’s en anderen die blanke mensen genetisch superieur achten.

  @Vilseledd [8]:
  Ik vindt het nog vreemder dat jij je daar nog steeds over verbaasd. 😉

  IIS [15] reageerde op deze reactie.

 12. @IIS [11]: Kun jij je de dood niet voorstellen? Heb je wel eens bij een stervende gezeten? Ik wel. De dood is wel het minste waar ik me zorgen over maak. Het is de hel ervoor, het lijden dat terug doet deinzen omdat er ergens een blauwdruk is in ieder mens hoe we zouden horen te zijn, hoe blij we horen te zijn, hoeveel deze geweldige planeet biedt, hoe mooi het hier zou kunnen zijn.. en hoe volstrekt verrot dat is gemaakt door een stelletje klootzakken en een massa die zich tot op de dag van vandaag in slaap laat sussen door de nieuwste ap, de zoveelste lege erectie, de nieuwe baan of het geloof in het medische en ga zo maar door. Ik kijk naar mijn kinderen en zie hoe het leven in hen rond spat, hoe sterk en vol energie ze zijn, reikhalzend uit te reiken naar meer, te leren, te groeien, te leven. En waar worden ze gedwongen naar te kijken? Naar een massa die aan de tredmolen loopt van werken, studie of reizen. Dat zijn zo’n beetje de drie keuzes die de krankzinnige maatschappij je voorhoudt; werken, studeren of reizen. Ik leed hier al aan als kind. IS ER NIKS MEER????? Nee. Dat zeiden ze. Nee. En dat zeggen ze nog. Nee, er is niks meer. KIES maar. Hahahaha, wat een onzin. Kiezen tussen de ene ketting aan je enkels of de andere. Hoe zie jij dat?

  IIS [18] reageerde op deze reactie.

 13. @Eugenie [10]:

  Ik denk heel simpel, men wil macht, oorlog, heersen, opbouwen en uitroeien om de doodeenvoudige reden: GELD! Men is bezeten van macht (=geld). Alles wat geld oplevert geeft een kick en adrenaline stoot. Deze mensen zijn intelligente (genetische afwijking) geesteszieken en psychopaten die een harde krijgen als een ander lijdt of kan worden uitgemolken.

  De Toren, de top van de wereld is de FED (met alle clubjes er omheen). Kijk naar wie deze mensen zijn, kijk hoe deze mensen geld verdienen, kijk hoe deze mensen de touwtjes en de macht in handen hebben. Daar zit uiteindelijk het as van het kwaad.
  Eugenie [16] reageerde op deze reactie.
  Eugenie [17] reageerde op deze reactie.

 14. @Igor [12]:

  Rechts bestaat niet en heeft ook nimmer bestaan, tenminste niet zoals die er zou moeten zijn. Er zou pas rechts zijn als links erkend wat ze werkelijk is. Nazi’s, gelovigen, socialisten, communisten en noem alle clubjes maar op zijn allen links. Rechts heeft nog nooit de wereld aanschouwd. De mens is geïndoctrineerd met het idee dat er mannetjes zijn die links of rechs zijn, maar dat is een maskerade.

  Igor [20] reageerde op deze reactie.

 15. @IIS [14]: Ik hoor je. Ik hoor ook je woede en razernij en machteloosheid en ik zie je helderheid en je kracht. Ik heb dat alles ook. Dat maakt ons mens. Ik zoek verder… geld.. geld is niks. Dat heeft men zelf in het leven geroepen en is lucht. Toen ik het elfde schijfje las, wist ik dat het op mondiaal niveau niet om geld ging. Geld is een transportmiddel voor iets anders, iets veel machtigers. Daarom schiet ik ook zo in de lach als mensen met een ‘alternatief’ ruilmiddelsysteem als de Equi komen. Gaat nergens over.

  Ik zag vandaag luizen op de planten in mijn tuin zitten en een lieveheersbeestje dat er op stond te stampen om het sap dat de luizen uitscheiden, te krijgen zodat het lieveheersbeestje kan overleven. Dat is waar het over gaat. Snijdt dat hout?

 16. @IIS [14]: http://aardbron.nl/het-elfde-schijfje/ Het gaat volgens mij niet om geld. Geld is niet het doel. Ze scheppen het tenslotte zelf vanuit het niets. Het geld is de ketting om onze enkels omdat wij geloven en aannemen, geleerd hebben vanaf onze geboorte, op school etc. dat dat het levenselixer is dat we nodig hebben om te kunnen leven op deze planeet. Als je dieper doordringt in dit onderwerp ontdek je dat zoiets als een ruilmiddel niet het meest urgente is dat nodig is maar verbinding en samenwerking. Zo zie ik het tenminste. Hoe zie jij dit?

 17. @Eugenie [13]:

  Geld is niet de schuldige, net zo min is een mes de schuldige als deze wordt gebruikt om iemand te doden. .

  Het wapen (geld) is in verkeerde handen geraakt en wij moeten maar hopen dat het ons niet om zal ombrengen. De gekken die het geld (wapen) hanteren zullen moeten worden ontwapend om de wereld weer terug te kunnen brengen naar een gezond niveau. Maar ik vrees dat het te laat is.

  Eugenie [19] reageerde op deze reactie.

 18. @IIS [15]:
  “De mens is geïndoctrineerd met het idee dat er mannetjes zijn die links of rechs zijn, maar dat is een maskerade.”

  En dan toch naar jezelf verwijzen als ultra-rechts…..
  En mijn vraag ontwijken…immer wat weet ik nu;

  #ISS is voor rechts, ultra rechts als deze in zijn pure vorm wordt gegoten.

  #Rechts bestaat niet en heeft nimmer bestaan.

  #De huidige partijen die rechts genoemd worden zijn niet rechts.

  Waar wil je nu heen? een nieuwe definitie van het begrip rechts? Waarbij je alleen maar wilt zegen wat rechts “niet is” en wij mogen raden wat het dan wel is.

  IIS [21] reageerde op deze reactie.

 19. @Igor [20]:

  Lijkt me toch niet moeilijk te begrijpen, rechts heeft nimmer bestaan, alles is links. Mocht rechts ooit nog komen dan zal dat het totale tegenovergestelde worden van wat er tot nu toe is geweest. Je mag rechts ook vrijheid noemen o.i.d., maar vergeet simpelweg even wat rechts nu betekent.

 20. @Eugenie [19]:

  Geld is een middel, niet meer of minder dan dat. Mocht geld verdwijnen dan zal ook de wereld zoals we die kennen verdwijnen.

 21. Aangezien alle politici in europa niet van plan zijn de euro noch europa op te geven, is een verenigde staten van europa met een federale overheid onontkoombaar. Een transfer unie dus in eerste instantie en zodra de welvaart enigszins gelijkwaardig verdeeld is over de lidstaten en alle schulden via eurobonds zijn geinternationaliseerd, pas dan kunnen we weer met z’n allen vooruit kijken. Geef het een jaar of 10 voor het zover is. Een weg terug is er niet meer. Blijven hopen dat de tijd wordt teruggedraaid en nationale valuta weer worden ingevoerd getuigt van weinig realisme van de huidige situatie.

  People don’t recognize change untill it stares them right in the face.

  IIS [27] reageerde op deze reactie.

 22. Vergeet verder niet dat de USA zoals wij die kennen ook niet zonder slag of stoot tot stand kwam; daar ging een bloedige burgeroorlog aan vooraf. Uiteindelijk kwam het daarna redelijk goed met de USA en groeiden ze zelfs uit tot wereldmacht. Het is niet allemaal kommer en kwel. Uiteindelijk staat ons een mooie toekomst te wachten. Maar je moet wel open staan voor verandering.

  En een voordeel is dat we eindelijk van de monarchie verlost worden!

  IIS [26] reageerde op deze reactie.

 23. @Acadeem [25]:

  Grapjas! Zodra de EU de macht heeft die ze wil hebben dan wordt het bloeden. Of geloof je dat we belastinggeld terugkrijgen van onze lijers zodra de directe EU belasting is ingevoerd. Er zal dubbel worden afgerekend en dat is nog maar het begin.

  Als je als ziel mee mag in de vaart van de EU firma List&Bedrog en je je ziel hebt verkocht dan mag je bij de gratie van de haaien een graantje meepikken uit de ruif, meer zit er niet in.

  Gadver, voor een habbekrats je ziel verkopen, liever zou ik sterven.

 24. @Acadeem [24]:

  Ieder nadeel hep zijn voordeel, zo’n crisis komt dan feitelijk als geroepen, je zou bijna geloven dat het per ongeluk-expres heeft plaatsgevonden …. 🙁

  Terug naar de gulden en uit de EU zou best kunnen, maar dan moeten alle slaven in opstand komen en dat zie ik de slappe Ollanders nog niet doen. Het bevreemd mij dat de Duitsers die anders niet zo achterlijk zijn het allemaal zo gelaten nemen…Zou er iets in het drinkwater zitten?

 25. Wat ik hier vooral tussen de regels lees: ANGST!

  Dat is van alle tijd, zeker als mensen met veranderingen werden geconfronteerd. Allerhande conspiracy theorieen werden van stal gehaald om maar vooral hel en verdoemenis te kunnen prediken. Dat verkoopt immers goed.

  Laat u niet van de wijs brengen en angst aanjagen door dergelijke abjecte geesten. Kijk om u heen en zie hoe ontzettend rijk we zijn, de enorme welvaart die we met elkaar op hebben gebouwd en hoe goed we het met elkaar hebben.

  Laat u vooral niet in de luren leggen door apocalyptische verhalen dat het einde der tijden nu echt is aangebroken. De wereld zal niet vergaan; we zullen hooguit een stapje terug moeten doen om een enorme sprong voorwaarts te maken met elkaar. Blijf optimistisch. Niemand is gebaat bij een totale vernietiging, wat ze u ook willen doen geloven.

  Uiteindelijk zijn we met zijn allen vanuit de steentijd naar onvoorstelbare rijkdom gegroeid. Niet omdat er een zg. elite was die dit allemaal niet wilde en het meest slechte met de mensheid voorhad.

  Eugenie [29] reageerde op deze reactie.

 26. @Acadeem [28]: Beste acadeem, of mag ik zeggen.. materialistische acadeem… als we met zijn allen zo rijk zijn geworden hoe verklaar je dan dat ik mijn leven niet kan leven zoals ik het wil omdat ik vastgebonden zit aan “VERPLICHTINGEN”. En de rest van de natie met mij? We zijn rijker dan ooit. En onvrijer dan ooit. Wie had dat kunnen bedenken? Ik niet. En dat is niet mijn fout, noch mijn schuld want ik was te goeder trouw. Ik weet nu beter, ik kijk nar beneden en zie de gevangenisbal om mijn enkels, zoals zo velen met mij. Of leef jij nog in de waan dat je vrij bent te doen en te laten wat je wilt want dan is dit ‘gesprek’ wel over.

 27. Wat betreft die verplichtingen: die bent u grotendeels zelf aangegaan. Ik heb niets en voel me daardoor erg vrij. Ik kan gaan en staan waar ik wil en doen en laten wat ik wil. Niemand die mij een strobreed in de weg legt, ook niet de overheid. Misschien moet u eerst eens de schuld bij uzelf zoeken, i.p.v. direct naar de overheid te wijzen die overal de schuld van is.

  Eugenie [31] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.