loldusnubetalenwedusveelmeerVrijspreker: Veel belastingslaven in de Nederlandse belastingboerderij, maken zich nogal druk over waar het goud van de nederlandse bank gebleven is, wat denkt U daarvan?

Opperdienaar: Ik begrijp die ongerustheid nooit. Als je geld gestolen is, dan hoop je toch juist dat de dief het zelf weer kwijt is geraakt? Het laatste wat je wilt is dat hij naast je staat op de markt en de spullen voor je neus wegkoopt, omdat hij bulkt van jouw geld. Op de vrije markt is iedereen met elkaar in competitie om schaarse goederen. Je verwacht neem ik aan niet dat de dief dingen voor je gaat doen waar je wat aan hebt.

Vrijspreker: Waarschijnlijk hopen veel libertariërs dat het geld, wanneer niet verdwenen, in Nederland door hun overheid wordt uitgegeven wordt aan goede dingen en ze er toch nog een beetje van profiteren.

Opperdienaar: Libertariërs moeten een keer gaan besluiten hoe ze nu werkelijk over de overheid denken. Als wij van de overheid het goud nog onder controle hebben ondanks dat het in Amerikaanse kluizen ligt en als wij van de overheid het geld dat we aan de Griekse, Potugese en Ierse overheden geleend hebben nog terugkrijgen, waar geven we het dan aan uit?

Vrijspreker: Betere wegen?

Opperdienaar:  Wegen? Onlangs werd bekend dat we Goudse probleemjongeren gratis karateles gaven. Als we al dit geld waarover libertariërs zich druk maken niet kwijt blijken te zijn, dan geven we ze ook nog schietles en gratis wapens en munitie. Hun slechte gedrag komt namelijk voort uit angst en als ze zich veiliger voelen, zullen ze minder agressief zijn. Dat is tenminste wat de academici en politie mij vertellen die van een grote stroom problemen afhankelijk zijn voor hun inkomen.

Als we dan nog geld over hebben, nemen we nog meer ambtenaren aan die nog meer regels controleren voor de belastingslaaf. We gaan natuurlijk geen problemen oplossen. Problemen van de onderdaan zijn kansen voor ons. Onlangs werd bekend dat de amerikaanse overheid grote hoeveelheden wapens aan Mexicaanse drugshandelaren hadden geleverd. Dat doen wij omdat de meeste mensen hun beveiliging als een overduidelijke dienst zien die ze moet worden opgedrongen door een monopolie. Wij vergroten ons aandeel in het leven van onderdanen automatisch als er meer beveiliging nodig is. Dus terrorisme willen we ook best aanmoedigen door wat bommen op ze te gooien.

Nee, de reden dat libertariërs anderen niet overtuigen is omdat ze aangeven zelf niet in hun ideeën te geloven. Op het moment dat ze zeggen te hopen dat de overheid hun geld niet is kwijt geraakt, zeggen ze in feite dat dit monopolie dat geld ten gunste van hen uitgeeft. Precies, denkt de socialistische toehoorden, zo denk ik er ook over. Wij hopen beiden dat de overheid veel geld heeft.

Vrijspreker: Hans Herman Hoppe zei ooit:”The market is in the production of goods, the government is in the production of bads’

Opperdienaar: Ja, wat consequent zou zijn voor libertariërs, is hopen dat hun heersers het afgenomen geld kwijt zijn of het ver van hun bed uitgeven, want als er iemand niet profiteert van overheidsgeld, dan zijn het libertariërs wel.

Vrijspreker: Misschien denken libertariërs dat als de overheid al het gestolen geld kwijt is, dat ze dan nog meer komen stelen?

Opperdienaar: De overheid steelt altijd het maximale bedrag wat op dat moment mogelijk is. Dat wordt nauwkeurig berekend met de Laffer curve. We doen continue kleine verhogingen/verlagingen van verschillende belastingpercentages om in het evenwichtspunt te komen. Alleen door meer onderwijs en angst, kunnen we het evenwichtspunt langzaam naar rechts opschuiven.

Als we meer konden binnenhalen, hadden we dat al gedaan.

Vrijspreker: Misschien verwachten libertariërs dat openheid van zaken hun medeslaven de ogen gaat openen? Dat ze meer vrijheid en minder machthebbers eisen.

Opperdienaar: De ogen openen? Euro hoofd Jean Claude Juncker vertelde onlangs dat “als de zaken moeilijk worden, moet je liegen“. Jan Kees de Jager verzweeg 35 miljard dollar aan garanties, om de marken niet in paniek te brengen. Mark Rutte ondertekende een garantstelling van de nederlandse belastingslaaf na 8 uur studeren op het dossier, maar maakte een rekenfout van 50 miljard in hun nadeel. De geschiedenisboeken staan vol van false flag aanvallen om conflicten uit te lokken. De gemiddelde levensduur van overheids monopolie valuta is 27 jaar. De meeste Nederlanders verwachten uiteenvallen van de eurozone. Ze weten echt wel wat er aan de hand is, maar ze weten ook dat het verstandiger is om de heersers naar de mond te praten en daar hebben ze groot gelijk in.

 

35 REACTIES

 1. @Liberty 5-3000 [30]:

  Krijg de indruk at u zelf tot een zelf uitgeroepen ‘eliteclubje’ behoort ? .. en probeert met uw reactie de inhoud van mijn reactie te ontkrachten met uw, naam mijn persoonlijke mening enigszins onnozele vragen .

  Jammer; gaat niet lukken. Daarvoor is het inmddels te laat.

  Ben er van overtuigd dat er veel mensen zijn, die – in tegen stelling tot U – wel begrijpen waar het om draait in de huidige maatschappij.

  Liberty 5-3000 [32] reageerde op deze reactie.

 2. @Aequitas [31]:
  Als een eliteclubje betekent dat ik mijzelf een vrij mens acht? Ja. Dan behoor ik zeker tot een elite clubje. Voor de rest hoeft U mij niet te antwoorden in de vrije taal. Ik spreek alleen echter geen slaventaal. Wat u onnozele vragen noemt zijn wel degelijk serieuze overwegingen.
  In deze wereld zijn alleen maar mensen die dingen doen. Individuen.
  Concepten als bevolking, staat, kerk, maatschappij bestaan alleen maar in de hoofden van mensen.
  Deze concepten worden gebruikt om over u te heersen.
  Wilt u bevrijding? Stop dan met het spreken van de taal van uw meesters.
  Take the red pill.

  pcrs [33] reageerde op deze reactie.

 3. @Liberty 5-3000 [32]: WE moeten Griekenland overeind houden, anders valt ie om. We moeten ook op het gaspedaal van de economie drukken en niet op de rem en uitkijken dat de economie niet uit de bocht vliegt.
  Libië wil dat Amerika toestemming vraagt aan god om te bombarderen en Frankrijk fluisterde laatst tegen Utrecht :”Je moet vooruit en een brug bouwen naar de toekomst.”

  Liberty 5-3000 [34] reageerde op deze reactie.

 4. @pcrs [33]:
  Mijn verzonnen vriend zegt mij net dat wij de hele economie gewoon moeten stimuleren met surplussen. Ik weet niet of hij dat rectaal of oraal wil gaan doen, maar iets zegt me dat ik aan het eind sowieso de klos ben.

Comments are closed.