In deze week kan ik het natuurlijk niet nalaten om wat te schrijven omtrent 9/11 en dan met name omtrent Bin Laden. Vele lezers hier lezen alternatief nieuws, en lezen ook veel verhalen over Bin Laden. Afgelopen week stonden de alternatieve nieuws pagina´s bol van het 9-11  nieuws, en dat kan ik niet zomaar voorbij laten gaan. Je kan het er niet mee eens zijn..

De introductie van Bin Laden

In een artikeltje van 9 jaar geleden, gecombineerd met zijn biografie, komt heel duidelijk naar voren wie Bin Laden eigenlijk was. Eind jaren 90 maakte de wereld kennis met Bin Laden. Om vage redenen, Amerikaanse militaire aanwezigheid op Saoedische grond in de nasleep van de Golfoorlog, zou ene Bin Laden de oorlog hebben verklaard aan Amerika. Een bebaarde man die ergens in de bergen van Afghanistan een wereldwijd terroristisch netwerk aanstuurt, met macht en kracht waar de Jihad en Hezbolla (voorheen, de meest bekende terroristische organisaties in het Midden-Oosten) bij verbleken, genaamd Al-Qaeda.

Bin Ladens organisatie Al-Qaeda, was iets geheel nieuws voor de wereld.

Reeds in 2001 kwam de 9/11 aanslag, perfect georchestreerd. Voordat de wereld bevolking was bekomen van de schok, wees de vinger al richting Bin Laden met zijn Al-Qaeda (?).

Wie was bin Laden eigenlijk?

Een stukje geschiedenis. Zijn vader Mohammed Awad bin Laden kwam, rond 1930, naar het koninkrijk van Hadramout (Zuid-Jemen). De vader begon zijn leven als een arbeider (portier aan de Jeddah-poort), om te eindigen als eigenaar van het grootste bouwbedrijf in het koninkrijk. Tijdens het bewind van koning Saud kwam de vader van  Bin Laden heel dicht bij de koninklijke familie. Hij nam het risico om de paleizen voor King Saud te gaan bouwen, tegen een erg laag bod. Koning Saud was onder de indruk van zijn creaties, en bin Laden sr. bouwde goede relaties op met de andere leden van de koninklijke familie, in het bijzonder met Faisal. Tijdens het Saud-Faisal conflict in de begin jaren 60, had Bin Laden sr. een grote rol in het overtuigen van koning Saud om af te treden ten gunste van Faisal.

Na het vertrek van Saud was de schatkist echter leeg, en Bin Laden sr. was zo close met Koning Faisal, dat hij letterlijk het loon van de ambtenaren binnen het hele koninkrijk betaalde, gedurende zes maanden.

Osama’s vader was vanaf toen gesetteld in de elite. Hij werd aangewezen als Minister van openbare zaken.

Osama verloor zijn vader toen hij 13 was. Hij trouwde op 17 jarige leeftijd met een Syrische dame welke een familielid was.

Osama heeft zijn scholing genoten, tot en met universitair onderwijs, in Jeddah (Saoedi Arabië). Hij behaalde de graad in het openbaar bestuur in 1981 aan de koning Abdul-Aziz Universiteit te Jeddah. Landen welke hij heeft bezocht liggen allen op het Arabisch schiereiland: Syrië, Pakistan, Afghanistan en Soedan zijn de enige landen waar hij is geweest. Alle verhalen van reizen naar Zwitserland, de Filippijnen, en Londen zijn ongegrond.

Osama’s rol in Afghanistan

In 1982 besloot hij Afghanistan in te gaan. Hij bracht veel van de bouwmachines mee en stelde deze ter beschikking aan de mujahedeen. Hij bracht steeds meer tijd door in Afghanistan, en vocht zo nu en dan daadwerkelijk mee. Maar niet op een georganiseerde manier. Zijn aanwezigheid was bemoedigend voor meer Saoedi’s om over te komen, maar de aantallen waren nog klein in die periode.

In 1984 had hij een stap voorwaarts gemaakt in zijn aanwezigheid in Afghanistan door een guesthouse op te richting in Peshawar. Dat huis was een soort van eerste toevluchtsoord voor Arabische mujahedeen strijders voordat ze naar het front gingen, of voordat ze getraind werden. In die periode had Osama geen eigen trainingskampen.

De bouw van het guesthouse viel samen met de vorming van het Jihad Servicebureau in Peshawar. Het Bureau was zeer actief op het gebied van media, publicaties en liefdadigheidswerk. De Bureau publicaties waren belangrijk voor het aantrekken van meer Saoedi’s en Arabieren naar Afghanistan.

In 1986 besloot Osama zijn eigen kampen in Afghanistan te willen hebben, en binnen twee jaar bouwde hij meer dan zes kampen. Sommigen waren meer dan eens verhuisd. Hij besloot om zijn eigen front linie op te bouwen en zijn eigen gevechten te voeren onder zijn eigen commando. Onder de Arabische strijders die hij had, waren er senior Arabische ex-militairen uit Syrië en Egypte met een flinke militaire ervaring.

De verhalen over het guesthouse en de kampen waren zeer aantrekkelijk voor meer Arabische mujahedeen om te komen, en in die periode was er ook een significante stijging.

Naast de vele vuurgevechten en kleine operaties ontstond de eerste grote slag met alleen Arabische personeel. Hij stond oog in oog met het Sovjet-leger. Dat was de slag van Jaji in de provincie Baktia, 200 kilometers uit de buurt van Khost. Vanaf dan tot 1989 heeft hij meer dan 5 grote veldslagen en honderden kleine operaties uitgevoerd. In de periode 1984-1989 verblijft hij meer in Afghanistan als in Saoedi-Arabië. Hij bestede een totaal van acht maanden per jaar of meer in Afghanistan.

Lees hier de volledige biografie (2 pagina’s, de laatste pagina staat een mooi stuk over zijn publiekelijke bekendheid wat een must read is eigenlijk)

Het Ontstaan van Al-Qa’edah

In 1988 merkte hij dat hij achter liep in zijn administratie en was niet in staat om antwoorden te geven op vragen van een aantal families die hun geliefden vermiste in Afghanistan.

Hij besloot om de zaak meer georganiseerd aan te pakken met behulp van goede documentatie. Hij maakte een tracking van de bezoekers, waren ze mujahedeen of kwamen ze uit liefdadigheid of eenvoudig weg als bezoekers. Elke beweging tussen het guesthouse en de kampen werd vastgelegd, even als de aankomst en (definitief) vertrek.

Het logboek werd vervolgens aangeduid als Al-Qa’edah dat is Arabisch voor ‘The Base’.  Al-Qa’edah was gewoon publiekelijk gekend, en niets geheim aan.

Wat hebben we geleerd in de afgelopen 10 jaar omtrent Al-Qaeda?

Dat Al-Qaeda dus helemaal geen organisatie is, wat ze ons wel hebben doen willen geloven. Het is een verzinsel van de FBI en CIA en verkocht door de westerse regeringen om de war-on-terror te rechtvaardigen. Afghanistan heeft ook ons Nederlanders vele miljoenen, op dit moment zelfs miljarden belastingeuro’s gekost, en nog steeds voor een zogenaamde “politie missie” met een aanzienlijke begroting. En maar bezuinigen..

In onderstaande 10 minuten durende video word het een en ander verklaard.

Maar waar was Bin Laden eigenlijk op 9/11?

Zoals CBS nieuws reporter Dan Rather bevestigend schreef in zijn artikel, verbleef “Enemy Number One” Op 10 september 2001 in een Pakistaans militair ziekenhuis, in de stad Rawalpindi. Met dank aan bondgenoot van Amerika, Pakistan. Hij was daar voor een nier dialyse, welke 24 uur duurt in Amerikaanse ziekenhuizen. Hij had dus eenvoudig opgepakt kunnen worden..

“Pakistan. Pakistan’s Military Intelligence (ISI) told CBS that bin Laden had received dialysis treatment in Rawalpindi, at Pak Army’s headquarters.”

Maar wat is er inmiddels naar boven gekomen omtrent 9/11 ?

Dat het natuurlijk een verschrikkelijke gebeurtenis is geweest. Welke vele mensen levens heeft gekost, en waar vele zeer ernstige trauma’s aan over hebben gehouden. De nasleep vergezeld met de gezondheidsproblemen, overlast van ratten, en noem maar op.

Dat de vermeende aanslag een luchtje heeft, wat harder stinkt dan het riool moge duidelijk zijn. Naast het WTC7 verhaal en het onderzoek van 1500+ engineers wil ik  de volgende wetenswaardigheden even onder de aandacht brengen:

– Veel van de vermeende kapers zijn spring levend

 – Er is een overvloed aan bewijs dat de Amerikaanse overheid voorkennis had omtrent de aanvallen en dus met voorkennis handelde in aandelen van bedrijven welke het meest getroffen werden door 9 / 11.

George W. Bush plande een false flag aanval na 9/11 om de invasie van Irak te verkopen.

– FBI-vertaalster Sibel Edmonds, werd ontslagen en de mond gesnoerd door de DOJ. Ze onthulde dat de regering voorkennis had omtrent plannen Amerikaanse steden aan te vallen met behulp van vliegtuigen, welke zouden fungeren als bommen, reeds in april 2001.  In juli ’09 brak Edmonds de federale GAG-order, en zocht het publiek om te laten zien dat Osama Bin Laden en de Taliban werk(ten) voor, en met de CIA. Tot op de dag van 9/11.
– 9/11 diende de afgelopen jaren als rechtvaardiging voor de vernietiging van de Patriot Act, telefoontaps op Amerikaanse burgers, voor onbepaalde tijd detentie en andere demoniserende aanvallen op de constitutional rights (body scanners, monitoren internet verkeer, enz. enz.). Het werd ook gebruikt om marteling te rechtvaardigen van degenen die, naar verluidt, vochten tegen de Amerikaanse invasies in hun land.
– 9/11 stond niet vermeld op de “FBI’s most wanted” pagina van Bin Laden. Volgens Rex Tomb, baas van Investigative Publicity voor de FBI, omdat er geen hard bewijs was welke Bin Laden linkt aan 9/11.
Het officiele 9/11 Commision report is een 571 pagina’s tellend dubieus document, of simpelweg een leugen. Om te beginnen staat WTC7 er niet in vermeld. Uit verschillende documenten blijkt dat de overheid de 9/11 commissie had gewaarschuwd niet tot de bodem te gaan met hun onderzoek. Dit werd vast gelegd in een brief welke werd getekend door: Attorney General John Ashcroft, Defense Secretary Donald Rumsfeld en CIA Director George J. Tenet. Daarnaast weigerde Bush en Cheney afzonderlijk te verschijnen voor een Commissie, en beide weigerde te getuigen onder ede, in plaats daarvan plande ze een  “informele ontmoeting” met de panelleden. Waar geen opnamen werden toegestaan.
 De senior adviseur van de 9 / 11 Commissie, John Farmer, zei dat de regering overeengekomen was niet de waarheid over 9 / 11 te vertellen. Senator Max Cleland nam ontslag uit de 9/11 Commissie, hij noemde het een “nationaal schandaal“. Cleland zei ook: “Een dezer dagen zullen we het volledige verhaal te horen krijgen, omdat het 9-11 onderwerp zo belangrijk is voor Amerika. Maar dit Witte Huis wil het coveren. “

– De volgende personen hebben de boeken geschreven met de verhalen van 9/11: George W. Bush (CFR), Tony Blair (Bilderberg), Dick Cheney (CFR), John Yoo (CFR), Donald Rumsfeld(CFR), John Ashcroft (CFR), Tom Ridge (CFR), Condoleezza Rice, Colin Powell (die op voorwaarde dat de Verenigde Naties met valse informatie kwam om de invasie op Irak te rechtvaardigen),  JohnBolton (CFR – W. Bush ‘s ambassadeur bij de Verenigde Naties), de voormalige Amerikaanse Homeland Security chief Michael Chertoff (CFR – die investeert in de beveiliging en de bodyscanner fabrikant Rapiscan), en burgemeester Rudolph Giuliani (CFR).

– 9/11 diende als rechtvaardiging voor de invasie van Afghanistan, waar Amerikaanse troepen de opium handel bewaakte. Begin 2010 schat de staat dat 19.629 Afghanen zijn gedood en 48.644 gewond geraakt als gevolg van de invasie. Negentig procent van de Afghanen hebben nog nooit gehoord van 9/11.

– 9/11 diende ook als rechtvaardiging voor de invasie van Irak, waar British Petroleum en Halliburton hun winsten omhoog zagen vliegen. Ondanks het feit dat er geen enkele connectie is met 9/11, zijn de schattingen dat 900.338 Irakezen zijn gedood, 1.690.903 gewonden en miljoenen ontheemden.

En tot slot  zijn degene die als eerste ter plaatse waren op 9/11, zoals politie, brandweer, EMT, allen uitgesloten van het bijwonen van de ceremonie ter herdenking van de 10e verjaardag van de 9/11 aanslagen. In plaats daarvan waren oorlogszuchtige politici inclusief Obama en George W. Bush te zien op de tribune bij Ground Zero.

 

Het moge duidelijk zijn dat er nogal wat, op zijn zachts gezegd, vraag stukken zijn.

Graag lees ik jullie visie, en commentaar op dit stuk.

*) De dubieuze geclaimde dood van Bin Laden is bewust buiten dit artikeltje gelaten.

**) Veel van de informatie komt voort uit de 911 truth organisaties:  Architects and Engineers for 911 TruthPatriots Question 911Firefighters for 911 Truth,Scientists for 911 TruthScholars for 911 TruthLawyers for 911 TruthMilitary Officers for 911 Truth911 TruthMedical Professionals for 911 Truth911 BloggerAlex Jones and the Infowars TeamDavid Ray GriffinJournal of 911 StudiesJustice for 911New York City Coalition for Accountability NowDylan Avery, Korey Rowe, and Jason BermasWebster Griffin TarpleyActivist PostDavid IckeThe Intel HubWe Are ChangeJeff RenseJesse VenturaGlobal ResearchWhat Really Happened, en de alternatieve media.

9 REACTIES

 1. Interessant om ook deze kant van de verhalen te leren. Het laat ook zien hoe moeilijk het kennelijk is om alle feiten op tafel te krijgen. Waarbij wel duidelijk is dat overheden niet de waarheid vertellen.
  Maar ook hoeveel energie en positieve potentie door de mensheid (veel mensen!) negatief wordt verspild. Stel je eens voor dat dit dit allemaal positief werd gebruikt. Simpel gezegd voor gezondheid in plaats van kanonnen en bommen.

 2. En tot slot zijn degene die als eerste ter plaatse waren op 9/11, zoals politie, brandweer, EMT, allen uitgesloten van het bijwonen van de ceremonie ter herdenking van de 10e verjaardag van de 9/11 aanslagen. In plaats daarvan waren oorlogszuchtige politici inclusief Obama en George W. Bush te zien op de tribune bij Ground Zero.

  En toch blijven die imbicielen het systeem steunen , joah…de overheid weet heus wel wie ze moeten inhuren.

  Er ligt een raport in Den Haag….genaamd : de politionele organisatie 1940 – 1945 , zeer brisant…en zelfs zo erg dat men het pas in 1950 publiceerde.

  En direct daarna in de grootste en diepste lade dumpte die men maar kon vinden.

  96% van deze organisatie is gehandhaaft….waarom denk jij dat de politietop zo dol is op ZWARTE uniformen…….heb je zulke idioten als bijv. B. Welten wel eens aangehoord ?

  Hoeveel hebben ze nu rondlopen van die lui….100,000 ?

 3. Al-Qaida/bin Laden speelt dezelfde rol als Goldstein in Orwell’s 1984. Een uiterst vage vijand uit Verweggistan die wordt gebruikt om in eigen huis de wind er onder te houden en een politiestaat op te richten en gigantische ‘defensie’-budgetten te rechtvaardigen. De Amerikaanse regering was nooit geinteresseerd in een werkelijke jacht op bin Laden, zelfs niet door net te doen als of (ze wisten heel goed dat hij eind 2001 was overleden aan nier-problemen). Het ‘levende’ spook van bin Laden was veel waardevoller dan een echte bin Laden in de gevangenis.

 4. @Rob [2]: Al-Qaeda (Arabic: القاعدة‎, al-qāʿidah, Arabic: [ælˈqɑːʕɪdɐ], English: /ælˈkaɪdə/ al-ky-də, translation: “The Base”

Comments are closed.