Een week of twee geleden is er in afghanistan een Chinook helicopter ‘gecrashed’ met daarin 38 US Special forces aan boord. Dit komt precies op het moment dat het verhaaltje over de lynch van Bin Laden de kredietwaardigheid wel heel erg is verloren.

Onder de 38 doden, wat het grootste verlies van amerikaanse levens is sinds 10 jaar oorlog in afghanistan, zijn er 17 US Navy Seals, en een aantal leden van de US Special forces en Afghan commandos.

Westerse MSM schrijven dat de Chinook mogelijk betrokken was in een significante militaire actie tegen Afghaanse militante toen hij neer ging in de provincie Wardak, iets westenlijk van de hoofdstad Kabul. Taliban bronnen, zo wordt vermeld, hebben geclaimed dat de militante de Chinook neer schoten is met een raket. US militaire officials zeggen dat ze de oorzaak van de crash aan het onderzoeken zijn.

Maar wat interessante informatie is dat ‘onbekende’ amerikaanse bronnen de media hebben ingelicht met het verhaal dat de helicopter neer geschoten zou zijn. Dit on-officiele bericht lijkt vreemd. Waarom zouden US military bronnen de tegenstanders een fantastische propaganda coup geven?

Misschien dient het het amerikaanse belang om de werkelijke oorzaak en motief van de helicopter crash te spreiden, of het nu wel of niet om een raket aanval gaat.

US officials hebben toegegeven dat de overleden Navy seals onderdeel uitmaakte van “Team Six”, de eenheid welke de lynch in Mei zouden hebben uitgevoerd.

Vanaf het eerste moment staat het verhaal hoe de special forces (Team six) de moord op Bin Laden hebben uitgevoerd in het huis in Abbottabad bol van de tegenstrijdigheden.

De sleutel personen wie de waarheid kende omtrent het ongelofelijke Bin Laden verhaal zijn nu niet meer beschikbaar voor commentaar.

Case Closed.

54 REACTIES

 1. Waarom verbaasd dit soort berichten mij nog nauwelijks? Dat is eigenlijk al een teken aan de wand. Steeds vaker heb ik het idee dat we binnen afzienbare tijd in een soort Mad Max achtige wereld terechtkomen. En dat is niet best! Hopelijk zit ik ernaast.

 2. De concensus in kringen buiten de US gov is dat bin Laden in de zomer van 2001 in een amerikaans legerziekenhuis aan zijn nieren is geopereerd en eind 2001 is overleden. Sindsdien is hij het voorwendsel geweest van de Amerikanen om mondiaal op strooptocht te gaan in olierijke landen.

 3. Hoeveel seals waren er bij de BL actie betrokken, en hoe veel van deze bij het ongeluk/neerschieten van de heli?

 4. @klaasDenHelder [5]:

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/2813485/2011/07/22/Boek-over-Navy-SEAL-s-geheime-Team-6-Ik-dacht-dat-ik-bovenmenselijk-was.dhtml

  En voor al het antwoord op uw vragen:

  http://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Navy_SEALs#Invasion

  Hier het verhaal over de helicopter crash:
  http://en.wikipedia.org/wiki/2011_Chinook_shootdown_in_Afghanistan

  “The deaths included:

  17 U.S. Navy SEALs, 15 of which were from the Naval Special Warfare Development Group’s (formerly known as SEAL Team Six) Gold Squadron[14]
  5 U.S. Naval Special Warfare Command support personnel[14]
  5 U.S. crew members from the 7th Battalion, 158th Aviation Regiment and 2nd Battalion, 135th Aviation Regiment[1][2][15]
  1 U.S. special operations Air Force Combat Controller from the 24th Special Tactics Squadron
  2 U.S. special operations Air Force Pararescuemen from the 24th Special Tactics Squadron
  7 Afghan National Army special operations soldiers
  1 Afghan civilian interpreter
  1 U.S. military working dog”

  En verder helemaal onderaan op deze pagina:
  http://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Naval_Special_Warfare_Development_Group

  Meer nodig??

  Rien [12] reageerde op deze reactie.
  Ron Paul Fan [14] reageerde op deze reactie.

 5. http://www.garynorth.com/public/8431.cfm

  Sodeju!!! Vanochtend heeft de libertarier Gary North de moed om zich te outten als 9/11-truther in een briljant artikel over ‘conspiracy-theorist’.

  Het is ook tot Gary doorgedrongen dat WTC7 de smoking gun is van het hele drama. Als je weet dat dat gebouw gedurende 2.5 seconden symmetrisch volgens de valsnelheid in elkaar is gedonderd…

  http://www.youtube.com/watch?v=2V0WQFztLyg
  http://www.youtube.com/watch?v=5_V8_qLuEI0

  … dan weet je ook dat dat alleen maar kan als je tegelijkertijd alle dragende kolommen wegneemt. En dat kan alleen maar met explosieven. Daarmee is de gehele Arabische conspiracy theory van de AIPAC boeven die tegenwoordig de VS in handen hebben, voorgoed van de baan. Gary North is zo moedig om dat vandaag nog eens in alle duidelijkheid te zeggen.

  ZOG-Amerika heeft echter geen schijn van kans. De regimes in het Midden-Oosten zijn onderuit gehaald mbv de sociale media.

  Het complete Amerikaanse diplomatieke netwerk is onderuit gehaald nu de volledige wikileaks cables op straat liggen, ongecensureerd en al:

  http://www.spiegel.de/netzwelt/netzpolitik/0,1518,783694,00.html

  Gary North roert tevens aan de leugens rondom Pearl Harbor, volledig en al door Roosevelt uitgelokt.

  Het gaat niet lang meer duren voordat de andere leugens omtrent de unieke Duitse oorlogsschuld en de ‘holocaust’ tot het algemene publieke bewustzijn gaan doordringen. En dat ten slotte het allergrootste taboe, die van het moorddadige joodse communisme.

  En dat alles dankzij het internet, dit medium.

  Andre NI [11] reageerde op deze reactie.

 6. @Ron Paul Fan [7]:

  “Het is ook tot Gary doorgedrongen..”

  Je bedoelt wellicht dat het nu pas tot jou is doorgedrongen dat het tot Gary is doorgedrongen dat etc. etc.

  De afwezigheid van restanten van een vliegtuig bij het Pentagon is nog zo’n smoking gun.

  Voor rond de 100 USD krijg je toegang tot het niet-publieke gedeelte van de site. Wat mij betreft een aanrader.

  Ron Paul Fan [13] reageerde op deze reactie.

 7. @Doompie [6]:
  Van je link:

  “Fifteen of the Navy SEALs killed were members of the Naval Special Warfare Development Group (DEVGRU), an elite unit of commandos formerly known as SEAL Team Six. This unit is best known for having carried out the operation that killed Osama Bin Laden; however, none of those killed had participated in the Bin Laden operation, which was conducted by members of DEVGRU’s Red Squadron.”

  Doompie [20] reageerde op deze reactie.

 8. @Andre NI [11]: Ik verslind de artikelen van Gary North, dus het zou me zeker opgevallen zijn als hij zich eerder publiekelijk had geout als 9/11-truther. Maar ik moet bekennen niet geabonneerd te zijn op zijn newsletter, vandaar. Zou dankbaar zijn voor een copy/paste + datum van zo’n eerdere 9/11 text snippet.

  Andre NI [16] reageerde op deze reactie.

 9. @Doompie [6]: Het is weer hetzelfde liedje als bij Oswald, die werd vermoord door de jood Jack Rubinstein: het laten verdwijnen (vermoorden) van cruxiale getuigen die de ware toedracht kunnen vertellen. Joost mag weten wat die Navy Seals werkelijk hebben gedaan in Pakistan, maar bin Laden hebben ze niet te pakken gekregen, die was al 10 jaar dood. En dat weten de hogere echelons in de VS. Maar ze hadden die terror meme nodig om op strooptocht te gaan in de wereld om hun NWO (lees: wereldheerschappij onder joodse leiding) te realiseren.

  9/11 is uitgevoerd door de Mossad, gesteund door rogue elements in de VS regering, olv Dick Cheney.

  De VS zijn op regeringsniveau allang gemuteerd in een neo-USSR.

 10. Ook libertarisch intellectueel zwaargewicht Gary North vraagt zich niet af WAAROM WTC7 volgestouwd zat met explosieven. Waarom zou je jezelf zo’n embarrassement aandoen?

  Wel, de verklaring is simpel, er ging iets fout in het scenario. Wat niet was voorzien was dat F93, het vliegtuig dat zogenaamd door moedige passagiers (‘let’s role’) was overmeesterd, waarna het zich bij Shanksville in de grond boorde (zonder noemenswaardig sporen daarvan na te laten.lol), dat F93 dus vertraging had van zo’n 40 minuten. Toen hadden lokale militaire commanders die niet in het complot zaten al door dat F93 gekaapt was (weliswaar electronisch, maar DAT hadden ze niet door) en die besloten op eigen houtje F93 af te schieten. De piloot die dat gedaan heeft heet Eric Gibney.

  http://911notes.blogspot.com/2009/05/pilot-who-shot-down-flight-93.html

  Luister naar het interview dat Alex Jones had met colonel Donn de Grand-Pre die uit de doeken deed wat er precies gebeurd is. Die Eric Gibney, die deel uitmaakte van het squadron ‘Happy Hooligans’ werd naar boven gestuurd om te kijken wat er aan de hand was en hij rapporteerde dat aan boord van F93 niemand meer in leven was. Ik ga er van uit dat in alle 4 de vliegtuigen alle passagiers en bemanning werden vergast met super-snel werkend Sarin gas oid, dat verborgen zat in een air duct.

  Nu terug naar WTC7: waarom zat dat vol met explosieven: omdat het gebouw zat te wachten op een rendez-vous met een een derde vliegtuig dat nooit kwam opdagen: F93!

  http://911notes.blogspot.com/2010/09/f93-was-intended-to-hit-wtc7.html

  Voor een complete, half-speculatieve, reconstructie van het drama, zie mijn blog:

  http://how911wasdone.blogspot.com/

  Voor de discussie die aanleiding was tot dit blog:

  http://www.vrijspreker.nl/wp/2007/09/911-nine-eleven

  Ron Paul Fan [17] reageerde op deze reactie.
  Doompie [21] reageerde op deze reactie.

 11. @Ron Paul Fan [13]:

  Dit zijn er een tweetal (vooral de tweede uit een artikel over de genegeerde feiten betreffende Kennedy’s moord, de aanslag op Reagan en 9-11):

  30 aug 2007:

  He bought 245,000 “put” options, letting him sell at a price he believes will be higher than the actual price.

  http://www.investorvillage.com/smbd.asp?mb=2885&mn=31499&pt=msg&mid=2881948

  This is an insider’s bet or a madman’s.

  There were similar bets on American Airlines and United Airlines the week before 9-11. The investor never collected his winnings, which were huge. That, too, remains another 9-11 mystery.

  They are calling this a “Bin Laden” trade. Why else would someone put this much money at risk? But if it’s a terrorist attack, he will not dare to collect.

  21 nov 2003:

  If you think that the media have learned their collective lesson, you are naive. The same suppression goes on. Consider 9-11. Consider United Airlines Flight 93 over western Pennsylvania. The media ignore the obvious: debris was scattered up to eight miles away from the crash site. Are we to believe that this debris bounced? No, we are to believe the story of the brave victims who crashed the plane. We are not to inquire about that scattered debris. We are to forget about it. No establishment reporter asks the obvious: Was the plane shot down high above the landscape? Were it not for the Web, these facts would be lost.

  http://www.flight93crash.com

  http://www.worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=30682

  Ron Paul Fan [19] reageerde op deze reactie.

 12. @Ron Paul Fan [15]: Mbt F77 en het Pentagon precies hetzelfde laken een pak. Ook dat gebouw zat volgestouwd met explosieven en enkele tientallen accountants uit de weg te ruimen die moesten achterhalen wat er met de missing 2 trillion dollar was gebeurd die zoek waren geraakt. Aardighe, van Hanni Hanjour om uitgerekend daar te landen en niet in het Witte Huis of Capitool. Had ik gedaan als ik terrorist was.

  Puntje is, er is zeer waarschijnlijk geen F77 in het Pentagon gestort.

  Maar waar is die F77 dan gebleven met die mooie CNN-anchorwoman Barbara Olsen aan boord?

  http://en.wikipedia.org/wiki/Barbara_Olson

  De enige verklaring die ik kan bedenken is dat er iets mis ging met de electronisch hijack en dat het vliegtuig werd afgeschoten boven de Atlantische oceaan. Dat is dan meteen een goeie verklaring voor die malle manoevre, die die Langley fighter jets uitvoerden boven die oceaan ipv direct naar New York te vliegen om die andere vliegtuigen te onderscheppen die wel ‘op koers lagen’.

  http://www.historycommons.org/events-images/281_map_otisflight2050081722-9162.jpg

  Hadden ze dat niet gedaan dan was F77 neergestort in Marokko of Parijs oid, nauwelijks compatibel met het officieele verhaal.lol

 13. Helaas werkt de nabewerkings-faciliteit niet meer. Mijn excuses voor schrijffauten in mijn vorige postjes.

 14. @Andre NI [16]: Bedankt. Het is wel een beetje van ‘Gary asking questions’, maar het is beter dan niets. In dat artikel van een paar dagen terug gaat hij veel duidelijker vol op het orgel.

 15. @Ron Paul Fan [15]:

  Hier heb je nog een leuke omtrent 9/11:

  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=26174

  🙂
  “We can explain away contrary evidence as coincidences and mistakes and conclude that only the government got it all correct, the same government that got everything else wrong.”

  Hoorde trouwens van me schoon neefje dat hij LES KRIJGT OP DE BASIS SCHOOL over 9/11…
  Natuurlijk precies het gedicteerde verhaal..

  Ron Paul Fan [22] reageerde op deze reactie.
  Reteip [24] reageerde op deze reactie.

 16. @Doompie [21]: Hoorde trouwens van me schoon neefje dat hij LES KRIJGT OP DE BASIS SCHOOL over 9/11… Natuurlijk precies het gedicteerde verhaal..

  Het verbaast me niets dat op basisschool ‘Daar komt Swiebertje’ dergelijk BS wordt onderwezen. Gelukkig hebben wij het internet:

  http://www.youtube.com/watch?v=wJsEGgc5L2c

  Een gloednieuwe video waarin een van de 9/11 plotters…

  http://how911wasdone.blogspot.com/#plotters

  … Larry Silverstein in beeld komt terwijl onder vuur van een van de 9/11-activisten.

  Ter herinnering, noch Larry, noch zijn 2 kinderen waren aanwezig in het WTC op 9/11, terwijl ze daar normaal altijd alle 3 waren. Toevallig he? Larry koopt/least een waardeloos WTC complex (waardeloos omdat de gebouwen vol met asbest zitten) en verzekerd het complex tegen een terroristische aanslag en geeft de Israelische security firma Kroll asc. de opdracht een oogje toe te knijpen bij bepaalde verdachte activiteiten in en om het WTC complex.

 17. Vers van de pers:

  http://www.spiegel.de/netzwelt/netzpolitik/0,1518,783641,00.html

  Duitse linkse MSM Der Spiegel komt met een portret van de ‘samenzweringstheoreticus’ Andreas von Bülow, ex-parlementarier en ex-minister.

  Andreas von Bülow gelooft dat de Mossad en CIA achter de aanslagen zitten. Der Spiegel laat de referentie naar Mossad weg, maar von Buelow bedoelt dat wel degelijk:

  http://www.amazon.de/Die-CIA-September-Internationaler-Geheimdienste/dp/3492045456

  Vielmehr gehe der 11. September auf das Konto von westlichen Geheimdiensten — mutmaßlich der CIA und des israelischen Mossad

  Veel interessanter dan het voorspelbare commentaar van de MSM als Der Spiegel zijn natuurlijk de commentaren van de lezers van Der Spiegel en die zijn in meerderheid sceptisch tav het officieele verhaal.

  http://forum.spiegel.de/showthread.php?t=42872

  Die mensen hebben natuurlijk thuis allemaal een internet-connectie die ze niet uitsluitend gebruiken om naar http://www.spiegel.de te gaan.

  🙂

 18. @Doompie [21]:

  O god, les in amerika. Heb ik ook gehad. Toen ik 5 was of zo belde de docent mijn ouders want ik bleef elke ochtend stug zitten terwijl de rest trouw moest zweren aan de vlag.
  Mijn pa nam op en bij het horen vh bericht barstte hij in lachen uit en zei dat dat de bedoeling was (oid) en klapte de hoorn erop 😆 (volgens de overlevering althans)

 19. @Henk [28]: Jij bent er klaarblijkelijk ook bij betrokken… na 10 jaar… waarschijnlijk ben jij niet zo ingenomen met de meerderheids-conclusie alhier, nmlk dat het geen ‘haartbaarden’ waren die achter 9/11 zaten.

  Dus eigenlijk zeg jij dat het niet zo belangrijk was wie er achter 9/11 zat?

  Da’s pas echt diep triest.

Comments are closed.