Bolkestein  heeft nu pas in een interview verklaard dat Griekenland  in ruil voor wat snoepgoed de euro uitmoet:  een wat late  conclusie  die de vraag  doet rijzen, waarom hij   zijn stem niet heeft verheven  ten Zuid-Europa er zo nodig in moest.

Hopelijk   zal  na het uittreden van  Griekenland de rest van  de uittredingen wat sneller  gaan  en zal er spoedig een einde komen aan het grootste monetaire misbaksel van het tweede millennium.

Hugo van Reijen

7 REACTIES

  1. De Euro, de financiele samenwerking, allemaal gebracht om Europese landen steeds meer belastingen te laten betalen, dat heet, de mensen van deze landen steeds meer te laten betalen. Ze krijgen elk jaar meer belastingen binnen en komen elk jaar meer tekort. Wie gelooft deze instituten nog?
    Feitelijk komt het er op neer dat via deze systemen de burger tot op het bot kan worden uitgekleed ten behoeve van de happy few die eigenaren en aandeelhouders zijn van de grote banken en andere fin.instituten.

    Het hoort bij de rooftochten die ze nu ook uitvoeren in landen zoals libie.

  2. 100% mee eens. Als Frits nu eens eerder aan de bel had getrokken, dan hadden we dit debacle wellicht nooit aangegaan.

  3. Helaas is die Frits niet zo fris als hij er uit ziet, omdat hij ook een bilderberger is! Hij weet van de hoed en de rand!

Comments are closed.