Crisis! Help! Waar blijven onze “leiders” nu? Ze zijn vooral bezig te verklaren dat zij ook niet weten wat de gevolgen zijn van hun financieel zwendelbeleid van de afgelopen jaren. U zult nu echt zelf moeten beslissen of en welke voorzorgen u voor uzelf en uw geliefden wilt/kunt nemen.

 

We vonden een geweldig interessante verzonnen toekomstige toespraak van Obama. Hoewel deze nu fictie is,  zou dit alles wel eens waar kunnen worden in Amerika  en hier in Nederland.

Deze toespraak zou uw inzicht in mogelijke toekomstige gebeurtenissen kunnen verruimen en daardoor betere beslissingen voor de voorbereiding te treffen . Zelfs al denken we nu dat dit in Nederland nooit zal kunnen gebeuren. Toch kan het nooit kwaad als je rekening houdt met de mogelijkheid!

Watch the fictional speech, free of charge, here.

P.S. Het is geen “korte” speech!!
De “Obama-toespraak” duurt wel 18 minuten, maar dan gaat video door met adviezen voor je eigen bescherming en reclame voor zijn Newsletter.

Gebaseerd op Amerika,  maar zonder meer toepasbaar op Nederland.
Ik wist niet hoe deze te stoppen of te verwijderen, maar daarna dacht ik dat er mogelijk ook personen zijn die het wel interessant zullen vinden.
Vandaar dat hij daarna nog een half uur doorloopt!!
Geniet, of anders sorry!!!

2 REACTIES

  1. Um ja maar alle landen heb een staatsschuld, waarom schieten we die maffia bazen van het IMF niet af en beginnen we overnieuw.

Comments are closed.