Vrijspreker: Wat is de wet op de privacy? Ik hoorde laatst iemand zeggen dat iemand iets niet mocht vanwege de ‘wet op de privacy’ en dat we daar sterk onder leden als samenleving zijnde en dat als je niets te verbergen had, je ook niets te vrezen had.

Opperdienaar: Ik ben ook niet helemaal op de hoogte wat voor wetten er allemaal zijn <Opperdienaar googled op ‘wet op de privacy’> maar de eerste hit die ik op deze zoekterm krijg is :Er is in Nederland geen algemene wet op de privacy.

Kijk, waar dit eigenlijk over gaat is macht. Als wij meer macht willen vergaren, dan zeggen we bijvoorbeeld:”Er loopt een gevaarlijke pedofiel rond en die kunnen we niet aanpakken vanwege de wet op de privacy”. Niemand die gaat nakijken of er een wet op de privacy is, of dat dit stuk papier verhindert dat mensen hun kinderen tegen een pedofiel beschermen. Na de term ‘gevaarlijke pedofiel’, schieten hun hersenen al in de amygdala stand en gaat alle logische denkkracht en nieuwsgierigheid het raam uit. De ogen gaan wijd open, de wenkbrauwen naar elkaar toe en de onderkaak naar voren. De amygdala robot kijkt speurend in zijn gemeenschap rond, wie hij op zijn hoofd kan timmeren voor het steunen van die ‘privacy’ die zijn hulpeloze, steeds falende heerser met onwankelbare goede bedoelingen, verhindert zijn god gegeven taak uit te voeren. Hij is voorgeprogrammeerd om nu op elke tegenwerping te antwoorden:”Als je niets te verbergen hebt, heb je ook niets te vrezen”. Hiermee verklaart hij impliciet iedereen die wat privacy wenst een zondaar die zijn zonden tracht te verbergen.

Vrijspreker: Maar wat als er toch nog mensen overblijven die deze beschuldigingen weerstaan en eigendomsrechten opeisen en sommigen van hun eigendommen weren? Komt dan het pistool uit de holster?

Opperdienaar: Nee, als heerser doe je alles vanuit je luie stoel. Onderdanen zijn je instrument, laat de amygdala robots het vuile werk doen. Je neemt deze amygdala robot even apart en zegt hem dat je hebt gehoord dat die gevaarlijke pedofiel het laatst gesignaleerd is bij die plek waar zijn kinderen vaak spelen. Zeker weten doe je het echter niet, vanwege de wet op de privacy.

Vrijspreker: Laat andere mensen voor je werken is echt het levensmotto van de heerser

Opperdienaar: Herman Göring zei het in de Neurenberg processen als volgt:

Natuurlijk, de gewone mensen willen geen oorlog; niet in Rusland of Engeland of Amerika, ook niet in Duitsland wat dat betreft. Dat is duidelijk, Maar, uiteindelijk zijn het de leiders van een land die het beleid bepalen en het is altijd eenvoudig om mensen in een oorlog mee te slepen, of het nu een democratie is, een fascistische dictatuur een parlementaire of communistische dictatuur.  Stem of geen stem, de mensen kunnen er altijd toe worden gebracht te doen wat hun leiders willen dat ze doen. Het is eenvoudig. Alles wat je moet doen is ze vertellen dat ze aangevallen worden en de pacifisten afkeuren vanwege hun gebrek aan patriottisme. Het werkt hetzelfde in elk land.

Dus terroristen, pandemieën, pedofielen, milieurampen en tekorten, je moet ze koesteren en kweken, want dankzij deze dingen komen robot onderdanen naar je toe om te vragen wie ze de hersens in moeten slaan om het probleem te laten verdwijnen. Onderdanen voelen aan wat de diepste wens is van de heerser, zelfs zonder dat hij dit zelf weet, dat hebben ze evolutionair overgehouden aan hun zielige noodzaak op de vrije markt de diepste wensen van hun klanten aan te voelen.

Vrijspreker: Dus je hebt onderdanen die robots zijn en die dat niet zijn?

Opperdienaar: Het zijn natuurlijk allemaal machines die de natuurwetten volgen, maar de amygdala robots zijn eenvoudiger te bedienen en je kunt ze eenvoudig kweken.

Wat ook interessant is om eens naar te kijken is Münchhausen by proxy, een psychiatrisch syndroom waarbij iemand hulpeloze tobbers uitbuit en extra hulpeloos maakt, om zelf aandacht te krijgen. Ik denk dan aan een hele vracht arbeidsongeschikten en werkelozen. Je kunt veel leren van psychiatrische aandoeningen in de politiek.

5 REACTIES

 1. “Göring: Natuurlijk, de gewone mensen willen geen oorlog; …… Maar, uiteindelijk zijn het de leiders van een land die het beleid bepalen en het is altijd eenvoudig om mensen in een oorlog mee te slepen, ……de mensen kunnen er altijd toe worden gebracht te doen wat hun leiders willen dat ze doen. Het is eenvoudig. ”

  Ja, dat zie je wel hoe gemakkelijk “Nederland” oorlog gaat voeren in Afghanistan, Libië…. . Of is dat geen oorlog?

  pcrs [5] reageerde op deze reactie.

 2. Daar heb ik ook al eens iemand op gewezen; toen was ik een muggenzifter. Nederlanders kennen maar weinig wetteksten en baseren, ook in zakelijke situaties, hun wetskennis op “van horen zeggen”. Er bestaat wel een Wet Bescherming Persoonsgegevens.

  Timmo [4] reageerde op deze reactie.

 3. @Vilseledd [3]: Die staat ook in het gelinkte artikel op iusmentis

  Voor zover ik weet moeten we wel onderscheidt maken tussen de persoon (persoonsbewijs, burger servicenummer) en de mens (van vlees en bloed). De persoon is iets waarmee je jezelf identificeert en waar je niet zoveel zeggenschap over hebt, dat andere (de mens) ben je zelf.

 4. @Hub Jongen [1]: Dat zijn allemaal politionele akties Hub. Zo schijnen de amerikanen ook niet in een oorlog betrokken te zijn in overtreding van de wars powers act of zo, het is een ‘elevated kinetic action’

Comments are closed.