Donner stelt de overheidssites niet meer te vertrouwen en adviseert schriftelijk te communiceren. Het is een goed idee die raad op te volgen. Wanneer iedereen weer alles schriftelijk ipv electronisch met de overheid communiceert, houden we ze tenminste weer eens lekker bezig. En een weekje te laat zonder boete mag nu natuurlijk ook.

7 REACTIES

 1. Aangezien de gehele overheid niet is te vertrouwen is het misschien beter om maar helemaal geen poging te ondernemen om te “communiceren” met de overheid.

 2. @Scrutinizer [1]:

  Heb je google ?

  Google “Donner overheidssite”.

  Ik zou dat altijd even doen, ook als de auteur er wél een link bij zet. “Vertrouwen is goed, controleren is beter” 😉

 3. nemen ze weer meer ambtenaren aan om het lezen, verwerken en in te typen en een nieuw geisoleerd netwerk aan te leggen.

 4. De propaganda machine draait op volle toeren op nieuwsuur.
  Iran Iran Iran.

 5. Het is net zoiets als schriftelijk communiceren met een zo goed als failliet bedrijf. Erger: de Nederlandse overheid is aangeklaagd wegens oorlogsmisdaden bij het internationaal strafhof. Ik vraag me af of het nog wel legaal is deze lieden geld te geven – het steunen van terreurorganisaties is een ernstig misdrijf.

 6. Als alles schriftelijk moet breidt ’t ambtenaren aparaat uit want ’t werk moet natuurlijk gedaan worden! Promoten van inefficientie is geen oplossing…

Comments are closed.