http://www.youtube.com/watch?v=8wAXZuIIbUQ&feature=player_embedded

5 REACTIES

 1. Spijker. Kop. Raak.
  Afgezien van het feit dat democratie een staatsinrichtingsvorm is waar je je vraagtekens bij kunt zetten (zie : http://www.dedemocratievoorbij.nl/),
  heeft de VS het voortouw genomen in de “dummification” van de bevolking. (http://www.dummification.com/)
  Deze trend wordt -uiteraard, zou ik bijna zeggen- hier overgenomen.
  Ik weet het, de oude(re) generatie klaagt per definitie over de nieuwe, maar de dalende lijn van het gemiddelde IQ en EQ is wel erg steil…

 2. Inderdaad Democratie is een woord wat we in het woordenboek terug kunnen vinden maar in de rest van ons maatschappelijke leven is het gewoon een list om mensen het idee te geven dat ze invloed hebben.
  Bouwplannen worden ten uitvoer gebracht omdat men bij het plannen al rekening heeft gehouden met de vetragende werking van bezwaren etc. De laatste bezwaren worden weggekocht al zijn die lieden vaak op enige wijze door middel van voorkennis uit het wereldje op de hoogte en kan je een aardig centje bijverdienen met je protest.
  Maar wie het nog niet wil zien alle beschavingen die ten onder zijn gegaan waren het gevolg van het feit dat het voetvolk steeds meer moest inleveren bij de heersende macht.Maar op een moment dat men zelfs de laatste kruimel nog uit de mond wil stoten om er met het uitgespaarde geld prachtige gebouwen neer te zetten of een achterlijk schildereij als red,yellow and bleu van te kopen dan kan ook hier straks de pleuris uitbreken.
  De meest bekende brandstichter van dit moment is onze eigen Geen Wilders.Hij heeft het over de Islam die onverdraagzaamheid en haat zou prediken maar als de beste man nu eens in de spiegel zou kijken en zichzelf zou voorstellen met een zwarte baard en een of andere sjaal om dan klinken de woorden vrij opvallend zoals de woorden die hij veroordeeld.Maar het is dan ook geen toeval dat hij gebruik maakt van een aparte haarstijl en woordkeuze.Door het indringen van de Mind Control Media lopen de meeste achter alles aan wat op een blokfluit kan spelen.
  Er zijn gewoon mensen diedenken dat alles wat er in o ogerso gebeurd spontaan is.Als de kijkcijfers naar beneden gaan laat barbie weer even wat bloots zien en wallah ze hebber er weer 2 tiende punt bij voor de televizierring.
  Ik zat net even de televaag en het AD te ezen over die nazi als spion in na-oorlogse dienst.Hebben deze kranten 60 jaar historie gemist of ben ik nou de enige die zich een beetje verdiept heeft in Operatie Paperclip
  Werner von Braun kon toch snel voor de NASA aan de slag.Met twee letter verschil klink het bijna hetzelfde.

  En hoe zat het toch met IG Farbe.En toch vooral met al die patente die men na de oorlog gewoon verzilverde.Lesje history voor die kranten kan dus geen kwaad of zullen we het erop houden dat het artikel was bedoeld voor de lieve kijkbuiskinderen

Comments are closed.