Er gebeurt zoveel dat het knappen van de euro, of EMU een dezer dagen wel moet barsten. Alle EU politici, die uiteraard verantwoordelijk zijn voor het hele gedoe,  trachten dit al weken, (maanden, te voorkomen. Maar ze kunnen de problemen niet oplossen door dezelfde stomme dingen die de crisis hebben veroorzaakt, in versterkte mate te blijven toepassen.
In Griekenland gaat het steeds slechter.

—Italië zoekt hulp van China.

—Duitse politici (en dus ook Rutte/deJager)  willen Griekenland nu wel failliet laten gaan en misschien uit de euro zetten.

—In ieder geval beginnen deze politici eindelijk in te zien dat het geld op de balans van de NL-staat voor een deel bestaat uit vorderingen op bvb Griekenland, wat NOOIT betaald zal worden. Dat geld IS er dus NIET. Wel, wees realistisch en ERKEN DAT!

Onbegrijpelijk dat diezelfde politici nog meer goed geld naar kwaad geld willen weggooien!
http://www.spiegel.de/international/europe/0,1518,785482,00.html

—Nederland staat aan de rand van een Recessie:
http://www.nrc.nl/nieuws/2011/09/12/prinsjesdagstukken-uitgelekt-koopkracht-nederlandse-huishoudens-daalt/>

—Vandaag lekten uitkomsten voor de NL begroting 2012 uit.
Ten opzichte van de uitgangspunten gaat echter al alles fout.

-De werkloosheid wordt groter dan gedacht.

-De koopkracht wordt meer verminderd dan gedacht

-De economie groeit minder dan gedacht.
ZIE:  http://www.nrc.nl/nieuws/2011/09/12/prinsjesdagstukken-uitgelekt-koopkracht-nederlandse-huishoudens-daalt/

—Het NL-Overheidstekort VERDUBBELT in 2015
http://nos.nl/artikel/272084-overheidstekort-verdubbelt-in-2015.html

Tijdsgebrek verhindert deze lijst nog veeeeeel langer te maken. Maar iedereen die even op het internet rondkijkt kan dit en nog veel meer zelf zien.

krijgen we deze week de door de Vrijspreker voorspelde euroBARST?

Alleen nog de vraag Hoe hroot die barst, want de overgebleven politici hebben ook al het plan van van een veel machtiger, centrale, dictatoriale EU.

U bent gewaarschuwd.

47 REACTIES

 1. Het eerste varkentje bouwde zijn huis van papier, maar dat werd omver geblazen. Het tweede varkentje bouwde zijn huis van steen en ook dat ging omver. Het derde varkentje had zijn huis van goud en zilver gebouwd, en hoe hard de boze wolf ook zijn best deed om het huis omver te blazen, dat huis bleef staan.

 2. Nee je begrijpt het niet….hier op dit forum spreekt slechts een God.

  Maar wel een met een giga Multiple Personality Disorder , ongeveer 7 miljard voudig , en een maf is nimmer alleen.

  Ook uit de koninklijke anus komt stront , geen goud.

  En de maatschapij is slechts een idee….niets meer en niets minder.

  Ge moet uzelve slechts afvragen…wie die voorstellingen in uwer grijze cellen etst ?

 3. Is griekenland failliet? Zag net staartje rtl4 nieuws na twitter frits wester. Internationale media hebben nog niets.
  Update: het is het nederlandse min v financien dat zegt dat een grieks faillisement onafwendbaar is.

 4. Hebben we niet lang gedacht dat de wereld maakbaar was en ons de zekerheid gaf dat we alles in de hand hadden. Dat we onverschillig met een chipszak bij de tv naar de oorlogsbeelden keken en dit ver van ons bed was. Maar nu met al onze materialistische zaken de heilige koeien van die welvaartstijd. Lijken in te storten als de toren van Babilon. Al die Euro’s in schuld of gespaard op bank of in stenen blijken straks allemaal waardeloos te zijn en niet meer dan een farse te zijn. Daarom kunnen we het hoofd niet meer rustig op de bank leggen.

  Als Griekenland failliet gaat, moeten we de banken van Frankrijke en Duitsland gaan redden. Nog meer waardeloze Euro’s bijdrukken om de schijneconomie in stand te houden.

  J.H [39] reageerde op deze reactie.

 5. @jan [37]:

  “Als Griekenland failliet gaat, moeten we de banken van Frankrijke en Duitsland gaan redden. Nog meer waardeloze Euro’s bijdrukken om de schijneconomie in stand te houden”

  Slecht opgelet! De redding van de Franse en Duitse banken is vorig jaar al begonnen. Met behulp van jou belastinggeld en pensioen. De slimmerikken hebben er een andere naam gegeven: Griekenland redden.
  Net zo slim geformuleerd als: we worden met zijn allen ouder dus moeten we langer doorwerken.
  Maar weinig mensen snappen wat de echte reden is: Wij(regeringen) hebben teveel schulden gemaakt en die gaan wij aflossen met jullie AOW en Pensioenen.

  jan [40] reageerde op deze reactie.
  Hub Jongen [42] reageerde op deze reactie.

 6. @J.H [39]:

  Helaas moet ik je gelijk geven. Het is reeds begonnen de banken te redden. Gaan wij de Amerikanen achterna het land waar alles mogelijk is en nu het overgrote deel van de middenklassers nooit met pensioen kunnen gaan op hun oude dag.

  Zal het kapatilisme toch zegevieren.

  De armen worden armer en de rijken worden rijker.

 7. @Igor [31]:
  Zodra je afwijkt van het reguliere en het ‘normale’ dan word je al snel voor gek versleten. Maar men doet maar, als al wat ik zie in de wereld normaal is of beter gezegd geaccepteerd is, dan ben ik liever degene die ik nu ben.

  Het was voor mij een retorische vraag of er inderdaad iets aan zit te komen, maar het hoge intellect begrijpt niet wat ik bedoel en raakt volgens mij bijna geshockeerd.
  Men heeft op school en thuis schijnbaar niet alleen geleerd eenzijdig te denken, maar ook eenzijdig te voelen of zelfs de gezonde intuïtie uit te schakelen.

  Voelen en intuïtie zijn nodig om te overleven, maar daar is men niet van doordrongen. Het intellect heeft simpelweg niet geleerd daarmee om te gaan.
  vrijeradikaal [43] reageerde op deze reactie.

 8. @J.H [39]:

  Inderdaad, niet alleen Griekenland IS failliet.
  Waarschijnlijk het grootste deel (of alle) eurolanden.
  (en UK en USA) Hun vermogen is kleiner dan hun schulden!!!
  Ze spelen een spel, en tellen bij hun vermogen de schuld die andere (failliete) landen zouden moeten betalen. Maar dat kunnen ze niet.
  Wanneer lukt het de politici te dwingen de werkelijkheid te erkennen?

  Heb je al de petitie getekend om een onafhankelijk onderzoek te doen naar “onze” goudvoorraad? Zie:
  http://petities.nl/petitie/openheid-over-de-nederlandse-goudvoorraad

  940 gingen u voor!!!

 9. @IIS [41]:

  Zodra je afwijkt van het reguliere en het ‘normale’ dan word je al snel voor gek versleten. Maar men doet maar, als al wat ik zie in de wereld normaal is of beter gezegd geaccepteerd is, dan ben ik liever degene die ik nu ben.

  Ik ook , maar weer op mijn eigen manier.

  There is something in the aer.

 10. Precies zoals ik al zei. Ze gaan nu net doen of ze vanaf morgen Griekenland gecontroleerd failliet laten gaan.
  En natuurlijk trapt iedereen hier weer in. Dat gecontroleerd failliet laten gaan is vorig jaar al begonnen. Er moest alleen even een oplossing gevonden worden voor de schuldeisers Frankrijk en Duitsland, die oplossing was: nederlandse pensioenen en belasting. De grote goocheltruuc zoals ik begin dit jaar al zei.
  Met andere woorden, er zijn milljarden in Griekenland gepompt en nu gaan ze toch failliet. Weg geld van de burger! Weer alles naar de banken!

 11. @vrijeradikaal [45]:

  ‘De NWO vanuit een gelovig perspectief’

  Het waren Joden die de bijbel schreven. Al hun fantasieën kwamen aan bod: geweld, dictatuur, wie niet denkt en doet wat gewenst is wordt gedood, gebrek aan humor, uitbuiting, socialistische ideeën, gelijkheid, enz. Toevallig zijn de meeste topbestuurders ook van Joodse komaf. Mogelijk komt wat voorspeld is in de bijbel uit omdat het Joodse fantasieën zijn en zij ook aan de NWO-touwtjes trekken.

  Aan de top van het kwaadaardige centrale gezag van het kwaad staat Satan himself. Direct daaronder vind je zijn hogepriesters, zoals Hilary Clinton, Sarkozy, Greenspan, Bernanke, Strauss-Kahn, toevallig allemaal van Joodse komaf, of wat ervoor doorgaat.

  Vandaar mijn afkeer van centraal gezag. Wat je lokaal kunt beslissen moet je niet door Brussel, Washington of Satan laten beslissen.

Comments are closed.