De berichten die politici uitkramen doen dat wel verwachten. Als Griekenland failliet gaat, zullen de gevolgen enorm zijn! De gevolgen zullen verschrikkelijk zijn “voor ons allemaal”! De ellende is niet te overzien! En meer van dergelijke kreten.

 

Dit is wel het tegengestelde van de informatie die Jan-Kees de Jager ons verschafte toen hij enkele miljarden Nederlands belastinggeld aan de Grieken beschikbaar stelde. Toen was het verhaal dat we alles terug zouden krijgen en ondertussen flink aan de rente verdienen.

Toen was een hele tijd een Grieks faillissement ondenkbaar, en nu is het zelfs onvermijdbaar.

En wat er dan gebeurt, weten die knappe politici ook niet.
Toegegeven, zoals ze al jaren doen, rekenen en werken met niet-bestaand geld, met schulden kan lang goed gaan.

Diverse Vrijspreker Schrijvers waarschuwen al vele jaren dat de euro geen standvastige blijvende munt is en dat de beste opl0o9ssing zou zijn om op de een of andere manier weer terug te gaan op de goudstandaard.

Doordat politici dan niet meer zo goed kunnen ritselen, voelen ze daar niets voor. Misschien dat een drama Griekenland hen wakker maakt?  Echter meer voor de hand ligt dat zij dit drama gebruiken om hun macht te vergroten en te komen tot een centrale EU economische financiële dictatuur. Onder het motto dat een dergelijk faillissement nooit meer mag gebeuren.

Ze weten namelijk verdraaid goed dat enkele andere landen ook al op de nominatie staan. Inclusief Portugal en Spanje, en zelfs Italië waar nu met China wordt onderhandeld om hulp.

Het zou mooi zijn als er in de Nederlandse staatskas voldoende goud zou liggen om eventuele klappen op te vangen en een overgang mogelijk te maken. Maar ook hier wordt verstoppertje gespeeld en geen openheid gegeven hoeveel goud er is en waar het precies is.

Vandaar dat we nog blijven werken om 1000 deelnemers te krijgen om de petitie die vraagt om openheid te lanceren.
Tot nu toe is de stand 940. Help met het doel 1000+ te bereiken.

Zie: http://petities.nl/petitie/openheid-over-de-nederlandse-goudvoorraad 

Hoe eerder de feiten bekend zijn, hoe beter de juiste maatregelen genomen kunnen worden.

Wat iedereen voor zichzelf kan doen, is:

–wat cash in huis hebben
–wat spaarcenten omzetten in goud en/of zilver
–zorgen voor wat noodvoorraden in huis
–uiteraard op geen enkele bank meer dan 100.000 euro

18 REACTIES

 1. Zal de aarde vergaan? Nee, natuurlijk niet, dat zou wel heel makkelijk zijn. Als we denken dat we er zo makkelijk van af komen dan reken maar dat zoiets never-nooit-niet gebeurt….Wat denkt men wel niet, god is wel gek maar niet goed!

 2. @hans [4]:

  Als er een mondiale natuurramp zou plaatsvinden die ons doet schudden op onze grondvesten, dan pas zal de mens één kunnen zijn.

  Als we de ander nodig zijn om te overleven en ons als angstige oer-apen aan elkaar vastklampen, dan zullen we elkaar weer begrijpen en coöperatief zijn.

  Maar zolang een dergelijke ramp uitblijft en we de huidige weg bewandelen zal er zelfvernietiging en oorlog zijn.

 3. @Nico de Geit [8]:

  Kopen van een aandeel is net als het hebben van geld of het bezitten van goud of wonen in een berg met stenen, net als met ademhalen, want wat als de lucht geen zuurstof meer bevat, wat als morgen de hemel de hel blijkt? We zijn onderweg en niemand weet waarheen, het is een waar avontuur….. “To boldly go where no man has gone before”

 4. @vrijeradikaal [10]:

  Angst zal wel een functie hebben, vluchten als er gevaar dreigt of de situatie is te onzeker dan wil men weg uit een soort van lijfsbehoud.

  Alleen is kut dat we ons waarschijnlijk vrijwillig of gedwongen ergens aan hebben vastgeketend.

  Daarom moeten eerst de ketenen af om te kunnen vluchten.

  Maar doe de ketenen af en je bent misschien vrij, maar ook die nieuwe vrijheid brengt angst, want wat als ik dit of dat doe dan zal zus of zo kunnen gebeuren enz.

  Dus blijft men uit een soort veiligheidsgevoel liever vastzitten als ratten in de val aan het oude vertrouwde, met ook weer die angst, die men dan met pilletjes, drugs of drank onderdrukt o.i.d…. Tenminste, zo zie ik het….

  Vragen die men zichzelf dan stelt: “Ga ik weg dan mis ik mijn AOW of pensioenopbouw, moet ik weer opnieuw beginnen met alle onzekerheid die erbij hoort”.

  “Vind je ergens anders wel je draai, zal het daar beter zijn of misschien minder, is terugkeren mogelijk en moet hier weer alles opgebouwd worden en kan dat dan nog wel?”…vragen, vragen, vragen, dus laat maar….hup, weer een pilletje, weer een dag gewonnen….
  vrijeradikaal [14] reageerde op deze reactie.

 5. Het manipuleren door de overheid door middel van angstscenario’s is toch o zo doorzichtig. Nederland zou binnenkort door de zee overspoeld worden, als we tegen een Europese grondwet zouden stemmen zou het licht hier uitgaan, en nu dreigen ze weer met een apocalyps als we geen eurodictatuur krijgen die geld blijft smijten naar knoflooklanden.

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik me zit te verkneukelen als ik zie hoe die hele boel in elkaar dondert. Wat de gevolgen ook mogen zijn, alles is beter dan die verstikkende eurodictatuur.

 6. @IIS [12]:

  Alleen is kut dat we ons waarschijnlijk vrijwillig of gedwongen ergens aan hebben vastgeketend.

  Staat als een huis…tja het is eigenlijk niet anders , noem het een draagbaar veilig gebied.
  Noem het de ketting van de ratio.

  Daarom moeten eerst de ketenen af om te kunnen vluchten.

  Of een andere wandeling , want vluchten kan niet meer.

  Maar doe de ketenen af en je bent misschien vrij, maar ook die nieuwe vrijheid brengt angst, want wat als ik dit of dat doe dan zal zus of zo kunnen gebeuren enz.

  Ik denk dat deze best wel fundamentele vraag in het forum Der Vrijsprekers heruitgevonden zou moeten worden , ik geloof dat het de laatste tijd hier slechts nog over “belastingen”gaat.

  Maar het leven is meer dan materie….ik kom hier zeker nog op terug.

  Dus blijft men uit een soort veiligheidsgevoel liever vastzitten als ratten in de val aan het oude vertrouwde, met ook weer die angst, die men dan met pilletjes, drugs of drank onderdrukt o.i.d…. Tenminste, zo zie ik het…

  Nou “geestveruimende middelen” doen exact dat wat de naam zegt te doen…en ik geloof niet dat de zittende orde hier prijs op stelt.

  Geest vernietiging is middels medicatie is op recept verkrijgbaar , kijk vijf seconden in de smoel van je arts en je weet feiloos voor wie hij werkt.

  Vragen die men zichzelf dan stelt: “Ga ik weg dan mis ik mijn AOW of pensioenopbouw, moet ik weer opnieuw beginnen met alle onzekerheid die erbij hoor

  Oh …ja…ooit in nl.politiek was er een discussie over het feit dat bij de pensioenfondsen nadat de regering hun had verplicht rendement te halen op de aandelenmarkt ( u leest dit goed ), er onwaarschijnlijk grote transacties gaande waren van deze fonden richting……nou laat maar.

  Aan dit draadje namen twee mensen deel , ene mr. De Witte en ik.

  Het draadje daarna ging over ” Marohkanuh ” , weet je hoeveel reactie’s gingen over “Marohkanuh”…500 deelnemers.

  Ik noem het de Zeitgeist…..die tent is vijf…nou 10 jaar geleden door jouw regering en hun vrinden al leeg geplunderd ( joah…paars…libuhrahl “) , kun je voorstellen dat ik het soms met de samenleving heb gehad.

  Vind je ergens anders wel je draai, zal het daar beter zijn of misschien minder, is terugkeren mogelijk en moet hier weer alles opgebouwd worden en kan dat dan nog wel?”…vragen, vragen, vragen, dus laat maar….hup, weer een pilletje, weer een dag gewonnen….

  Yep….Dead Poets’ Society – Carpe Diem!

  http://www.youtube.com/watch?v=qQtmGcdSDAI

  IIS [15] reageerde op deze reactie.
  Igor [18] reageerde op deze reactie.

 7. volgens mij is het wel afgelopen met de wereld als je internet leest:

  25 dec 2012 loopt de mayakalender af en dan komen we in een andere vorm van bewijstzijn terecht (wat dat ook mag zijn).
  Christelijke stites die vrezen dat de anti-christ komt in de vorm van een alien en het begin is van armageddon.
  Sites die vrezen dat de aarde vernietigd word door de verstoring van de zwaartekracht als Niburu langskomt (de vergeten 10e planeet).

  en dan hebben we het nog niet eens over alle CO2-kills sites.

  we are doomed ..

  of misschien heb ik ook gewoon teveel tijd over en moet ik gewoon mijn plinten gaan verven.lol

  IIS [17] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.