Het is fraude! Fraude van de overheden en grote banken. DE overheden maken het mogelijk dat de banken het financiële systeem kunnen manipuleren.

Het is niet de strijd van links tegen rechts, of van arm tegen rijk. Fraude die we dagelijks voor onze ogen zien bij het financiële geritsel dat nu culmineert over Griekenland. En waarvan het Griekse volk net zo goed de dupe is als het Nederlandse en andere.

PLAATJE, De koning zegt tegen zijn volk: “Dat is waar. Maar fraude en verspilling is een belangrijk deel van onze economie! 

Een tip van de sluier die daaroverheen ligt, wordt duidelijk weergegeven door een artikel op Zero Hedge: “Enforce the Laws for the 99%

Het is een interview met de professoren David Degraw en William Black. Beiden stellen duidelijk dat de meest verantwoordelijken de overheden zijn die fraude van bankiers mogelijk maken. ( waarbij Black zegt dat kleinere en eerlijke bankiers net zo goed de dupe zijn.)

Zolang de schuldigen niet vervolgd worden, kan het probleem niet worden opgelost. En dat zijn op de eerste plaats de regeringshoofden met hun minister van financiën en de Centrale Banken. Of ze nu VVD, CDA, of PvdA zijn, de fraude loopt door.

Kijk alleen maar naar wat er op dit moment in de EU gebeurt. Daar wordt nu grote druk uitgespeeld om de macht van de EU zwaar te versterken met een economisch-financieel dictator. Daarin spelen Rutte-deJager een belangrijke (figuranten??) rol om die dictator aan te stellen. De hoofdbaas over (o.a.) zeggingschap over de Nederlandse financiën en belastingen.

Een raadsel hoe mensen zo diep kunnen zinken.

Net zo als het een raadsel is dat de MSM dit aan alle kanten steunen en trachten de burgers er nog trots op te maken dat “Nederland zo’n belangrijke rol speelt”. Mocht Rutte immers niet Sarkozy instrueren? En deJager  Merkel? Trappen burgers daar echt in? Het lijkt er op van wel.

Deze week, zal de EU, bij de G20 bijeenkomst van a.s. zondag hiervoor wel een belangrijke stap nemen. De weg terug (naar Vrijheid) zal alleen maar moeilijker worden.

Wat tegen deze ontwikkeling te doen? De enige reële weg is om te trachten dat veel meer mensen dit zien en begrijpen. Vertel het aan zoveel mogelijk mensen. Schrijf er over om er nog meer te bereiken. Minimaal geeft dit de bevrediging dat als het straks nog verder misloopt, je voor jezelf weet dat je je best gedaan hebt om het te verhinderen.

13 REACTIES

 1. oorzaak is natuurlijk gewoon een system dat niet sustainable is. Oneindige groei is niet mogenlijk. Het leek even mogenlijk omdat we in rap tempo de aarde aan het uitputten waren. Maar nu lopen we keihard tegen de grenzen van die groei aan.

  .Punt,Comma [3] reageerde op deze reactie.

 2. Plan for leveraging euro zone bailout fund takes shape: http://is.gd/1lIWbo

  Poeff!!!!

  En toen waren 300 Miljard Euro (die je nooit meer zal terugzien) ineens 1 triljoen Euro (die je nooit meer zal terugzien.)

  Maar hoe je van 1 triljoen Euro ineens 3 triljoen (het geld wat je nooit meer zal terugzien en nodig om de crisis op te lossen) kunnen maken is nog een raadsel maar laat dat maar aan politici over. Maakt niet uit want U betaald toch.

 3. @Trotar [269821]:

  Je slaat de spijker op z’n kop beste Trotar, en eigenlijk zijn veel van de Westerse financiëel/economische problemen de luxe-problemen van consumeer-verslaafde ignoranten. Dat deze decadenten met schapen-mentaliteit nu aan alle kanten geplukt en bestolen worden door opportunistische ras-fraudeurs met stropdassen en armani outfits, is eigenlijk ook wel een logisch gevolg.

  Evengoed wordt het er allemaal beslist niet leuker op.

 4. Koop gewoon goud en vermijd banken en koop lokaal. Als we dit allemaal doen, misschien drinkt deze actie door bij de elite. Alle spaar rekeningen opheffen. Maar misschien wordt dat ook wel verboden.

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 5. Keynes lijkt me de schuldige. Als ik morgen een willekeurige voetballer het salaris geef van bijvoorbeeld Ronaldo en die voetballer vraag op de eerst volgende wedstrijd zo goed te spelen als Ronaldo is een mislukking voorgeprogrammeerd. Toch is dit wat er gebeurt. We hebben een eenvoudige wet, namelijk dat er eerst ruilbare producten en diensten geproduceerd dienen te worden, trachten te omzeilen.

 6. Stop dat geld-denken nou eens onder de grond en realiseer dat de eigen cirkel / het eigen domein op orde dient te komen cq onder vuur is komen te liggen.

  Dan vallen alle kwartjes juist 🙂

  De mens in zijn eigen domein onderuit halen is weten: die is van mij en kan ermee doen en laten wat ik wil want hij/zij is was in mijn handen ….

  Neem nu eens de logica ter hand en kijk nou eens wat je met je eigen lijf en ledenen hebt gedaan in dit leven;

  verkeerd geinformeerd worden over het bestaan, verkeerd uitkomen en dan gaan lopen zeiken over geld en spullen ?

  Doe mee en realiseer: elke cirkel een eigen domein. De gedeelde ruimte is dan pas echt vrij …..

  Het was/is voorafgaand zuiver DEFINIEREN van de OMGEVING alvorens allerlei lulkoek en prietpraat .. ok ?

 7. Topic: Wat is echte oorzaak van de crisis?

  1) toenemende grondstof- en energie-prijzen wegens toenemende schaarste
  2) vergrijzing van het welvaartsscheppende gedeelte van de bevolking
  3) overtrokken toekomstverwachtingen (overtrokken vanwege 1+2) die het maken van schulden in de hand werkte
  4) het gemanipuleer van de financieele industrie met ‘producten’ die niemand meer doorziet, waarmee het financieele systeem wordt ondergraven
  5) ongebreidelde derde wereld immigratie die allemaal ten laste komt van de blanke vergrijzende belastingbetaler

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/10717571/__Werkloze_Turken_voelen_zich_gediscrimineerd__.html?sn=binnenland –> “Schrikbarende arbeidsparticipatie”

  Maw, het Westen leeft zwaar boven zijn stand, wil dat niet tijdig inzien, en gaat dus schulden maken, Amerika voorop, dat zijn imperium niet wil afdanken.

  Dit alles resulteert in een mogelijk onbeheersbare schuldencrisis en Great Default.

  Samengevat: de echte oorzaak van de crisis zijn SCHULDEN

  (en dus niet direct de euro, al leidt die wel indirect tot misplaatste solidariteit met Griekse fraudeurs)

 8. Uit de seed:

  Het is een interview met de professoren David Degraw en William Black. Beiden stellen duidelijk dat de meest verantwoordelijken de overheden zijn die fraude van bankiers mogelijk maken.

  Dat komt omdat Goldman Sachs = Henry Paulson = minister van Financien.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Henry_Paulson

  In Amerika zijn Wallstreet, media, FED en politiek (Buchanan: Congress is Israeli occupied territory) een samenhangend conglomeraat in handen van je weet wel wie.

  http://www.adl.org/special_reports/buchanan_own_words/buchanan_intro.asp

  Board members FED:

  http://www.federalreserve.gov/aboutthefed/default.htm

  Doe maar even googlen en dat weet je snel hoe de vork in de steel zit. Dit is overigens slechts het voorportaal, de echte macht zit in London. Dat was al zo sinds de Nederlandse militaire verovering van GB in 1688…

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-560614/The-1688-invasion-Britain-thats-erased-history.html

  …een operatie geheel en al gefinancieerd door een rijke Sefardische meneer uit Den Haag, in ruil voor het privilege een centrale bank te mogen oprichten in London.

  London was de eerste poging om te komen tot het oprichten van een NWO (Britse Imperium), Moskou de tweede (rode wereldrevolutie, eerst in Rusland, daarna sedert twintiger jaren in Duitsland, maar dat wist die schilder aanvankelijk te verhinderen) en Washington de derde en laatste.

  Madagaskar is eindstation, na de aanstaande collapse van de VS, als de Ron Paul-achtigen de failliete boedel gaan overnemen.

 9. Uit het Daily Mail artikel:

  William of Orange did what, over the centuries, the Spanish with their armada, Napoleon and Hitler would all, in their time, attempt and fail to achieve – the conquest of Britain.

  Tsja, waarin een klein land groot kan zijn, zomaar een eigen eeuw tussen alle grootmachten:

  16e eeuw: Spanje
  17e eeuw: Nederland
  18e eeuw: Engeland
  19e eeuw: Engeland
  20e eeuw: USA + USSR [*]
  21e eeuw: Europa + China

  [*] Nou, in werkelijkheid was het de
  http://www.amazon.com/Jewish-Century-Yuri-Slezkine/dp/0691119953

  En dat terwijl het de Duitse eeuw had moeten worden. Maar nu komen ze alsnog aan de bak.

 10. Ons wapenen tegen dit onrecht eigenlijk makkelijker dan we denken n.l. onze maatschappij is afhankelijk geworden van elektriciteit. Als dit fenomeen even uit zou vallen (al dan niet kunstmatig) ontstaat er al lichtelijk paniek op beurzen, bij overheden, bij fabrieken ook bij mensen en als dit voor langere tijd buitenwerking is, dan gaan veel mensen pas beseffen dat verandering in hun leven nodig is en dat ze niet overal afhankelijk van willen zijn. Zolang ze het idee hebben dat alles in hun leventje voor gezorgd wordt verandert niets, ze klagen wel, maar doen er niets aan om dit te veranderen.

 11. Leuke artikelen hier. Ik vind het alleen zo jammer dat het tot oneindig analyseren van symptomen beperkt blijft. vingers wijzen naar ‘ignoranten’ die notabene door overheids scholen en ambtenaren zijn opgevoed en ‘de schuldigen’ bestraffen etc. Wie gaat deze mensen bestraffen? de ‘goeien’? als de ‘goeien’ nou alleen maar met geweld mogen dreigen dan komt het allemaal wel goed. een infantiele fantasie. het werkt niet. de neveneffecten van een almachtige overheid zijn de huidige die nu tot in onze huiskamers doordringen. het gekronkel en het aanwenden van de gunsten van de overheid om jouw belangen te behartigen, de wapens richten op anderen, dat moet stoppen. Je gelooft niet dat een staatloze samenleving kan werken? prima ik heb er geen problemen mee maar stop dan ook met het kwaad zijn en analyseren van de kwalijke effecten van de levensvisie die je er zelf op na houdt en ga eens na hoe deze levensvisie uberhaupt tot je is gekomen. het wordt tijd voor iets anders. begin in het nu in je eigen kring. we worden door geweld geregeerd en het is niet dankzij de staat maar ondanks de staat dat we het toch redelijk goed hebben getroffen in dit tijdperk. de enige tendens over de eeuwen heen is hoe minder geweld hoe meer welvaart en veiligheid. nu dit laatste beetje nog. gaan we deze sociopaten, dieven en leugenaars nog langer van wapens voorzien?

 12. Einstijn stelde vast ,dat een probleem niet opgelost kan worden op het zelfde niveau ,als waar het is ontstaan.
  Maar dat daar voor een beroep moet worden gedaan, op tenminste een niveau hoger.

Comments are closed.