- Vrijspreker.nl - https://www.vrijspreker.nl/wp -

Baroso, Eurocrisis en een korte vertaal cursus.

DEN HAAG (Dow Jones)–Jose Manuel Barroso zal woensdag een reeks maatregelen presenteren, waarmee de president van de Europese Commissie de Europese schuldproblemen tot een goed einde hoopt te brengen, waaronder manieren om de Europese banken te herkapitaliseren. In bold vertaal ik naar de werkelijkheid.

“Morgen zal ik in de commissie een aantal voorstellen(lees: nieuwe wetten) doen… bijvoorbeeld met betrekking tot de herkapitalisatie van Europese banken” (lees nationalisatie met uw geldĀ en het laten leiden door mijn vriendjes), zei Barroso dinsdag na een ontmoeting met de Nederlandse premier Mark Rutte in Den Haag.

Barroso zei te hopen dat het EC-voorstel een belangrijke bijdrage zal leveren aan de Europese top, die gepland staat op 23 oktober, waar Europese leiders zich over de Europese schuldproblemen zullen buigen.

Volgens de EC-president moet een herkapitalisatie van de banken deel uitmaken van een “alomvattende aanpak“, (ik als toekomstig dictator wil nu het mandaat en de absolute macht hiervoor pakken, vergeet democratie en controle van de macht) waaronder maatregelen om het bestuur van de eurozone te versterken.

“Meer integratie en discipline is nodig“, ( jullie moeten doen wat ik wil en daarvoor moet ik alle macht in handen krijgen) aldus Barroso.