Lieve ouders,
Even een berichtje van jullie kinderen vanuit een land buiten Europa.

Wij willen jullie bedanken voor alle adviezen die jullie ons geven voor als wij straks door heimwee gedwongen weer naar Nederland komen.
Maar wij maken ons meer zorgen over jullie, en het zou goed zijn dat jullie maatregelen namen.
Alle schulden die jullie bestuurders nu maken komen op onze schouders terecht, niet alleen van Nederland maar van alle Europese landen, en het ergere is dat jullie ons land, waar wij geboren zijn, overgedragen hebben aan twee machtige landen die bepalen wat er met ons land kan en nog mag gebeuren.

Zonder oorlog of verzet verkwanselt jullie generatie onze toekomst en daarom, geef ons geen advies meer, maar los je eigen problemen eerst maar op en zadel ons niet op met de gevolgen van een onzorgvuldig beleid welke oude mensen en kinderen in armoede om laat komen in een provincie van Europa !!.

Groeten van Jan en Grietje

Ingezonden door Reiny, en ook dank aan zijn kinderen.

5 REACTIES

  1. @RH [3]: Er zijn nog altijd fantasten die denken dat de VS het antwoord is op alle problemen, terwijl ze in werkelijkheid de oorzaak van vele problemen is.

    Een greencard, dat is voor Indiers uit de sloppenwijken van Bangalore. Een beetje Europeaan wil nog niet dood gevonden worden in die voormalige Europese en totaal uit de hand gelopen kolonie VS.

Comments are closed.