Socialisten streven altijd naar een eerlijkere wereld waarin niemand, behalve zijzelf dan, het beter treft dan de ander, in welk opzicht dan ook.

Het  moet allemaal eerlijker vinden zij en aangezien antisemitisme altijd in iedere vorm van socialisme (zie het socialisme van Hitler, Stalin en Harry van Bommel) schijnt te zijn ingebakken waken linkse geesten doorlopend over het eerlijkheidsgehalte van het Israëlisch – Palestijnse conflict, dat moet namelijk ook een stuk eerlijker voor de Palestijnen.

Zo is het niet eerlijk dat er slechts 1 Israëlische soldaat tegen wel 1000+ Palestijnse gevangenen wordt geruild, dat is een schande in linkse ogen die dringend genivelleerd moet worden en dat kan alleen als bij de volgende keer dat de Palestijnen een Israëlische soldaat ontvoeren, 1000 Israëlische soldaten zich vrijwillig gevangen laten nemen zodat er dan een eerlijke ruil van 1000 Israëliërs tegen 1000 Palestijnen kan plaatsvinden.

Links heeft het Israel ook nooit vergeven dat er bij de laatste Gaza-oorlog tegenover 1500 Palestijnen (allemaal onschuldige vrouwen, kinderen en bejaarden) slechts 11 Israëliërs (allemaal door en door slecht) waren omgekomen, dat was ook niet eerlijk en zou alsnog moeten worden rechtgezet door 1500 willekeurige Israeliers tegen de muur te zetten.

Dat zou pas eerlijk zijn.

11 REACTIES

 1. Jodenhaat is niet per definitie antisemitisme, al die moslims in het midden oosten, dat zijn Semieten. Doelt deze schrijver soms op de AshkeNAZI Joden uit West Europa?

  Hoeven we het nog geeneens te gaan hebben over de genocidale praktijken van de Joodse Bolsjewieken voor de 2e wereldoorlog. Als Hitler enkel leugens had gebruikt in zijn speeches was hij nooit zover gekomen.

 2. Er is overigens een erg groot verschil tussen de gedachtegang van de gemiddelde burger en de top binnen een land mbt socialisme. De gewone burger wordt voorgelogen dat alles eerlijker zal verlopen, terwijl de top het beste voor zichzelf neemt en het volk de afdankertjes krijgt.

  Is dat eigenlijk niet met bijna alles? Het draait voor zover ik kan zien altijd om misleiding. We zouden nu een kapitalistisch systeem hebben volgens de msm, terwijl het een corporaat fascistisch systeem is.

  Het erge is dat dit steeds opnieuw gebeurt in de geschiedenis, achja, zij die de geschiedenis niet leren zijn gedoemd hem te herhalen. Eigen schuld dikke bult als je het mij vraagt. Ongeacht het feit dat we onder het bewind van een stel sociaal darwinisten leven.

  Onze voorouders zijn er mee akkoord gegaan dat we papiergeld hebben, onze voorouders vonden het maar prima dat het sociale zekerheidstelsel opgericht werd waarbij steeds de volgende generatie voor de vorige mocht betalen.

  Er zal een revolutiemoment gaan komen aangezien er straks geen pensioen zal zijn wanneer mensen van mijn leeftijd oud zijn. Ouderen die ik ken vinden maar dat ik voor hun moet betalen want zij hebben dat ook gedaan. Komt er geen revolutie(kleine kans hah), tjah, dan vertrek ik met mijn geld naar het oosten en mogen de oudjes het zelf uitzoeken…

  Hub Jongen [3] reageerde op deze reactie.
  johan zijlstra [4] reageerde op deze reactie.

 3. @TaLoN.NL [2]:
  “Ouderen die ik ken vinden maar dat ik voor hun moet betalen want zij hebben dat ook gedaan”

  Het is verbazingwekkend hoe gemakkelijk en hoe veel dergelijke drogredeneringen geslikt en gebruikt worden.

  Zo ook:”Daar hebben wij met zijn allen toch voor gestemd”.

 4. @TaLoN.NL [2]:

  Hier moet ik toch echt even op reageren:

  Je zegt dat de huidige generatie betaalt voor het pensioen van de vorige generatie.

  Dat is ten dele waar aangezien het AOW stelsel een omslagstelsel is. Het opgebouwde pensioen is echter een eigen spaarpot waar de werknemer ZELF geld in achter laat voor zijn eigen toekomst.

  Daarnaast zeg je dat wanneer jij oud wordt er geen pensioen voor jou meer betaald kan worden. Dat is waar. Ik ben echter sterk van mening dat de ouderen van nu niet gratis weg gaan komen.
  Er is namelijk voor de aristocraten maar 1 uitweg uit deze crisis en dat is heel hard extra geld bij printen (zie het EFSF wat gewoon een slinkse manier is van geld bijdrukken)
  Geld creatie leidt tot monetaire inflatie en wanneer de pensioenen dus niet meegeindexeerd kunnen worden tot armoede van de huidige gepensioneerden.
  Mijn berekeningen gaan over een halvering van de koopkracht voor gepensioneerden in de komende 10 jaar. (inflatie van 7% per jaar gemiddeld) Dat is puur door monetaire inflatie alleen. Daarnaast zijn fondsen al jaren ondergekapitaliseerd waardoor er wellicht negatief geindexeerd zal worden.

  Iedereen gaat de crisis voelen, maar ouderen van nu misschien nog wel het meest.

  Jz (28 jaar)

 5. M.a.w. meneer Kiel, alle socialisten zijn anti-semiten??!

  Oké, wie waren ook alweer de grote Russische denkers die het volk naar de communistische-revolutie leidden? K. Marx en F. Engels!, twee heuse joden meneer Kiel! Oké, misschien ‘ zelf-hatende joden ‘ zoals de Zionistische Propaganda Machine en die fijne ultra-rechtse kliek, de huidige regering van Israel, de joden karakteriseert die het wagen om kritiek op Israel of het Zionisme te hebben?!

  Kruipt a.u.b. weer snel terug onder de steen van waaronder u op dit forum te voorschijn bent gekomen, u stinkt een uur in de wind.

  wladi [7] reageerde op deze reactie.

 6. Ik was laatst weer eens bij de Natuurwinkel (of hoe het ook heet) want ze verkopen er soms dingen die ik graag eet en welke je in de gewone supermarkt nooit vindt. Een van mijn favoriete merken is er uit de schappen verdwenen (andere merken trouwens ook) en vervangen door een eigen merk product.

  Volgens de opdruk op de eigen-merk-verpakking is dit “eerlijker”, aldus Volkseigener Betrieb Natuurwinkel. Waarom wordt niet uitgelegd. Goedkoper is het niet, en de kwaliteit is ook niet opvallend beter geworden. Dit soort gedrag is zo symbolisch hoe er in dit soort kringen wordt gedacht over keuzevrijheid en vrijheid in het algemeen.

  Geen dialoog, keuze of concurrentie maar autoritair dictaat. Kameraden hebben nu eenmaal altijd gelijk.

 7. @Filistein. [5]: emotionele uitbarstingen en wat kretenslakerij zijn op zich niet altijd goede argumenten, meneer Filistein en door de emoties bent u blijkbaar danig in de war geraakt want Marx was een arme Duitser met een Joodse vader en Engels een rijke Duitser zonder enige aanwijsbare Joodse achtergrond die Marx sponsorde en zelf verder weinig deed wat het socialisme betreft. Beiden waren rond 1860 actief terwijl de Russische revolutie in 1917 woedde zodat ze zowel met Rusland als de revolutie helemaal niks mee te maken hadden.
  Overigens was Marx geapparenteerd aan de Philipsen van de gloeilampen, Lutherse Joden net als Marx.

  Maar goed als u vindt dat socialisme niet van nature samengaat met antisemitisme dan hoor ik graag uw onemotionele argumenten hiertoe.

  Filistein. [8] reageerde op deze reactie.

 8. En oh ja, beste Wladi de agent provocateur, de beste en meest geslaagde economische voorbeelden (ter Wereld) van een succesvol socialisme/communisme zijn te vinden onder verschillende Kiboetsen en Moshavs in Israel.

  In de op basis van het Marxisme opgerichte en geleidde kiboets, waar ik op de velden werkte en wat Hebreeuws leerde, waren de (toen) 376 kiboets-leden, uitgedrukt in een gemeenschappelijke waarde van de kiboets-bezittingen en hun jaarlijkse productie, stuk voor stuk millionair.

  Uw praatjes klinken wel, maar uw smoesjes deugen niet!

  wladi [10] reageerde op deze reactie.

 9. @Filistein. [9]: ik begrijp die emotionele uitbarstingen niet echt, dit is toch een zakelijke discussie, niet iets persoonlijks.

  Wat de kibbutsim betreft waar ik ook eind jaren 60 begin jaren 70 heb rondgehangen als vooruitstrevende jongere, die kregen van de socialistische regering die toen nog stevig in het zadel zat tientallen jaren lang gegarandeerde prijzen voor hun landbouwproducten, dus subsidie.

  Toen begin 70 van de Herut (voorganger van de huidige Likud, een liberale partij) aan de macht kwam en de subsidies stopte gingen de kibbutsim massaal failliet want ze konden zelf hun broek niet ophouden.

  Nu zijn de meeste overgebleven kibbutsim al heel lang gesplitst onder de leden en zijn nu gewone dorpen geworden waar iedereen een huis kan kopen en er wonen zoals elders. Wat er tegenwoordig nog als kibbuts doorgaat had in de goeie tijd al een industrie opgebouwd die het ook zonder subsidie kon redden.

  Kortom, weer een voorbeeld dat socialisme gewoon niet werkt, nooit heeft gewerkt en nooit zal werken zonder te teren op kapitalistische ondernemers en mensen met echte banen.

Comments are closed.