10 REACTIES

 1. Ach, morgenvroeg wordt ik voorzichtig wakker geschud en is de crisis weer voorbij, want ik weet zeker, echt heel zeker dat het allemaal maar een droom is.

  Of wil iemand mij wijsmaken dat ik momenteel wakker ben en dit alles wat ik nu zie en beleef bikkelharde realiteit is?

  Donder op zeg, dit is toch allemaal niet echt, dit is toch werkelijk waar maar een droom, van mijn part noem het een nachtmerrie, maar als ik morgen wakker word dan is dit alles toch gewoon weer voorbij?

  Nog even en men vertelt me morgenvroeg, als ik wakker ben dat de heer Kadaffi vermoord is met steun van het Westen vermoord en ik me realiseer dat ik met het afdragen van belastinggeld mede schuldig ben aan dit en diverse oorlogen en dat men mij daarna uitlegt dat feitelijk heel het MO in brand staat en er elk moment een WOIII kan uitbreken….en dat de euro en de dollar op dit moment feitelijk naar de filistijnen zijn en we allemaal ons best hebben gedaan om uiteindelijk uit te komen op nul en als slaven zullen eindigen??..En dat er wereldwijd mensen protesteren tegen de financiële verloedering en diefstal in onze eens zo nette goed geoliede maatschappij veroorzaakt door elitaire en centrale bankdieten waarbij miljarden mensenlevens in feite op het spel staan??…Octopussy Wall Street zegt u? Maar dat was toch een film uit 1983.

  Wat zegt u? Onze huizen zijn inmiddels ook geen stuiver meer waard? Maar men doet alleen nog alsof, omdat anders de banken direct, vandaag nog, omvallen en alles en iedereen in de maatschappij failliet is?

  ….Nou welterusten dan maar, want deze nachtmerrie duurt zeker nog tot morgenvroeg, dus laat mij dan nog maar even badend in het zweet gewoon bijkomen van deze zware nacht…Over een natte droom gesproken.

  Geloof mij dit is gewoon een gekke droom, een soort heel nare sience fiction-achtige compilatie van verschillende B-films, en die is morgen gewoon weer over.
  Zé [4] reageerde op deze reactie.

 2. @IIS [3]: Tsja ISS, alleen jammer dat er elke ochtend bij het ontwaken weer een nieuwe morgen op het programma staat……

  Zé.

 3. Zo, de crisis is opgelost.lol.
  De euro is meteen voorbij de $1,40 geschoten.
  Nu kunnen we ons weer concentreren op het becommentarieren van de ineenstorting vd VS.

 4. Een absoluut novum in bailout land: de EU-leiders hebben besloten een grote doos op tafel te zetten waar in principe 1000 miljard in KAN zitten, maar nu even niet. Sarko gaat volgende week naar China. Misschien willen die een duit in het doosje doen.

 5. @IIS [7]: Ik denk dat hij doodop is, niet zo gek na een onderhandelingsmarathon van 8+ uur die, naar ik meen, ca 4:50 am was afgelopen.

  Dat bedrag in dollar was bedoeld voor de ‘internationale markten’.

 6. @IIS [7]: “Zit er toevallig alcohol in de speenfles?…Tjesus, wat is die vent dronken en dat moet ons richting afgrond delegeren”

  Denk je dat hij de enige alcoholist is in het europarlement?……

  Zé.

 7. De euro heeft er zin an:

  http://boersen.manager-magazin.de/spo_mmo/kurse_einzelkurs_uebersicht.htm?u=0&p=0&k=0&s=EUR&l=276&b=691&n=EUR%2FUSD%20SPOT&chartzeit=0

  $1,415

  Gisteren is er een (vrijwel lege) doos van 1 biljoen op tafel gezet. Misschien gaan de Chinezen hem vullen, of, je gelooft je ogen niet: Brazilie.

  Even ter herinnering: de Amerikaanse federale staat zit al op 100% GBP schuld, de EU zit daar nog flink onder. En dan zijn er nog de andere niveaus, zo zijn meerdere Amerikaanse staten de facto failliet, om over particulieren maar te zwijgen. Verder heeft de US een structureel overheids tekort van 1.5 trillion $ (hoofdzakelijk vanwege dat malle NWO empire), terwijl er in Europa serieus aan de schulden wordt gewerkt.

  Interessant om te zien hoe het Duitse publiek reageert op het akkoord: in meerderheid gematigd positief:

  http://forum.spiegel.de/showthread.php?t=46708&page=1

  Arm GB: naar de zijlijn gemanoeuvreerd. Wellicht kunnen ze op de valreep nog de 52-ste staat worden van de VS voordat die van ellende in elkaar duvelt.

Comments are closed.