Steeds meer mensen komen tot de conclusie dat de euro een vloek is, en verlangen terug naar de “Gulden”. Maar los ervan of “terug naar de gulden” nu de beste oplossing is, zeker is dat de euro voor ons allen een vloek is.
Hoe kan het ook anders als een nieuwe valuta wordt ingevoerd op basis van bedrog door politici.

Dit werd dinsdag nog eens goed duidelijk gemaakt door prof. Paul Scheffer, en Rob Mulder van de Vereniging Eigen Huis. Terwijl de heer Staal, voorzitter bankiersclub, een slap verweer gaf dat de euro wel goed was, maar de procedures niet.

Ter sprake kwam dat de politici ten tijde van invoering heel goed wisten dat onder andere zowel Griekenland en vooral Italië dit helemaal niet aankonden. Dit en andere feiten werden voor de burgers verdoezeld met wilde kreten als solidariteit, een sterk Europa dat de wereld wel eens even wat zou laten zien.

Het “in marmer gebeiteld pact” zou zorgen dat er niets mis kon gaan!! Zie nu het resultaat!

Het bloedbad dat zou komen zonder de euro, (en het licht dat uit zou gaan) is nu gekomen DOOR de euro!

Prof Scheffer bevestigt dat we dat allemaal 13 jaar geleden geweten hebben.

U is overduidelijk hoe het Griekse volk in de puree zit. De hen nu opgedrongen bezuinigingen, maken het onmogelijk dat in Griekenland de economie weer echt op gang komt. En hetzelfde liedje gaat zich herhalen in Spanje, Italië,, en zo verder. Portugal, Ierland

Angela Merkel heeft het Duitse parlement al achter zich gekregen om het noodfonds te verdubbelen. Dat gaat alle Europese burgers veel geld kosten.

Schandelijk is dat het Nederlandse kabinet met JanKees de Jager daar hevig promotend achteraan loopt, en alle Nederlandse burgers nog meer slaaf van de (EU) politici maakt.

Op de Vrijspreker waarschuwen we al vanaf het begin tegen deze ontwikkelingen. Zoek vooral maar eens in de artikelen van Albert Spits!!en het artikel “De euro kost ons heel veel geld”.

Dat de euro ons geld oplevert, is rechtuit een LEUGEN.

Vraag maar aan iedereen die dit beweert om het eens voor te rekenen. Wij zijn zeer benieuwd naar die resultaten!!

 P.S. Zie ook onze oproep van gisteren voor de petitie tegen de slavernij, De ESM.

10 REACTIES

 1. De EURO ging er als koek in en komt er als stront weer uit, en dat hadden ze kunnen weten. Politiek zal geen gezichtverlies accepteren en kopen alles met ons geld af. En wat dacht u van de gecreeërde banen voor loslopende afvallige politici, Waar moeten die van leven als ze de staatskas van de burgers leeg geroofd hebben. Schrik niet u wordt gedwongen om meer te betalen om deze figuren te onderhouden.

  Mooi gezegd misschien , maar wat kunnen de inwoners er aan doen om het tij te keren ???

 2. Over de euro: het goudloket is nog open, iedereen kan zijn euro’s omwisselen tegen goud of zilver. Krugerrands of Maple Leafs kunnen worden aangeschaft als alle andere waren.

  Het kan best zijn dat er nog een gunstig koopmoment komt, door beperking van krediet net als in 2008, en dan is het handig om valuta te hebben om toe te slaan.

  De oorzaak van de neergang is gelegen in wanbeleid, maar ook in een alsmaar groeiende verzorgingsstaat. Binnenkort veel meer oude mensen, veel meer mensen afkomstig uit de derde wereld met een lagere arbeidsproductiviteit. Tel daarbij op een miljoen zieken en mensen die gewend zijn om van de staat te leven.

  Je kunt je afvragen of het niet verstandig is je spaargeld om te wisselen in Krugerrands en tzt te vertrekken.

  Geld tegen goud wisselen is in Frankrijk reeds aan banden gelegd. Je kunt je afvragen of je dit land in de toekomst nog mag verlaten.

  Een slimme Geit koopt zijn goud op tijd.

 3. Hoezo hebben we een Euro-crisis? We hebben een schuldencrisis. De fout zit hem in dat vooral franse banken Griekenland veel te veel geld geleend hebben dat ze niet terug kunnen betalen. De schuldigen zijn griekse politici, bankiers en laten we eerlijk wezen ook de corrupte griekse medemens. Het zijn deze drie partijen die nu op de blaren moeten zitten. In het verdrag van Maastricht was duidelijk afgesproken dat de EU geen transferunie zou worden. Als de noorderlingen toch door hun knieen gaan dan hebben ze dat aan hun eigen slapheid te danken, een noodzaak is er niet. Die ING is destijds ook alleen door de NL overheid overeind gehouden, dus laten Britten, Fransen en Duitsers maar hun eigen bagger opruimen.

 4. leuk artikel maar,

  “U is overduidelijk hoe het Griekse volk in de puree zit”

  Dat is mij nou net niet duidelijk en dat wil ik nou zo graag weten.
  Via media is dit niet duidelijk en zal het ook niet worden.

  Ik denk dat mensen die produceren wel gebeiteld zitten, het zijn de parasiterende klassen en hun afhankelijken die in de puree zitten niet het ‘Griekse Volk’. In mijn optiek is een economie helemaal niet afhankelijk van een staat sterker nog de reden dat bijna de helft van alle handel in Griekenland zich op de grijze markt beweegt is een teken van de kracht van de Grieken.
  Het is niet dankzij de staat dat een economie draaid het is ondanks. Ze kan alleen maar tot stilstand komen dankzij.

  Vilseledd [6] reageerde op deze reactie.

 5. @Emanuel [5]:

  Het is zoals in Argentinië in 2001. Mensen moeten terecht vrezen beroofd te worden op straat; het lijkt me onveiliger dan Napels, waar je ’s avonds niet door de nauwe straten moet lopen. In Athene moet je dat ook niet overdag doen. Mensen lijden honger. Als je eenmaal het IMF binnenhaalt, dan komt de economische huurmoordenaar in zijn kielzog om weer een land op de knieën te dwingen.

 6. Zo is het Hubert, vraag aan iedereen die pro-euro is om deze voordelen te kwantificeren in vergelijking met als we geen euro hadden gehad. En dat kunnen deze Eurofielen niet, want omdat het niet bestaat. De euro is een grote aderlating geweest voor onze economie en dat van alle lidstaten.

  De corporatisten en socialisten hebben kunnen potverteren via de schuldopbouw (daarom zijn deze lieden ook zulke grote voorstanders), maar de rest van de volkeren moeten nu via ´bezuinigingen´de lasten gaan dragen en zelf in een diepe crisis worden gestort.

  Ron Paul Fan [8] reageerde op deze reactie.
  a [10] reageerde op deze reactie.

 7. @Albert S. [7]: De euro en schuldopbouw zijn twee verschillende dingen. Die schuldopbouw had veel meer te maken met de lage rentestand en een voortdurend gunstige economische situatie. Die komt nu voorgoed ten einde door vergrijzing en oprakende en dus duurder worden energie en grondstoffen.

 8. @Albert S. [7]:
  de euro was alleen ook bedoeld om het staats geldkistje te vullen met zwart geld en zo meer in het laatje te krijgen en ze hebben nooit een stop gezet op het invoeren van de euro met de wisselling van gulden naar euro en lieten de prijzen maar stijgen zo dat de verhoudingen niet meer klopte van 1 euro dat 2 euro en 20 cent was kijk maar naar je uit gaven en wat je er voor krijgt is rottzooi van regering want de overheid zijn wij en kijk nu is er is geld genoeg er gaat zon 80 miljard naar het buiten land en naar allerlij andere onzin kijk maar is wat je in je boodschappe mandje hebt 10 eur 20 eur dan heb je maar 3 dingetjes en dat kost je meer dan 20 gulden ze zijn gek die oveheid en maar geld weggoien is er geen fbi of controleur vooral op de belasting diens en de overheid net zoals brain buma noem maar op hihih .heel de overheid zo is ingekort moeten worden gewoon 500 euro per maand laat ze is voelen als je je baan kwijt raakt en dan je uitkering iedereen wil werken en dan nog liegen dat je 70 procent krijgt eerst 95eu per dag de eerste twee maanden en dan 65 per maand en dat bij een verdiende loon van 1900 bruto je wordt gewoon gedwongen crimineel te worden kijk naar echte armen in ons land maar als je wilt werken wordt je gestraft en het wordt steeds gekker kijk maar naar de koper roof etc veel succes holland
  de grootste criminelen zijn de regering de grootste maffia owee owee als je even niet je belastingen van je auto kan betalen gelijk bedreigingen ik vind dat zij daar zeer voorgestraft moeten worden de regering nederland neem wraak laat ze eens bang worden iedereen heeft macht,

Comments are closed.