Zo niet, dan…..!  Ja, wat dan, werd niet duidelijk uit het Reuters-verslag.

Wel noemde de reporter dat de Franse minister van Financiën onmiddellijk verklaarde dat Frankrijk en Duitsland al bezig waren om die oplossing in te voeren.
Mooi, maar wat doen de andere 15? Alleen maar Ja en Amen zeggen?

En wat doet “Nederland”?

Niets, het volk weet niet eens waar het over gaat . En Rutte-Jan-Kees volgt slaafs wat Angela wil. Sterker nog, ze nemen de houding aan dat Angela hen gerust mag gebruiken.  Zo wordt bvb het plan van Angela om een economisch dictator in te voeren, gebracht alsof dat een uitvinding van Jan-Kees is!

Arm Europa, arm Nederland!

Maar ja, het blijft wel interessant! En op 23 oktober merken we het wel weer!

————————

ZIE: http://www.reuters.com/article/2011/10/15/us-g-idUSTRE79C74G20111015

4 REACTIES

 1. Hier komt de enige echte oplossing:
  Griekenland, Carte Blanche.
  Italië,Carte Blanche.
  Spanje,Carte Blanche.
  Frankrijk,Carte Blanche.
  Banken,Carte Blanche.
  enz,enz.
  Als je je schuld niet meer kan terugbetalen speelt de hoogt er ervan geen enkele rol meer.

 2. Wat ik jammer vind is dat ik zowel in de politiek als in de mainstreammedia heel weinig hoor over het systeem zelf, het gaat over de poppetjes en wie de schuld heeft terwijl als we iets verder kijken het vooral het fractionaire banksysteem lijkt te zijn wat het probleem is. Daarbij hoor ik ook weinig mogelijke oplossingen uit de politieke of journalistieke hoek. Een interessant artikel wat beide doet is te vinden op visionair.nl met de titel: De toekomst van onze economie: http://www.visionair.nl/ideeen/wereld/de-toekomst-van-onze-economie/
  Ook leggen zij wat meer nadruk op hoe het systeem van geldcreatie tegenwoordig eigenlijk werkt in een fractionair banksysteem, meer hierover op: http://www.visionair.nl/ideeen/wereld/geldcreatie-de-ki-met-gouden-eieren-voor-de-bankensector/

Comments are closed.