Dat zegt John Major, de oud premier van Engeland. Hoewel hij de man is die voor Engeland het verdrag van Maastricht heeft getekend, en daarmee geholpen de euro te creëren, is hij nu tot inzicht gekomen dat Engeland (en Nederland ook) snel op weg zijn naar nog zwaardere slavernij. 

 

Dit in tegenstelling tot Nederlandse politici als Rutte-deJager die net die grotere slavernij trachten in te voeren. Zij willen graag het Nederlandse volk nog meer geld in het Noodfonds laten storten en graag een Economisch Dictator over ons aanstellen.

En de gekozen  lieden die het belang van de burgers moeten verdedigen in de Tweede Kamer zijn al niet veel beter. 99 van 150 stonden juichend te stemmen voor nog meer geld in het Noodfonds.

Terwijl iedereen met een procentje economisch inzicht kan vertellen dat dit waanzin is.

Griekenland zit in de schulden. Omdat ze nog dagelijks meer uitgeven dan er binnenkomt, wordt die toestand alleen maar erger.

En daar bovenop, wordt de mogelijkheid om de economie op te peppen kapot gemaakt door de ontzettend grote bezuinigingen die het Griekse volk op haar nek krijgt.

–Het is allemaal zo eenvoudig. Hoe komt het dan dat de politici het volk zo gemakkelijk kunnen bedriegen?

–Kan de nieuw actie “Occupy Wall Street” een begin zijn aan een ommekeer? Er zijn daar positieve mogelijkheden, maar ik vrees dat het niet voldoende is, en vooral dat de actievoerders zelfniet het juiste inzicht hebben.

Een onderwerp waar we nog nader op hopen terug te komen.

5 REACTIES

 1. Misschien een idee als Nederland uit de Euro stapt en in het Engelse pond stapt. Economisch zou dit een meer logische keuze zijn gezien de sterke verwevenheid van beide landen, denk maar aan Shell (Brits Nederlands), Elsevier, Unilever, Akzo Nobel ICI (NL, S, UK). Als Nederland richting Duitsland ook maar een beetje zou dreigen eventueel uit de Euro en in het pond te stappen, dan zou Duitsland eindelijk een vuist kunnen maken richting Frankrijk.

 2. dan zou Duitsland eindelijk een vuist kunnen maken richting Frankrijk

  De politici in Duitsland zijn ook maar politici. Ze geloven in collectivisme en ondergeschiktheid van het individu, dat zit in hun genen. Daarnaast geloven ze dat een grotere groep (EU), beter is dan een kleinere groep (natiestaat).

  Het enige dat dient te gebeuren is het afschaffen van het begrip wettelijk betaalmiddel. En het afschaffen van belemmeringen om in andere valuta’s dan wel edelmetalen te betalen. Als jij dan nog in pleuro’s betaald wil worden is dat je eigen keuze. De term wettelijk betaalmiddel veronderstelt een afgedwongen monopoly, en dat is iets dat de deur open heeft gezet naar fiat geld en alle andere ellende. Het ene wettelijke betaalmiddel inruilen voor een andere lost maar weinig op.

 3. Kijk onze EU – voorzitter in tijdens zijn Mao-marxistische jaren.
  http://www.youtube.com/watch?v=wAHv3UnXvmM&feature=related
  De dissidenten in Brussel werden afgelopen vrijdag op totalitaire wijze met harde hard. traangas en politie honden verjaagd.

  Zij die niet vertrokken werden in hechtenis genomen en in een brusselse gevangenis gezet !

  Het huidige fascisme wordt momenteel toepgepast door Barroso !
  WEET DIE MAN NIET BETER ?

  OOK de spaanse minister president is mao-marxistisch !

  TOEVAL ? En de nieuwe EUSSR ? Geensceneerd door de Bilderbergjes en de Iluminatie ? Toeval ? Het nieuwe europese stabilizatie fonds die volstrekte immuniteit toekent aan deze Europarasitieten ?

Comments are closed.