Het is opvallend hoe schaars de berichten zijn over wat de politici (of uw, door u gekozen, vertegenwoordigers in Brussel bij de topvergadering hebben gepresteerdvertegenwoordigers in Brussel bij de topvergadering hebben gepresteerd. De berichten zijn wel opvallend schaars en onduidelijk.

Met uitzondering van lof aan Marc Rutte ( aan “ons”) over “ons” succes van “ons voorstel” dat er nog een nieuwe dictator moet komen die ons nog meer gaat controleren!! Wat die precies gaat doen, weten ze nog niet, maar het schijnt wel zeker dat het baantje gecreëerd wordt.   Omdat er eigenlijk alleen maar uitgekomen is dat ze woensdag weer gezellig bij elkaar komen, verwijs ik u naar een verhelderend artikel op Zero Hedge:

"They Can't Even Coordinate Press Conferences

Daarin vermakelijk uitgedrukt hoe waardeloos de ontwijkende berichten van de politici zijn. Met name van twee parallel lopende persconferenties van Merkel/Sarkozy en Barroso/Rompuy. En met de meest waardevolle conclusie: “Helemaal niets nieuws…het beste dat we kunnen begrijpen is het feit dat ze toegeven dat ze nu naar details gaan zoeken” Wachten tot woensdag ? En gaat ondertussen de ellende gewoon door?

 

1 REACTIE

  1. Toch waren ze vroeger een leuk stel, netjes getrouwd, mooie bruiloft, zij bracht een vette bruidsschat mee, hij stond bij het paren altijd boven op haar buik te kraaien, en dan gaan ze woensdag scheiden…

Comments are closed.