Ik had het niet voor mogelijk gehouden dat ik dit nog mocht meemaken: PvdA-kamerlid Martijn van Dam gooit de knuppel in het hoenderhok met een artikel in de Volkskrant: “De massa-immigratie kwam van rechts.” .1) 
Hier wordt je wel even stil van. Allereerst de formulering ‘…kwam van rechts’.

Dat doet onmiddellijk denken aan ‘de kogel kwam van links’ en dat zal wel zo zijn bedoeld.
Nog even buiten beschouwing gelaten of het waar is, dat de massa-immigratie van rechts kwam (het is gedeeltelijk waar), adembenemend is dat iemand dat van de PvdA dat zegt.

Het heeft er alle schijn van dat de stoelendans om de immigratie-schuldvraag in alle hevigheid is losgebarsten. Dat betekent dat de PvdA erkent dat achteraf bekeken die massa-immigratie inderdaad helemaal niet zo florissant is geweest. En dat voor een partij wiens clientèle voor een steeds groter deel bestaat uit deze immigranten!
De PvdA begrijpt maar al te goed dat ze hard op weg is een partij te worden met voornamelijk fundamentalistische moslim-aanhang met een blanke leiding en daar heeft die leiding  dus niet zo’n zin in, aangezien de waarden van de stok-conservatieve islamitische achterban diametraal staat op die van de door en door progressieve PvdA-leiding.
En die leiding vreest terecht dat zij gekraakt gaat worden tussen de fundamentalistische kolonisten enerzijds en steeds kwader worden autochtonen anderzijds, die zich van hun land, identiteit, veiligheid en belastinggeld beroofd zien.

Je kunt je alleen nog maar aansluiten bij de terminale diagnose van Geenstijl: “de PvdA ligt in doodsnood in een hoekje zielig & alleen te sterven”

PvdA, R.I.P.

Ingezonden door Ron Paul Fan
——————————————————
.1) http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/2961862/2011/10/11/Massa-immigratie-kwam-van-rechts.dhtml

 

 

28 REACTIES

 1. PvdA, R.I.P.?
  Wat mij betreft niet hoor. Meer
  PvdA, B.I.H.
  oftewel: Burn In Hell

  Maar inderdaad grappig dat uitgerekend de PvdA een ‘schuldige’ gaat zoeken voor de ‘verrijking van de samenleving’. Hoe val ik door de mand?

 2. @pcrs [3]: Jouw goudvis kan je niet in een oorlog sturen of je belasting- en pensioengeld naar Griekenland sturen.

 3. Pieter Lakeman heeft in zijn boek ‘Binnen zonder kloppen’ berekend dat de gemiddelde Nederlander de hele maand januari moet werken om de middelen op te hoesten om de negatieve gevolgen van de massa-immigratie op te vangen. Dan gaat het over uitkeringen, justitie, subsidies, enz.

  http://www.bol.com/nl/s/boeken/zoekresultaten/Ntt/lakeman+binnen+zonder+kloppen/search/true/searchType/qck/N/8299/Ntk/books_all/sI/true/sA/300/index.html

  Van Dam heeft gelijk als hij zegt dat het werkgeversorganisaties waren geweest die zijn begonnen met het lobbyen voor ‘goedkope handjes’, maar dat midden jaren zeventig de fakkel werd overgenomen door hun tegenpool, de linkse intelligentsia, die begrepen dat ze een nieuw proletariaat en dus een nieuw electoraat hadden gevonden dat geëxploiteerd kon worden, met als gevolg dat journalisten, linkse dominees en asiel-advocaten, zichzelf opwierpen als woordvoerders van de immigratielobby. En zoals meestal bij de linkse stokpaardjes, gebeurde dit met grove morele intimidatie van de tegenstanders. Sinds linkse journalisten zich meester hebben gemaakt van het immigratiedebat is er in Nederland een McCarthy-achtig sfeertje ontstaan, waarin elke nuchtere discussie over immigratie en buitenlanders is gesmoord.

  Lakeman komt met een minimumschatting van 70 miljard gulden (1999) maar geeft aan dat het in werkelijkheid waarschijnlijk een veelvoud is van dat bedrag.

  Lakeman rekent voor dat een gemiddeld asielzoekersgezin met 3 kinderen de samenleving ongeveer 900.000 gulden kost.

  Recensie boek Lakeman: http://www.heemland.nl/hl14-Boek_Lakeman.htm

  Het is pas sinds de moord op Fortuyn dat het probleem schoorvoetend bespreekbaar en sinds Wilders mainstream is geworden en men hoeft alleen maar de lezerscommentaren te lezen bij immigratie-gerelateerde artikelen in de Telegraaf of Elsevier om te zien hoe de vlag erbij hangt bij de nederlandse autochtone bevolking. En als de linkse McCarthy’s van de jaren zeventig a la van Thijn en Peper onlangs hebben gezegd dat de PvdA ‘als partij bijna dood is’, dan kunnen we rustig concluderen dat de partij inderdaad het einde nabij is. Het meest waarschijnlijke scenario zal zijn dat de PvdA zal gaan proberen om te mergen met de SP om zo te komen tot een Nederlandse versie van de Amerikaanse Democraten. Het valt te bezien of de SP daar in trapt. Onderhuids vindt de sluipende ethnisering plaats van de politieke partijen: de linkse autochtone Nederlanders sluipen weg naar de SP, PVV of D’66. Het moge hilarisch worden gevonden dat de PvdA gaat oogsten wat ze gezaaid hebben en aldus in zijn eigen gegraven graf gaat liggen. Maar het tranendal gaat voor Nederland pas goed beginnen, naarmate de ethnische balans steeds verder in het nadeel van de autochtonen gaat verschuiven met als onvermijdelijk einde een Joegoslavie-scenario als er niets verandert. We hebben decennia hedonistisch mogen genieten van Swiebertje, vakanties naar verre oorden, steeds stijgende inkomens, eigen woningen, enz. Maar het ziet er naar uit dat in de niet al te verre toekomst de Geschiedenis weer terug gaat komen.

  Kuitenbrouwer zei het onlangs in een video column: Nederland heeft helemaal geen zin in de toekomst.

  Maar de toekomst valt niet te ontlopen.

 4. Net in de Telegraaf:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/10717571/__Werkloze_Turken_voelen_zich_gediscrimineerd__.html?p=3,2

  Marokkanen en Turken in Lelystad voelen zich massaal gediscrimineerd. Schrikbarend is daarbij de arbeidsparticipatie van deze allochtonengroep: minder dan 15 procent van de oudere Turken en Marokkanen is maatschappelijk actief, met name door hun nog altijd slechte beheersing van de Nederlandse taal. Slechts één op de drie vrouwen werkt.

  Staat hier nu dat slechts 15% van de oudere moslim-allochtonen onder de 65 jaar werkt?!

  Gelukkig is er iemand die bereid is om dit alles te betalen: U.

 5. LOL, net tweetje van Wouke van Scherrenburg, die de bui ook al ziet hangen: PvdA liet zich als hond in hoek schoppen over schuld massa immigratie, maar CDA en VVD verantwoordelijk, historicus radio 1

  Let wel, de discussie is niet langer of immigratie goed dan wel slecht is, de vraag is nu: wie heeft de schuld van het drama!

  Woukje is zich alvast aan het indekken voor een eventuele bijltjesdag. De NSB heeft de Nazis nooit uitgenodigd en moet je zien wat daar mee gebeurd is na de oorlog, terwijl die vreemde coalitie van Wientjes-tiepjes en PvdA-ideologen de Islam wel hebben uitgenodigd.

  Prachtig! We zullen er nog versteld van staan hoe snel de ontwikkelingen kunnen gaan. Net zoals de Muur en de USSR in een tijdsbestek van luttele uren/dagen in elkaar donderden, kan hetzelfde met het Westen gebeuren.

  Andre [13] reageerde op deze reactie.

 6. Wat een stel bange schijters hier op dit topic, hoeft echt allemaal niet zo dramatisch te gaan hoor.

 7. O jee krijgen we dat geneuzel weer.

  Welke oet kan er even naar de geschiedenis kijken terwijl hij over de aardbol met zijn vinger gaat en ale plaatsen aanwijst waar de HOLLANDERS allemaal zijn geweest.En ja ook daar leven nog steeds nazaten van mannen die hier ook een vrouw hadden.

  Maar even kijkend naar de manier van handelen dan zouden we dat nu elijk stellen met de daen van ZKH WILLEN HOLLEEDER alleen heeft hij geen schepen vol met slaven de halve wereld over gestuurt om bij aankomt maar 10 procent over te houden.

  Dus voor iedere malot die denkt dat hij het snapt als hij zegt dat multi culti niet in nederland hoort moet dan waarschijnlijk even zelf zijn bloedlijn na gaan en mocht er ergens wat frans,duits,belgisch engels of welk bloed dan ook gemixt zijn uit eigen beweging de grens overstappen.

  Nee zegen dat soort dodo´s dan dat is niet hetzelfde.Oke we hebben astarbeiders deze kant op gehaald maar het was niet de bedoelin dat ze bleven.Wat zegt u we hebben het nu ook edaan met de polen.Maar u weet toch dat die kamerleden zelf ook goedkoop willen verbouwen en een schoonmaakster van 10 euro.

  Lobby groepen die van een roemeens paspoort eenvoudi een hongaars paspoort maken.Ach kunnen de grote multi nationals weer extra bonussen uitschrijven voor zichzelf.

  Kortom heeft er iemand zo´n NS plaszak voor me.

  Igor [15] reageerde op deze reactie.

 8. Het hele zooitje in de tweede en eerste kamer speelt onder een hoedje, je kan net zo goed op de hond van de buurman stemmen, dan weet je ook dat het niet aankomt. Zij hebben trouw gezworen aan de koningin en niet aan het volk. De grondwet is mooi naar hun hand gezet en uitgekleed en de rovers doen zich er goed aan om de mensen uit te kleden, maar de wal zal het schip keren!!!!!!!!!!!!!!

  Andre [12] reageerde op deze reactie.

 9. @Andre [13]: De formulering door mij was onhandig… dat “prachtig” sloeg op het feit dat klaarblijkelijk de laatste linkse bolwerken die massa-immigratie liepen te promoten tegen de vlakte zijn gegaan.

  De waarschijnlijke financieele en politieke collapse zullen allesbehalve prachtig zijn.

 10. @zandhapper [10]:
  de NS plaszak is zoooo 2010, voor de kerst is er de nieuwe Ipiss, een combinatie van een Ipod en een plaszak. De Ipiss, voor als je even naar je eigen gezeik wil luisteren! (of natuurlijk je favoriete muziek)

 11. Eigen schuld allemaal, moet je ze maar niet vragen de baas over je te spelen.

 12. http://www.wnd.com/index.php?pageId=357133

  Buchanan met zijn laatste artikel:

  Can the test-score gap be closed? With the Hispanic illegitimacy rate at 51 percent and the black rate having risen to 71 percent, how can their children conceivably arrive at school ready to compete?

  Zeg dus maar dag met je handje tegen Silicon Valley, Cape Canaveral, enz. Het enige land ter wereld die nog een mens in een baan om de aarde kan brengen is Rusland. De ruimtevaart in de VS is voorgoed voorbij. De VS worden gewoon een derde wereldland; misschien kunnen ze nog iets betekenen op de wereldmarkt voor kokosnoten. Voor zover de s*** pile tegen die tijd nog uit een geheel bestaat natuurlijk, wat ik ten zwaarste betwijfel.

  En als we niet oppassen gaat hetzelfde gebeuren met Europa. Misschien is het maar goed dat de economische boel ook hier in elkaar stort, zodat we uit die we-hebben-teveel-te-verliezen houding weg komen, die ons weerhoudt orde op zaken te stellen.

 13. Pat Buchanan legt vandaag nog eens haarfijn uit waarom massaimmigratie op termijn het einde van je natie betekent:

  http://lewrockwell.com/buchanan/buchanan191.html

  In Nederland gaat natuurlijk precies hetzelfde gebeuren. De drie grote steden zijn we al kwijt, met dank aan pvda en Wientjes tiepjes.

  Elke immigrant uit een wezensvreemde cultuur duwt je samenleving dichter naar de rand vd Joegoslavie-afgrond.

 14. Het Nieuwe Egypte in een notedop:

  http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Buitenland/320154/Cel-en-dwangarbeid-voor-belediging-islam-op-Facebook.htm

  Een Egyptische rechtbank heeft zaterdag een man tot drie jaar gevangenisstraf met zware dwangarbeid veroordeeld wegens het beledigen van de islam op Facebook.

  Maw het gaat hier om het plaatsen van wat tekst stringetjes in een postje a la deze.

  Waar Wilders al jaren voor waarschuwt, wordt hier in praktijk gebracht. Je kunt zeggen wat je wilt van al die halve Bath socialisten in Egypte, Tunesie, Libie, Iraq en Syrie, die nu in de ‘Arabische Lente’ opzij werden geschoven, al dan niet mbv die Amerikaanse NWO Clouseaus, het waren geen fanatieke religieuze gekkies. De ware aard gaat nu naar boven komen. Wat mij betreft moeten ze thuis doen waar ze zin in hebben, maar dus niet hier.

 15. Maar vooral de commentaren bij het Elsevier artikel zijn instructief. Die laten zien dat er op niet al te lange termijn enorme veranderingen mogelijk gaan zijn, ook in Nederland. En dat er hardhandig aan de noodrem getrokken gaat worden.

  Het consumenten-tijdperk nadert zijn einde en de Geschiedenis gaat weer terug komen. Big time.

 16. Een beetje off-topic, maar er is geen betere draad…

  http://www.spiegel.de/politik/ausland/0,1518,792377,00.html

  In Egypte is de Arabische Lente morsdood. Niemand is geinteresseerd in westerse democratie, het is ook nooit de motivatie geweest van de opstand. De werkelijke reden voor de opstand was het verlangen naar wat meer materieele welstand, zoals die werd waargenomen in het westen via media als het internet.

  De trieste waarheid is dat de huidige in Egypte gegenereerde welstand precies datgene is wat je mag verwachten van een land als Egypte. Er is gewoon geen ondernemersklasse met voldoen zeal en intellect om het land naar een hoger niveau te tillen. Wellicht dat theoretisch herkolonisatie door het Westen nog het beste zou zijn, maar dat gaat niet gebeuren.

  Het eindresultaat zal zijn dat Egypte teleurgesteld mentaal wegvlucht en troost zoekt in de religie. Fundamentalistischer dan ooit.

 17. Nu in buitenhof, of liever allochtonen tv, totnutoe twee joden Paul van Ingen en Max Pam en een turk Tofik Dibi en de marokkaan Aboutaleb. Deze laatste trekt aan de bel want het gaat niet goed met Rotterdam-Zuid. De ware reden wordt natuurlijk niet genoemd, nmlk dat dat stadsdeel een grote derde wereld puinhoop is. Aboutaleb is terecht bang dat dat stadsdeel op geen enkele wijze inzetbaar zal zijn voor de toekomstige economie. Gelukkig heeft de heer Aboutaleb wel een aanzet tot een oplossing, nmlk de inhoud vd portemonnee van U, blanke dwazen.
  Het gaat er op neerkomen dat U aanstonds niet een maar twee Lakeman maanden per jaar moet werken om de toekomstige vijand van uw kinderen in leven te houden.

 18. Morgen wordt persoon # 7 miljard geboren. Toen ik geboren werd was ik persoon #2.8 miljard op de planeet.

  Keihard artikel in Geenstijl dat weergeeft dat er niets te vieren valt morgen:

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/10/jeej_7_miljard_randdebielen.html

  Op naar de 9.3 miljard in 2050 en 15 miljard in 2100, volgens de prognoses. Blanken zijn er dan nauwelijks nog, precies de reden waarom er in 2100 geen 15 miljard mensen meer zijn, maar eerder 1 miljard.

  http://dieoff.org/page125.htm

  Tegen die tijd heeft niemand het meer over Auschwitz (de Spielberg variant), het hoogtepunt in de menselijke horrorgeschiedenis totnutoe.

 19. Eigenlijk ben ik tegen het plaatsen van die Orwelliaanse camera’s overal en nergens. Maar soms maken ze dingen pijnlijk duidelijk:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/10827345/__Homobedreigers_te_kijk_gezet__.html?p=6,1

  Weliswaar hebben we troetel-allochtonen als Abutaleb en Markouch nu zover gesocialiseerd dat het van flatgebouwen gooien van homo’s wellicht toch niet zo’n goed idee is en dat we hen dat ook openlijk kunnen laten zeggen voor de tv.

  De overgrote meerderheid van hun achterban denkt daar heel anders over, al begrijpen die ook wel dat de genoemde twee heren niets anders kunnen zeggen voor de camera’s. Ze wachten gewoon hun tijd af tot ze de zaak kunnen overnemen, over een decenniaatje of 2-3.

  Homo’s, berg je maar!

  Ies koeltoer.

 20. In een vinnig tweetje nam Femke Halsema een uur geleden afstand van de *Sharia*.

  Ga er maar vanuit dat La Halsema er bij de komende verkiezingen via de rechterdeur aanschuift bij de PVV.

  Grote winnaar is natuurlijke Mark Rutte die dan serieus gaat overwegen om bij zijn moeder uit te trekken en ‘haar man’ wordt. 🙂

  Zit Femke dan toch nog in het kabinet (Mark2 met Geert als VP, voorloper van Geert1), sort of, via het hoofdkussen, de meest invloedrijke plek van een vrouw in een mannenleven.

 21. Oh jee, net gezien in Amsterdam, burgers zijn het zat:

  http://t.co/qo9EKqxd

  Een eventueele financieele collaps zal nog een heel andere collapse met zich meebrengen. Een gaarkeuken is een ding maar een tweede Joegoslavie iets heel anders.

Comments are closed.