De EU-leiders hebben duidelijk geen flauw idee hoe ze de EURO-crisis moeten oplossen en het kan ook niet anders omdat deze crisis onoplosbaar is aangezien het hele concept van de EU/EURO niet deugt.

Dit zijn zuiver socialistische gedrochten en ieder socialistisch experiment gaat onherroepelijk altijd in rampen ten onder en dat zien we ook hier gebeuren.

Wat deze leiders, overigens allemaal doorgewinterde socialisten ongeacht of ze zich liberaal, christendemocraat, sociaal liberaal, groen of wat dan ook noemen, wel zeker weten is dat alle problemen altijd veroorzaakt worden door te weinig overheid en te weinig belastingen zodat hun automatische reactie op iedere crisis is het oprichten van nog meer instanties met nog meer ambtenaren en regeltjes en nog meer belastingen en als dat niet blijkt te werken dan worden er wederom nog meer blikken ambtenaren opengetrokken en nieuwe belastingen geheven tot in het oneindige.

Zo meldt de Telegraaf vanmorgen dat Nederland een succes heeft geboekt in dit crisisberaad, er komt namelijk een heuse Eurocommissaris voor budgetbewaking en het zal, dubbel feest, vlag uit en joepie de poepie, een Nederlander worden !

Mijn dag is weer helemaal goed nu ik weet dat de een of andere schertsfiguur uit het politieke baantjescircuit hier, uiteraard met het juiste partijboekje van VVD/CDA/PvdA/GL/D66/CU binnenkort belastingvrij binnen gaat lopen in een fantasiebaantje bij de EU en ik, nederige belastingproleet, de eer heb om dat te bekostigen.

En om de socialistische gedachtegang volledig te maken komt er ook een EU-bankbelasting die de banken zogenaamd zullen moeten ophoesten maar die zij tot de laatste cent op de consument zullen verhalen.

11 REACTIES

 1. Er is een schrale troost, men kan als het moet helemaal weer bij nul aanvangen en een bestaan als zwerver schijnt ook niet zo heel erg te zijn. Jezus leefde ook van de lucht dus waarom zouden wij dat dan niet kunnen? En sterven van ellende kan een mens maar één keer.

  In de toekomst zal een huis nul-komma-nul meer waard zijn, dus dat is al een begin, een auto heb je niet nodig want de benzinecenten zijn op, brood en water daar zorgt god wel voor en de zon schijnt zo af en toe ook nog wel eens, tenminste zo ergens in het voorjaar, dus koud is het niet altijd. Mocht de kou te veel worden dan gaat men liftend naar het zuiden, er zijn altijd nog wel fascisten die een arme sloeber mee willen nemen naar de zon, niet iedere fascist is slecht…Men hoeft geen boodschappen meer te doen, de tanden laat men uit de mond rollen en is men eindelijk verlost van kiespijn, kleding kopen is geen issue meer en is men eindelijk ook af van familiebezoeken, want op een stinkende looser die geen stuiver meer bezit zit niemand te wachten.

  Kop op iedereen, het is nog nooit zo donker geweest of het wordt wel weer licht en ieder nadeel heeft een voordeel.

  En 3000 miljard hoesten wij met z’n allen makkelijk op.

 2. De basis is fout.
  Je hebt tig leiders over één munt/één Europa.
  Dus meerdere kapteins op een schip.
  Of je kiest voor één overheid/bestuur over heel Europa of je kiest, om als zelfstandig land verder te gaan.
  Een tussenweg is uitstel, met nog verdere oplopende kosten.
  Het cultuurverschil is simpelweg te groot tussen de landen.
  http://www.webkikker.nl/Teutanic.htm

  IIS [3] reageerde op deze reactie.
  Harry [8] reageerde op deze reactie.
  lonelymind [11] reageerde op deze reactie.

 3. @Cor [5]: “Er bestaan al plannen dat de mensenmassa’s in Europa met grof (dodelijk) geweld zullen worden aangepakt als zij in verzet komen.”

  O, kun je daar wat meer over kwijt?

  Zé.

 4. @Romee [2]: Het is andersom, de euro is een ‘shot in the arm’ voor verdere centralisatie. Het betekend dat de macht naar het centrum verschuift. Zeker in geval van een crisis want de meest voor de hand liggend oplossing is dan is om een centraal instituut op te richten. Zoals eurobonds en een europees ministerie van financien.
  Het heeft niks te maken met verschillende culturen. Het heeft ook niks te maken met diverse ‘economien’ en welke rentestanden zij nodig zouden hebben. Het heeft wel te maken met de financien van diverse staten en daar zit nou juist de cru, die hebben geen toegang meer tot het ‘inflatieinstrument’, dat maakt ze zwakker, daar zit de centralisatie.

 5. @Cor [5]: Het is niet nodig om te verwijzen naar doemscenario’s of politiestaten het nu al erg genoeg met die totaaloverheid in nederland.

 6. @IIS [3]:

  En uiteindelijk gaat het niet over baasje zijn, maar om de pegels. Er kunnen tig kapiteins op een schip zitten, maar degene die baas is over de pegels is de echte kapitein.

  Mooie tegenspraak. Het gaat niet om de ‘pegels’. Die ‘pegels’ zijn maar een instrument. Het gaat wel degelijk om de macht: ‘baas over de pegels’.

 7. @Romee [2]:

  Het cultuurverschil is simpelweg te groot tussen de landen.

  Ziehier de rationale achter de multicul: die culturen moeten kapot. Toppunt van nivellering: alle culturen zijn gelijkwaardig.

  Kannibalisme is ook maar en kwestie van smaak…

Comments are closed.