.

 

.

.

.

Vanmiddag, 9 oktober 2011, zullen Merkozy bepalen wat er in de EU moet gaan gebeuren.

 

24 REACTIES

 1. De EU met Gristen Merkel en Bonaparte II is niet meer dan een open voorraadkamer waar de US gratis zijn boodschappen kan komen halen.

  De geschiedenis zal zich herhalen en de parallellen met 1929 en 1933 tot en met 40/45 zijn reeds te zien.
  Of gelooft men nu werkelijk in de goede bedoelingen van een land dat leeft van oorlog en ellende, die de aanstichters en grondleggers zijn van alle oorlogen in de wereld, incl. WOI en WOII.

  De hele crisis begint steeds meer op een doodvonnis voor ons allen te lijken. Wie nu nog slaapt zal binnenkort eeuwig mogen slapen, welterusten en de hogere macht (US) hebbe jullie ziel.
  Aequitas [6] reageerde op deze reactie.

 2. @Aequitas [6]:

  Ik weet niet hoe hoog de hogere macht is, de huidige macht (NWO) lijkt me op aarde de hoogst aanwezige macht. Mocht er een nog hogere (bovennatuurlijke) macht zijn dan moet deze zich nog melden, tot die tijd moeten we het helaas doen met NWO en alle aanverwanten…Het wordt met NWO nog een gezellige boel hier op deze overgewaardeerde zandkorrel in het heelal waar ieder mens uiteindelijk niet meer waard is dan de stof waaruit hij of zij bestaat.
  vrijeradikaal [12] reageerde op deze reactie.

 3. Ondanks dat vele burgers zijn wakker geschud slapen er toch nog te veel mensen en geloven ze wat de leugenachtige en fasistische
  politici hen voor houden die alleen maar met hun Globalistisch agenda bezig zijn.
  En schijt hebben wie of wat ze daar voor moeten verwoesten.
  Het is allemaal eigenbelang van een paar % die op de zetels der macht zitten.
  De economiën worden verwoest, banen worden verscheept naar lageloon landen .En de banen die over blijven worden steeds slechter betaald en dan nog moet men concurreren met laagloon werkers.
  Het zal er de komende jaren niet veel leuker op worden het word tijd voor een mega revolutie en jaren van puin ruimen.

 4. @John [8]:
  Niemand WEET wat precies wanneer gaat gebeuren. Daarbij zijn de politici geniaal in het voor zich uitschuiven, en stappen nemen die bij het volk “haalbaar” zijn.
  Daarom denk ik dat de volgende stap wordt:
  -Griekenland redden en daarvan gebruik maken om in de EU de economische dictator in te voeren. Want dit “mag nooit meer gebeuren”!

  Merkel heeft haar ideeën van april (Six-pack) laten herhalen door Mark Rutte alsof het een nieuw idee is dat niet van haar komt!!

  vrijeradikaal [23] reageerde op deze reactie.

 5. Feitelijk heeft ieder mens de crisis aan zichzelf te danken, de NWO of wat er voor moet doorgaan maakten voor ons een feest en hingen de zoete vruchten voor het plukken in het hof van Eden.

  Want ten tijde van het feest in Eden wilde en moest iedere ziel een kasteel, wilde elk zacht ei een glanzende aftandse heilige koets voor de deur en moest je meedoen aan de campinghausse en was een tophypotheek en aflossingsvrije hypotheek de gewoonste zaak van de wereld en was je een NUL als je niet wilde deelnemen aan het feest met zijn eindeloos gedekte tafels waar iedereen met zijn arrogante smoel aan zat te vreten.

  De banken/NWO (Nazi FED) hadden de vallen gezet en iedereen trapte er met open ogen in, omdat niemand naar de waarschuwingen wilde luisteren, ook niet naar de waarschuwingen hier bijvoorbeeld op de Vrijspreker.
  Hub Jongen [14] reageerde op deze reactie.
  leo [15] reageerde op deze reactie.

 6. @vrijeradikaal [12]:

  Als de wrakken ons gecontroleerd door de hoeven, a là buliding 7, laten gaan, dan zullen ze met geld geen macht meer kunnen uitoefenen, dus zullen ze ergens wel een heel dikke vinger in de verschillende soorten pap hebben….Soms wens je toch werkelijk dat er nog zoiets als gerechtigheid bestaat en dat een mannetje van boven met zijn stofzuiger al het ongedierte komt opzuigen.

  Maar sprak de heilige met zware stem…..”als geen mens zonder zonde is, waar moet ik de grens dan trekken?”…Blijven we met een totale deceptie zitten, god bestaat, wil niet helpen, zegt dat wij zelf geen haar beter zijn en heel de mensheid het verdient om slaaf te zijn….Wat een jammerlijke oetlul zeg, duizenden jaren wordt meneer aanbeden en krijgen we stank voor dank.

 7. @IIS [11]:

  Mooie gestileerde weergave, sta mij toe een logisch vervolg te schetsen…
  Slaafjes van de bank zitten jarenlang vast in de schuld(sanering) met mogelijks grote armoede (achter de schermen), diegenen die destijds de “party” misten en verstandig met spaargeld omgingen hebben binnenkort veel kans om afgetroefd en uitgejoeld te worden door een verbitterde “communistisch geëndoctrineerde” menigte. Het berooid krapuul als koptrekker komt de straat op om zijn genoegdoening en woede te koelen op zijn beter gestelde medeburger; die ze met de vuisten wel de baas kunnen. Het opnemen van de bokshandschoenen tegen de ware schuldigen en witteboordcriminelen zal ze wel een maatje te groot blijken. Van dit soort pantoffelhelden moet je niet veel verwachten, tenzij een grote smoel opzetten tegen een onschuldig individu enerzijds en de opportunistische verklikkersrol gaan spelen bij de stasi anderzijds. De massa is dan niet meer voor de rede vatbaar.

  PS Mensen met privé-eigendommen en (schuldenvrije) goederen zijn zeer gemakkelijk te onderscheiden van diegenen die hun goederen hebben verworven middels schuld aan de bank igv de deurwaarder langskomt…

  IIS [18] reageerde op deze reactie.

 8. De NWO zal nu in snel tempo het internet,twitter etc aan banden gaan lekkeg omdat mensen ongemerkt lerin hebben getrokken hoe buitenlandse inlichtingendiensten diverse opstanden hebben veroorzaakt met de hulp van de gevestigde media.
  Klare propaganda werd door kranten willens en wetens verspreid.Krijg je met inbedded pers bij acties als in afhanistan en irak.

  Het mooiste voorbeeld is onze grote fabeltjeskrant vriend Arnold Karskens.Wat nam hij Talitah toch lekker onder vuur in de pers.En dat alleen omdat ze niet de nederlandse versie van JESSIC LYNCH wilde spelen.Wat toevallig dat die heli van hetelfde type was zeg.En wat jammer dat gadaffi die nl bemanning niet bont en blauw geslagen op tv toonde anders had men met de zegen van het nederlandse volk aan de invasie kunnen beginnen.

  Maar wanneer zal in nederland nu echt het protest losbarsten.Als we horen dat Prins Bernard echt een foute boef was.O nee dat weten we als meer dan 70 jaar.Als we te horen krijgen dan Mink Kok een werknemer van onze geheime dienst is die zo nu en dan wat wapens aflevert in naam der koningin,is het wanneer ZKH Willem Holleeder wordt vrijgelaten of is het gewoon wanneer de eerste demonstranten van het haagse malie veld worden afgeschoten door een in paniek rakende politie macht wegens de on-nederlandse volkswoede.

 9. @Hub Jongen [14]:

  Nee, natuurlijk is niet iedereen daar schuldig aan. Veel mensen hebben nagedacht en lieten zich geen knollen voor citroenen verkopen en bleven behouden en zelfstandig beslissingen nemen.

  Maar evenzoveel mensen lieten zich maar wat graag inpakken, men schreeuwde dat de bomen dit keer wel tot in de hemel groeiden en was men willens en wetens ziende blind en horende doof.

  Men was zo rijp als een goed voorgelichte junk die platgespoten wilde worden met zoveel mogelijk leningen. De rijen waren nog nooit zo lang bij de banken met mensen die allen een shot wilden…..”jazeker, de hypotheker”….. was de slogan die iedere keer weer zorgde voor een diep, maar kortstondig orgasme bij de junkies.

  Men luisterde niet naar de innerlijke stem (die iedereen heeft) en negeerde alle waarschuwingen van buitenaf en verder had men (iedereen) door het gezonde verstand te gebruiken veel leed kunnen voorkomen.

  En is niet ieder mens verantwoordelijk voor zijn eigen daden en als men zich zo graag door de bankdieten liet verlijden waar en bij wie ligt dan (ook) al weer de schuld?

  Ik neem aan dat als een persoon niet wilsbekwaam is ook niet in aanmerking was gekomen voor een lening, dus men wist wat de gevolgen waren en wat men deed.

  Niet dat ik hier een lans breek voor banken, maar niemand mag blind varen op advies en de blauwe ogen van de gemiddelde bankbediende.

  Collectivistisch was en is degene die the whole shebang boven de spaarder en het weldenkende individu stelt die part noch deel heeft aan het circus van de afgelopen 12 jaar.

  Met gekromde tenen in de schoenen en met stoom uit de oren van ergernis hebben veel mensen (ik ook) moeten toekijken hoe het (spaar)geld en in jaren opgebouwde bezittingen, de zekerheden voor later, totaal met de grond werden/worden gelijkgemaakt door de kleptocraten en bankdieten en de particulier als heel belangrijke medespeler.

  ‘Veel gezond verstand’ mocht jarenlang met de nodige ergernis toezien hoe hordes lege vaten en blaaskaken met nul-komma-nul verstand van financiële producten, die door banken en de staat werden geholpen aan een eerst-uitgeven-en-daarna-ooit-terugverdien-we-zien-later-wel-weer-lening met als toegift daarbovenop een sappige hypotheekrenteaftrek (gestolen geld burger).

  Banken, overheid, politiek, maar ook de burger waren en zijn nog steeds verantwoordelijk voor de huidige puinhopen. De verleiding was voor iedereen gewoon te groot, maar wie gaf opdracht om te verleiden en wie liet zich verleiden?

  Is iemand die een huurmoord organiseert (centrale banken) met medewerking en ondersteuning van de wapenleverancier (banken) meer schuldig dan degene die de moord uitvoert (burger)?

  Als de meeste burgers niet zo gretig en zelfingenomen waren geweest en goed hadden nagedacht met wie ze in zee gingen, dan hadden de bankdieten geen schijn van kans gehad en had niemand een crisis kunnen beginnen.

 10. @leo [15]:

  Helemaal eens met je reactie. Ik heb jaren terug al geroepen dat degene met spaartegoeden en die de zuivere weg der individualiteit bewandelden en zich tevreden hebben gesteld met wat ze verdienden ooit twee keer de klos zouden zijn.

  Ik heb daarom weinig tot geen clementie voor al die mensen die direct of indirect verantwoordelijk zijn voor de huidige crisis….Wie heeft er uiteindelijk meelijden met ons?…

  En inderdaad zullen de pijlen gericht worden (aanwijzen onschuldigen als afleidingenoeuvre voor het voetvolk), op degenen die ooit probeerden, door dag en nacht te sabbelen, de vruchten te plukken van een duurzaam leven met harde, zelfstandige arbeidsethos en hoog moreel.

  Je mag het best weten, maar ik heb letterlijk door veel bloed, zweet en tranen en door veel te ontzeggen iets kleins, maar zelfstandigs kunnen opbouwen.

  Ik vrees dat het eerdaags voor mij exit zal zijn als een dolgedraaide economie bestuurt door geestelijk gestoorden mij bij de kladden zal pakken. Ik ben niet echt blij met de huidige ontwikkelingen.
  Hub Jongen [19] reageerde op deze reactie.

 11. @IIS [18]:
  ” Ik ben niet echt blij met de huidige ontwikkelingen.”

  Ik kan meniet voorstellen dat er iemand is die wel blij daarmee is.

  Daarom denkik dat hoe moeiliijk het ook is, en hoe klein de kansen, dat je wel moet blijven zoeken naar kansen om tot een vrije, libertarische samenleving te komen

  IIS [20] reageerde op deze reactie.

 12. @Hub Jongen [19]:

  Ik blijf er voor strijden en denk ook na over wat te doen om meer mensen wakker te schudden.

  Mensen worden soms hoorndol van mijn betogen waarbij ik steevast naar de video ‘filosofie van de vrijheid’ verwijs, beter dan in deze video kan het woord ‘vrijheid’ niet worden uitgelegd…Ik vind dit één van de meest pakkende video’s die ik ooit heb gezien…Heb er zelfs al aan gedacht, hoe banaal of morbide ook de gedachte, dat men deze video, als de tijd daar is, bij mijn uitvaart mag vertonen.

  Hub Jongen [21] reageerde op deze reactie.

 13. @Hub Jongen [21]:

  In de huidige en steeds gejaagdere maatschappij waarbij alles, ook op tv, sneller moet gaan zou de video denk ik wat ingekort moeten worden.

  Het zou voor tv een snelle en duidelijke boodschap moeten hebben of er moet een omroep zijn die geregeld op een rustig tijdstip de gehele video wil vertonen. De boodschap kan pas overkomen als deze wordt herhaalt, tot vervelends aan toe.

  Maar de publieke omroep zal geen trek hebben om deze vrijheidsboodschap uit te zenden, want dan schiet men zichzelf in de voet en de commerciëlen zullen alleen voor veel geld de video willen uitzenden.

  Als reclameblok zou het misschien uitgezonden kunnen worden, maar een verkorte versie zal ook dan nog behoorlijk in de papieren lopen.

  En hoeveel mensen zullen de werkelijke boodschap herkennen in de video. Men moet als kijker er ook voor openstaan en zich iets meer, in dit o zo belangrijke onderwerp, willen verdiepen.

  We hebben als burger decennia lang gedwongen in een soort van vacuüm geleefd met afgebakende ideeën en gedachten opgelegd door politiek en overheid, waarbij het individu geen andere mening mocht hebben dan die van de gevestigde orde.

  Met de komst van internet zie je al langzaamaan een verandering optreden, mensen durven meer een eigen mening te hebben en leren steeds meer over de methodiek van de overheid, waarbij men ons bombardeert met desinformatie en op een slinkse manier bespeelt.

  Men herkent steeds meer het spel dat wordt gespeeld door de msm, politiek en de corporatistische multinationals.

  De video moet het op dit moment hebben denk ik van mond-op-mond reclame en dat is precies wat ik doe als ik merk dat mensen openstaan voor dit soort belangrijke thema’s, ik verwijs ze altijd door naar deze video en de Vrijspreker.

  Zonder vervelend te worden probeer ik alle ‘gevangen’ te bevrijden 🙂

  Adverteren doet begeren, maar is wel een heel kostbare aangelegenheid en heeft alleen zin als men veel herhaalt.

  http://www.higherlevel.nl/forum/attachments/tariefkaart_net5_oktober.pdf

 14. @Hub Jongen [10]:

  Niemand WEET wat precies wanneer gaat gebeuren. Daarbij zijn de politici geniaal in het voor zich uitschuiven, en stappen nemen die bij het volk “haalbaar” zijn.

  Nou dat iemand niet weet wat er gaat gebeuren ….is volgens mij niet helemaal waar.

  een paar kleine voorbeelden :911 ATTACK predicted in movies BEFORE 911!!!

  http://www.youtube.com/watch?v=ldPM98Y3WNY

Comments are closed.