http://www.youtube.com/watch?v=XL8vGbhpbEs

10 REACTIES

 1. @Sandra [3]: Ze zal haar job dan ook wel aan een man te danken hebben, vermoed ik… Soort van ‘affirmative action’, zal ‘k maar zeggen. 😉

  Het is inderdaad niet haar opmerking, en de opmerking is zelfs niet dat goud gedekt is door de dollar (maar dat goud, i.t.t. de dollar, nergens door gedekt is), maar suggestieve verslaggeving mag dit toch wel genoemd worden.

 2. Laten we niet alle domme nieuwsberichten op de vrijspreker plaatsen, dan blijft er namelijk geen plaats meer over voor de betere, originele topics.

 3. @pcrs [7]:
  Dat is jouw argument voor relevantie? Ze is hier al eerder getoond. de Ze is neem ik aan de presentatrice?
  Nou boeiend hoor, en ik snap ook niet wat je bedoeld met domme berichten dubbel posten, ik zie mij reactie maar 1 keer, en ik snap ook niet waarom mijn bericht dom zo zijn, voor jij je aangesproken als ik het nieuwsbericht dom noem? Ik bedoel de titel van de video is “Dumb TV reporter”, ben je het daar niet mee eens? En zo nee, kan je dat onderbouwen?

  Alsjeblieft PCRS ga een leuk opperdienaar artikel schrijven ofzo, die lees ik(en vele met mij) met plezier.

  pcrs [9] reageerde op deze reactie.

 4. @Igor [8]:
  Precies ditzelfde interview is al eerder op vrijspreker geplaatst. Het lijkt me niet goed om berichten dubbel te plaatsen.

 5. Goud en bitcoin zijn inderdaad niet gedekt door overheidsdwang. Ze zijn alleen gedenkt door zichzelf, maar dat is triviaal. Papier is ook gedenkt door papier, maar dat interesseert niemand.

Comments are closed.