De afgelopen tien jaar zijn overheden wereldwijd bijzonder druk geweest met het grote terrorismegevaar. Vandaar dat u nu een postmodern toneelstukje moet opvoeren voordat u het vliegtuig in mag, de beveiligingsbranche nog één van de zeldzame groeisectoren is en de belastingdruk omhoog gaat want iemand moet al die ongein natuurlijk wel betalen.  Om eens het grote gevaar van het terrorisme in perspectief te plaatsen, volgt nu een handzaam overzicht – met de hartelijke dank aan Meg McLain.

 

17 REACTIES

 1. Als Meg Mclain wat meer tamtam maakt dan zal de Amerikaanse NWO-Stasi binnenkort wel zorgen dat terrorisme wat hoger op de ranglijst komt te staan.

  Kan misschien eindelijk Nostradamus zijn voorspelling een keer uitkomen….bloedige aanslagen op vier
  regeringsleiders: de Britse premier, de Amerikaanse president, de Duitse
  Bondskanselier en de Franse president.

  Het is de laatste tijd ook wel erg rustig, te rustig als je het mij vraagt….
  IIS [2] reageerde op deze reactie.

 2. Met dit verschil, dat bijna alle andere narigheden zaken zijn, die niet met opzet worden gedaan, maar mensen overkomen. Voor een nabestaande is het moeilijker te verteren, dat iemand je zoon of dochter niet alleen gedood heeft, maar ook dood wilde. Tel daarbij, dat er veel slachtoffers ineens zijn, mensen zich veilig moeten voelen op de bedoelde plekken, dat het onverwacht kan toeslaan en de schok voor de rechtsorde heel groot is. Dan vind ik het aantal doden door een hartziekte zetten tegenover het aantal slachtoffers van terrorisme niet uitsluitend op dit cijfer vergelijkbaar.

 3. @Igor [4]:

  Monsanto is een religie, een macht die macht wil over alle eetbare plantjes die voor ons bestaan primair zijn. Het is niet alleen met terrorisme dat men het volk wil dwingen te geloven dat de US onze redders zijn, maar ook dat wij HUN voedsel moeten consumeren….Hoezo geen (Bilderberg) NWO?

  Mijn vraag is; “vernietigd de mens zichzelf of vernietigd de mens zichzelf?”…Alleen zien de US dat niet zo, die denken één richting, namelijk richting totale macht over alles wat loopt, kruipt en groeit.

  Maar uiteindelijk zal dat dus een totale illusie blijken, want wie speelt voor godje, zal wel eens heel vies op de koffie kunnen komen en zwaar afgestraft worden of door de natuur zelf of door de (moeder) aarde??….
  IIS [7] reageerde op deze reactie.

 4. @IIS [6]:

  Ik geloof daarom ook in de totale vernietiging (Armageddon) van de mens die op weg is met leugens, list en manipulatie een zware last te worden voor deze planeet die uiteindelijk ergens de mens zal aansporen/dwingen op de rode knop te drukken om alles wat scheef is gegroeid weer in balans te brengen.

  We zijn uit balans en de natuur, de hogere macht, noem het zoals je wilt, zal om gezond verder te kunnen de onbalans weg willen hebben, desnoods met een alles vernietigende atoomoorlog…Vuur bestrijden met vuur.

 5. In Australië kopen twee grote afnemers geen genetisch veranderde koolzaad meer.

  De handelsondernemingen vrezen voor hun afzet naar de EU en Japan, vanwege de strenge eisen die daar gelden voor de import van genetisch veranderde grondstoffen. De handelsondernemingen zijn bang dat gangbare koolzaad vermengd raakt met genkoolzaad, waardoor ze hun afzetmarkten in de EU en Japan verliezen.

  In de staten Victoria en New South Wales wordt zo’n 40.000 hectare koolzaad geteeld dat genetisch is veranderd. Australische media berichten dat in ieder geval de handelsondernemingen CBH en Elders helemaal geen Australische genkoolzaad meer kopen. Andere afnemers willen wel genkoolzaad kopen, maar alleen tegen een korting van 3 tot 9 euro per ton.

  De oogst van koolzaad is net begonnen in Australië. Ongeveer 3 procent van het koolzaadareaal bestaat uit genetisch veranderd koolzaad. Maar het areaal is dit jaar verviervoudigd. De koolzaad is met behulp van transgenese resistent gemaakt tegen het onkruidbestrijdingsmiddel glyfosaat.

  Met verontschuldiging over dit off-topic onderwerp

 6. India klaagt Monsanto aan voor biopiraterij, een unicum
  Geplaatst op 28 september 2011 door dutchamazingnewsblog

  Voor het eerst in de geschiedenis beschuldigt een land, in dit geval India, een multinationale corporatie van biopiraterij.

  Dit houdt in dat een bedrijf erfelijk materiaal, zoals planten, steelt om er vervolgens genetisch gemodificeerde versies van te maken zonder het land te compenseren.

  India is een geliefd doelwit voor grote biotechnologiebedrijven zoals Monsanto en Cargill vanwege de grote biodiversiteit van het land.

  In een recente uitzending door France 24 is te zien dat de Indiase regering heeft besloten in de aanval te gaan en Monsanto aan te klagen voor biopiraterij. De Indiase regering beschuldigt de chemiegigant van het stelen van inheemse planten om er gepatenteerde varianten van te maken.

  De aubergine, in westerse landen ook wel de eierplant genoemd, is een van oorsprong Indiase plant waarvan er ongeveer 2.500 verschillende unieke varianten zijn. Miljoenen Indiase boeren kweken aubergines die voor veel verschillende Indiase gerechten worden gebruikt. Het land staat garant voor meer dan een kwart van het wereldwijde aanbod van het gewas.

  In een poging de markt voor dit gewas over te nemen heeft Monsanto herhaaldelijk geprobeerd om haar eigen genetisch gemodificeerde variant van de aubergine op de markt te brengen. De plant zou de naam Bt aubergine krijgen. Een massale volksopstand tegen de geplande commerciële goedkeuring van Monsanto’s ‘frankengewas’ leidde ertoe dat de regering de plant voor onbepaalde tijd verbood.

  Monsanto steelt nog altijd inheemse planten en werkt in het geheim in testvelden aan genetisch gemodificeerde varianten. Daarmee overtreedt de gigant de Biologische Diversiteitswet (BDA) van India. De Indiase regering luisterde naar diverse boeren en activisten en heeft Monsanto aangeklaagd. Een unieke gebeurtenis.

  “Dit is een boodschap aan het adres van grote bedrijven die de wetten van een land overtreden,” zei secretaris van de Biodiversiteitsraad van de Indiase deelstaat Karnataka K.S. Sugara. “Het is onacceptabel, de boeren in onze gemeenschappen worden bestolen van de opbrengsten die inheemse varianten opleveren.”

  IIS [10] reageerde op deze reactie.

 7. @IIS [9]:

  Octrooi op voedsel? Het kan omdat het tussen onze beide oren zit dat zoiets kan en daarom wordt geaccepteerd.

  Natuurlijk zijn dergelijke octrooien totaal onacceptabel, ik noem het totaal geschift…En is net als de geënsceneerde CIA-Stasi terrorisme een onderdeel van geld, macht en uitbreidende imperialisme van de US.
  Igor [11] reageerde op deze reactie.

 8. @Igor [11]:
  Een stapje terug? Waarom zou ik zoiets naïefs doen? Ik mag toch aannemen dat je de video’s goed hebt bekeken, ook de Duits gesproken video…en door wie en waarom worden deze multinationals beschermd? Even voor de goede orde ik ben pro mezelf en anti alles wat mijn gezondheid en vrijheid in de weg staat. Dat mensen de Amerikanen zien als heilig is een gevaar. Er zijn wereldwijd overal vijanden te bekennen, maar de US lijken wel heiligen en wie niet met ze meelult is tegen ze. Ik ben inderdaad tegen dit groeiende kankergezwel…Ik kan dan ook totaal geen sympathie opbrengen voor de bleekneuzen die daar op reizen en het politiek klimaat van dat land verheerlijken.

  Igor [13] reageerde op deze reactie.

 9. @IIS [12]:
  Met een stapje terug bedoel ik; neem een stapje terug zodat je het geheel beter kan bekijken. even uitzoomen was misschien beter geweest..
  bekijk het grote geheel van van de top 1% die de wereld overheerst, ja een substantieel aantal van die mensen opereren vanuit de verenigde staten, en mensen in de VS zijn net zo min heilig als joden, nederlands ,chinezen of russen.

  Het is overal het zelfde ok: het merendeel van de bevolking is blind. Er is ook altijd een deel van de mensen die in grote lijnen de problemen ziet maar in plaats van een oplossing te bedenken moet erg eerst een zondebok worden gevonden – en natuurlijk zijn er individuen die in verschillende mate schuldig zijn maar zelfs in de meest corrupte organisaties zitten ook mensen die wel blind zijn maar niet corrupt of slecht, ik kan mij niet voorstellen dat een land met 300miljoen mensen daarop een uitzondering vormt.

  IIS [14] reageerde op deze reactie.

 10. @Igor [13]:

  Die ene procent is niets in vergelijking me al die vele procenten die maar wat graag in de kielzog meewerken en goed betaalde onderdaan wensen te zijn van het corporatisme.

  Als iemand vol lof vertelt (zie begin video boven) dat de plantjes die ze kweekt haar baby’s zijn dan ga ik zowat over mijn nek…Hetzelfde geld voor degene die ooit hebben meegewerkt aan het maken van de Abom of in dienst zijn als ronselaar voor de geheime diensten die de terroristen façade in stand houden over ruggen van miljoenen mensen…Kots misselijk word ik van mensen die uit naam van koningin, land, economie, gewin of vooruitgang or what ever mensenlevens mogen vernietigen.

  Men mag miljoenen mensen opofferen om de zogenaamde natie der toekomst te redden, bah!

  Als ik dan voorstel om alle politici wereldwijd in de hoogste boom te hangen om te drogen is iedereen geshockeerd, vreemd, want zo zou de wereld gered kunnen worden.

  Igor [15] reageerde op deze reactie.

 11. @IIS [14]:
  Ja dat zeg ik toch, er zijn mensen schuldig maar als je goed kijkt zijn het allemaal verschillende grijs tinten en niet een zwart wit verhaal, iedereen heeft zijn eigen punt waarop grijs overgaat in zwart of wit maar het is toch echt 99%^grijs.

  IIS [16] reageerde op deze reactie.

 12. @Igor [15]:

  In feite houden wij zijdelings, ondanks ons verzet, de heren in het zadel. Ook ik denk vaak na over wat ik in het verleden tot aan het heden heb bijgedragen en ik moet met schaamrood op de kaken bekennen dat ik ook ergens, misschien onbedoeld, een onderdeel ben van hetzelfde verkankerde systeem.

  Het blijft zoeken naar de nooduitgangen, maar helaas zijn die er bijna niet meer en als ze er al zijn blijven ze om de één of andere vage reden gesloten, deels denk ik veroorzaakt door de mens/mij zelf, maar grotendeels veroorzaakt door het in-en-in verrotte systeem.

  De kans om te vluchten en niet meer een onderdeel te zijn van het systeem wordt niet getolereerd. Een mens die probeert uit te stappen hoeft niet op applaus te rekenen, maar zal eindigen als paria met een strop om zijn nek.

  Want wat gebeurt er als ik niet langer mijn belasting wil betalen of het vertik nog langer de meest absurde heffingen te voldoen of te kennen geef me niets meer aan te trekken van regels en wetten der asreine overheid of geen onderdeel van de totale vernietiging wil zijn…Ik denk dat ik dan zal eindigen als zwerver of kluizenaar of zelfs gevangene.

  Voor mijzelf en mijn geweten zou ik er eigenlijk wel voor willen gaan, maar kijk eens aan wat mooi, de natuur of de hoger macht heeft ervoor gezorgd dat men zijn naasten lief heeft, kind, vrouw, die je niet aan het lot kan overlaten en je geen kans geeft om je radicaal af te keren van de verziekte maatschappij.

  Ik neem de laatste tijd steeds meer geestelijke afstand van al mijn aardse bezittingen, ik heb ze en vind het leuk, maar koester ze niet meer. Het geestelijk afstand nemen is voor mij een begin en ook een voorbereiding op de klap die onherroepelijk gaat komen.
  Igor [17] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.