Gaan ze dan de NAVO-partner helpen, of wordt er dan verdedigd alles wat de Nederlandse militaire missies in Afghanistan de laatste jaren hebben opgebouwd? Dat lijkt een rare vraag, maar door opmerkingen van de Afghaanse president Hamid Karzai is dit niet meer ondenkbaar. En we hebben de laatste jaren in de EU al wel meer van die rare toestanden gehad.

 

Karzai verklaarde dat als er oorlog zou komen tussen Amerika en Pakistan, dat Afghanistan dan Pakistan zou helpen!

“God forbid, If ever there is a war between Pakistan and America, Afghanistan will side with Pakistan,” he said in the interview to Geo television. “If Pakistan is attacked and if the people of Pakistan needs Afghanistan’s help, Afghanistan will be there with you.
ZIE:  http://www.msnbc.msn.com/id/44998270#.TqPle5uAqU8>

Dit naar aanleiding van spanningen die zich ontwikkelden tussen Amerika en Pakistan. Vooral sinds de Amerikanen Bin Laden gedood hebben op Pakistaans grondgebied.
Er wordt wel gewerkt om die spanningen te verminderen, maar het blijft geen leuke gedachte dat het afgedwongen geld van Nederlandse werkers dat in Afghanistan is gestoken, straks ook nog eens tegen diezelfde werkers wordt gebruikt.

22 REACTIES

 1. Onze politietrainers leiden mensen op om op Amerikanen te schieten.
  Het zal niet de eerste keer zijn. De CIA leidde ook Osama Bin Laden op en de us gvt steunde Saddam Hussein tegen Iran.
  Volgens mij is het ook de onbewuste bedoeling om een vijand te creeeren, zodat je binneslands de politiestaat kunt invoeren. Om dezelfde redenen worden de incentives zo neergelegd dat moreel verval wel moet intreden en economische ineenstorting moet volgen.

  Igor [2] reageerde op deze reactie.

 2. @pcrs [1]:
  Nou dat onbewuste kan je wat mij betreft gerust weglaten, voor de oplettende mensen moet het zo langzamerhand toch wel duidelijk worden dat de “machthebbers” (wie dat dan ook zijn) ongelooflijke hufters die schijt hebben aan alles en iedereen waaraan ze maar schijt kunnen heben, inclusief complete landen.

  PS: Kijk ook eens op de wikileaks site, ze worden aangevallen door banken, tja voor wat hoort wat toch is wel het minste wat ze kunnen doen voor de roverheid in ruil voor de bailouts.

  een andere leuke site die ik tegenkwam; http://www.whirledbank.org
  In parodie op de world bank en aanverwante IMF, IBRD, IDA, IFC, MIGA – weer een stukje van de puzzel.

  pcrs [13] reageerde op deze reactie.

 3. Ik denk dat er een typefout in de titel zit en dat die had moeten luiden “Wat doet “Nederland” als Amerika in oorlog komt met Pakistan?”.

  Antwoord moet natuurlijk zijn: laat die Amerikanen maar lekker hun hobbies uitleven en zoals altijd de boel platbombarderen. Als de Amerikanen ruzie willen schoppen met een land van 130 miljoen, anderhalf keer Frankrijk en met atoomwapens, dan moeten ze dat vooral doet. Alles wat Amerika, de wannabee aanvoerder van de NWO, verzwakt, is mooi meegenomen.

  IIS [4] reageerde op deze reactie.

 4. @Ron Paul Fan [3]:

  Een simpele boycot zal het land ook behoorlijk kunnen verzwakken, maar het zijn toch altijd weer de zachtaardige van geest die zo nodig dat land moeten opzoeken….Laten zich zonder morren heel graag als crimineel behandelen aan de grens, dan verbaas ik me toch iedere keer weer dat we nog niet een chip in ons lijf hebben.

  Als ik de voorspellingen zo interpreteer dan moeten we eerst nog het teken van het beest in/op ons hoofd of hand krijgen eer men overgaat op Armageddon…Dus dat betekent dat we nog een behoorlijke tijd moeten uitzingen met NWO voor men door de hoeven gaat.

 5. Veel mensen in Nederland beseffen niet hoe rijk ze zijn in vergelijking met de rest van de wereldbevolking. Ze vergelijken zich alleen met de buurman.

  Een gemiddelde Nederlander met een modaal inkomen, of net iets daarboven, die tegen zijn pensioen loopt zal naar mijn inschatting binnen de 1% van het wereldtotaal vallen.

  Ron Paul Fan [14] reageerde op deze reactie.

 6. @Ron Paul Fan [11]: Mee eens, dat Wall Street en de overheid 1 zijn, veel banken zijn inmiddels Government Sponsored Enterprises. Maar of nu de occupy demonstranten zo tegen de overheid zijn betwijfel ik, in ieder geval degenen die in NL demonstreren. Daar zijn toch wel erg veel IS borden aanwezig.

 7. Stel dat die lui van de 99% beweging hadden gezegd: ‘we are the 70%’ Iedereen met een beetje spaargeld doet er goed aan na te denken wat hij met zijn geld wil. Waar ligt de grens? 99%, 98%, 97% ? Het komt gewoon neer op herhaal van de Krekel en de Mier.

 8. @Igor [4]: Ik denk dat als ze het bewust zouden doen, het onmogelijk was om het zo kundig te doen. De kwaliteit van hun ripoffs heeft de handtekening van het onderbewuste.

 9. @Nico de Geit [12]: Gem. inkomen wereldbevolking per hoofd is 7000$ (2007).

  http://www.boston.com/news/world/articles/2007/10/07/average_earnings_worldwide/

  Hoger dan ik had gedacht. NL heeft nu het hoogste inkomen in de EU, op Luxemburg na (maar dat telt niet echt omdat daar veel forenzen van over de grens zijn).

  Nederland had 41.600$ (2008)
  https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/nl.html

  Of dat voldoende is voor het bovenste percentiel, weet ik niet, wel bovenste 10% en waarschijnlijk ook bovenste 5%.

 10. @Nico de Geit [9]: Er zouden inmiddels wereldwijd ca. 12 mln dollarmiljonairs zijn. Dus heb je USD 1mio (amper 700k euro) dan behoor je reeds tot de top 0,2%.
  Het is me zelfs niet bekend of de studie had ontdekt er 12 miljoen individuen waren met 1 miljoen dollar of 12 miljoen gezinnen. In dat laatste gaat het om nog meer mensen (die deel uitmaken van 1 van die gezinnen) en is zou dit wellicht om 0,4% gaan. Overigens ging dit wel om net worth exclusief de (1e) eigen woning. Een eventueel 2e huis zit dus wel in dat bedrag.
  Ik weet niet vanaf welk bedrag je de grens overschreidt om net bij de 1% te horen maar als je met 700k euro al top 0,2 of toch zeker top 0,4% bent, dan is tot de top 1% behoren toch niet zo moeilijk te bereiken voor menig Vlaming of Nederlander.

  Een hardwerkende werknemer die carriere maakt of een goedborende ondernemer kan dit zeker op een eerlijke manier bereiken (ik bedoel een vermogen van 500k-5mio op zijn 60e). Dus de hele 1% over een kam scheren is dan ook fout.
  Maar behoudens wellicht ene enkele uitzondering zijn veel grotere bedragen doorgaans wel verdacht en Wall Street lui die hun fractionele banken in de vernieling rijden maar wel per jaar bonussen van miljoenen dollars opstrijken en na enkele jaren tientallen of honderden miljoenen dollars bezitten, zijn inderdaad behoorlijk fout maar die zijn niet de 1% doch de 0,01% of zo. Daar mag je voor mijn part gerust op afgeven maar wanneer de hele 1% over een kam geschoren wordt, ben ik behoorlijk nijdig. Ik ken zeer vele eerlijke mensen die tot de 1% behoren (maar daarbinnen wel onderaan bengelen met vermogens tussen de 0,5 en de 5mln) en die dat op een eerlijke manier vergaard hebben.

 11. @Ron Paul Fan [19]:
  In een iets langer filmpje wordt hem gevraagd of hij meer dan 2 miljoen verdient. Hij antwoord daarop bevestigend, waarop de jonge man hem zeer boos aankijkt en zegt dat hij iedere dollar die hij meer verdient aan de fiscus moet geven. Schiff beantwoord die vraag met dat hij dan beter kan gaan vissen.
  Ik weet niet of Schiff meer dan 2 miljoen per jaar verdient, maar als dat zo is, wat dan nog? Ik zou hem eerder vragen naar zijn motieven om zoveel te verdienen. Hij heeft een dure boot, maar een iets mindere boot is toch ook goed?
  De NAVO vermoordt mensen in Libië met mijn belastinggeld. Ik maak het mogelijk, ik betaal die oorlog. Alleen daarom al is het betalen van belasting een criminele daad. Iedereen zou daarbij stil moeten staan als hij zijn belasting betaalt – met dat geld vermoordt de NAVO mensen en onderdrukt ze.
  Het langere filmpje van Schiff op Wallstreet, veel boze mensen:

  http://www.youtube.com/watch?v=f7cDO2jAwO
  Ron Paul Fan [20] reageerde op deze reactie.

 12. @Ron Paul Fan [22]:

  Als je zo redeneert dan kun je de mafia of Hamas ook ondersteunen, want die doen ook veel goede dingen. Maar om je tegemoet te komen: 2% belasting niet betalen?

  Ik werk dit jaar minder, en volgend jaar nog minder. Het streven is zo min mogelijk belasting te betalen. Gaan die oudjes dan ook dood?

 13. @Ron Paul Fan [22]: Het zou al een stuk rechtvaardiger zijn als men enige inspraak had waar jouw belastinggeld aan besteedt werd.
  Ik denk dat het dan snel gedaan zou zijn met alle oorlogen en andere dingen die de meesten mensen niet willen.

  Vrede,

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

Comments are closed.