Reacties
 1. Ron Paul Fan schreef op : 2

  Ach als student waren we bijna allemaal links, incl ondergetekende. Maar sommigen, waaronder Barosso, worden nooit volwassen.

 2. Aequitas schreef op : 4

  Zeer zeker ! Algemeen bekend in Portugal.

  Net zoals iedereen in Spanje weet dat Zapatero een Marixistisch – Maoistische aanhanger is.

  Beide communistische – marxistisch – maoïstische revoluties werden, net als de huidige arabische lente geënsceneerd door dezelfde economische, sociale, politieke, geheime, elite clubjes.

  Waarom wordt Barroso niet gekozen door de Europese Onderdanen ? Omdat hij wordt gedragen door deze lobbies die er alles aan zullen doen om de Europeanen onder hun macht te brengen en te houden. Dmv. de kranten, de tv., politiek en de geld (subsidiekanalen).

 3. Aequitas schreef op : 5

  Barroso probeert zich zelf te verschonen ….

  www.youtube.com

 4. Aequitas schreef op : 6

  Het verschil tussen de 27 EU regeringen is dat DEZE WÉl democratisch worden gekozen en Barroso NIET democratisch wordt gekozen.

 5. Aequitas schreef op : 7

  Barroso was elected by secret votes by the EU – Parliament

  www.youtube.com

 6. Pteranodon schreef op : 9

  Mijn ervaring als je dit soort dingen vertelt (2 communisten in de EC) dat er met ongeloof wordt gereageerd. Het publiek heeft duidelijk voorlichting nodig.

 7. Ron Paul Fan schreef op : 10

  @Aequitas [8]: Europa – Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer ?

  Als je nog komt aanzetten met dit soort parallelen dan geef je duidelijk aan dat je niets van de geschiedenis begrijpt. Het laatste waar de EU in is geinteresseerd zijn begrippen als ‘volk’, ‘ras’, ‘nationalisme’. De EU staat dichter bij het communisme dan bij het nazisme. Niet dat ik die brave arme EU-ambtenaartjes genocide wil aansmeren, zoals dat door de communisten werd uitgeoefend… Maar net als bij het communisme zou het geen principieele hindernis zijn om bv Marokko of Turkije in de EU op te nemen, hetgeen onder de Nazi’s ondenkbaar zou zijn geweest.

  Aequitas [11] reageerde op deze reactie.

 8. Aequitas schreef op : 11

  @Ron Paul Fan [10]:

  Ein Volk, Ein Reich, ein Führer is de naam van de you tube video.
  Zeker ZELF niet begrepen meneer Ron Paul Fan ?
  Zeker zelf lid van de vrijmestelarij ? Niet toch ?