11 REACTIES

 1. Het is geen vergissing, het is een vooropgezet strijd plan.

  Ten eerste om via torenhoge schulden het volk zijn geld af te nemen (lees geld = macht) via inflatie en rente op de staats schulden (verstrekt door het IMF en de Wereldbank en alle andere commerciële banken.)

  Daarna loopt dit (bewust) uit in een sociale crisis, waardoor mensen eisen dat er meer regels komen (= nog meer macht voor Brussel.)

  Landen worden gedwongen staatsbedrijven te privatiseren, waardoor buitenlandse bankiers, voor een appel en een ei, alle belangrijke sectoren van een land op kunnen kopen. Havens, communicatie, banken, transport, industrie en ga zo maar door.

  Het land is nu leeg geroofd en de bankiers zijn er zeker van dat de volgende paar generaties het “volk” moeten bloeden voor de schulden van “vroeger” waardoor ze dus feitelijk loonslaven van de banken geworden zijn.

  Plaatje compleet, New Word Order bijna bereikt en totaal geen macht of zeggenschap meer voor individuele personen of landen binnen de EUSSR……..

  Doem scenario? Kijk maar eens naar deze documentaire op Youtube

  http://www.youtube.com/watch?v=EewGMBOB4Gg

  Make up your own mind and keep on sleeping…….

  Groeten vanuit een arm maar heerlijk Budhistisch Azië, waar ik al zes jaar zeer tevreden woon en Engelse les geef.

  Adam

  Sacrosanct Pueblo. [3] reageerde op deze reactie.

 2. Een goede stap kan zijn om de mythe te ontmaskeren dat de euro (EU) zoveel welvaart heeft gebracht. Politici die nog steeds vertellen dat ook in Nederland iedere inwoner jaarlijks 2.000 euro (of 3.000?) verdient.
  Dit heeft nog niemand kunnen aantonen aan de hand van feiten!

  En toch geloven heel veel mensen dat sprookje. De suggestie dat Nederland uit de euro (EU) moet, roept verschrikte reacties op. Oei nee, dan gebeuren er heel erge dingen.
  Vraag dan “Wat dan?” en er komt geen antwoord. Soms zegt men dat er dan oorlog komt, maar ook dat is wilde kreet.

  De euro (EU) kost iedere Nederlander veel geld!! Als iemand daar nog niet van overtuigd is, hoeft hij alleen maar even te kijken naar al die miljarden die nu in euro reddings- en noodfondsen worden gestopt.

  Ron Paul Fan [4] reageerde op deze reactie.

 3. @Adam Onesto [1]:

  20 jaar geleden, met, tijdens en na de grote omwentelingen in Rusland, implementeerden de grote financieële aasgieren in New-York en Londen ‘ de zoveelste stap ‘ van een stappenplan, dat de Empire-Overdracht in 1941 (o.a. volgens de Land-Lease protocollen), door Sir Winston Churchill aan toenmalig U.S. President Roosevelt, moest bevestigen en bestendigen. De op colonialisme, rassisme, oorlogen, uitbuiting en machts-wellust gebaseerde Anglo-Saxon-Wereld-Hegemonie werd toen een op dezelfde premisses gebaseerde Anglo-American-Wereld-Hegemonie. Averell Harriman, een telg uit één van de meest notoire en beruchte Amerikaanse industrieële/financieële machts-elites, werd door Roosevelt aangesteld als ‘Special-Envoy en Bewaker ‘ om Churchill op de Wereld-Hegemonie-Overdracht-Rails te houden, na de ‘ succes-volle Wereld-Hegemonie-Overdracht, van het (al na de eerste Wereld-Oorlog!!) bankroete British-Empire, aan de V.S.’, werd dezelfde A. Harriman Roosevelt’s hoogste diplomaat (in 1942) in Rusland, om, Stalin te bewerken en de afspraken van Jalta voor te bereiden, die, na het einde van de Tweede-Wereldoorlog de aanzet werden van, en tot, de 46-jaren durende Koude-Oorlog.

  Tijdens en direct na de inéénstorting van de Communistische-USSR, kwamen in de V.S. de ‘ Neo-Conservatieven ‘ w.o Bill Kristol, Dick Cheney, Rumsfelt, Chertoff e.a. in (openlijke) machts-posities tijdens het Presidentschap van Bush-1 the elder. De American-Israel, Likud/Zionistische Lobby (AIPAC) werd in die periode de machtigste politieke lobby in de V.S. met ‘ verborgen veto-powers ‘ waar het betreft verkiezingen in het huis v. afgevaardigden alsook van senaatsleden. ook Barack Obama kon niet (gekozen worden) zonder de steun (het fiat) van deze AIPAC-Maffia! (lees; Waltman en Mearsheimer; ” The Israel Lobby “.)

  De eerste golf-oorlog begin 1991, tijdens en direct na de val van de USSR, was een volgende stap naar de Amerikaanse Wereld-Hegemonie, en de Communistische-Duivel transformeerde in een Moslim-Duivel, alleen durfde Bush-1 het toen nog niet aan, (of werd daarin vanwege massa-psychologische redenen, de Westerse bevolkings/media-geesten waren nog niet rijp, geblokkeerd) om Saddam Hussein (de voormalige bondgenoot!!) een koppie kleiner te maken. Exit Bush-1, opkomst Bill Clinton, die met Foreign Secretary M. Allbright de moslim-demonisering in een strak tempo over de Westerse-Democratieën verder verspreidde. 500.000 Iraakse kinderen dood (It was Worth It, zei madame Allbright) door de economische-blokkade, en wat kruisraketten op aspirine fabrieken later, kwamen de Neo-Conservatieven in 1998 weer in het volle licht met het; ” Plan For A New American Century “, ofwel de ‘ V.S. Wereld-Hegemonie-Conspiracy ‘ om een ‘ overheersende-Amerikaanse-macht in 21e eeuw gestalte te geven via hoofdzakelijk ‘ The Financing and Buildup of the U.S. Military-Might ‘ waarvoor, zo stelden zij fijnzinnig; ” A New Pearle-Harbor ” (9/11 ?!!) was needed! to get the U.S. Population in line.

  Momenteel besteed de V.S., alles bij elkaar opgeteld, zo’n 1,3-Biljoen Dollar aan haar Militaire-” Defensie “-Apparaat, ongeveer gelijk aan de militaire uitgaven van de rest van de Wereld.

  De huidige vooral Westerse-Crisis, met bijna 15-Biljoen aan Amerikaanse Staats-Schulden en 13,5-Biljoen aan Europeese Staats-Schulden, is beslist NIET toevallig, vrijwel onzichtbare financieële, militaire-industieële puppet-masters en hun lobbyïsten, (hier ten lande b.v. Jack de Vries) in een democratie-ondermijnende, corrupte en incestueuze belangenrelaties met de Westerse Politieke Elites, maken de dienst uit. De chaos, net als brood en spelen, hebben een planmatig-zeker en opportunistisch doel, namelijk, het implementeren van een NEO-FEODALISME.

 4. @Hub Jongen [2]: Dit heeft nog niemand kunnen aantonen aan de hand van feiten!

  Hier heb je je feiten:

  http://www.europa-nu.nl/id/vh7zbu35kazc/europa_kosten_en_baten

  Nederland betaald volgens die link netto per hoofd 150 euro in de EU pot.

  De EU verplicht de lidstaten om de grenzen open te stellen en geen importheffingen toe te passen. Dat is een gigantisch voordeel voor een handelsland bij uitstek als Nederland dat is. Uit mijn hoofd meen ik dat NL een handelsoverschot heeft van maar liefst 35 miljard euro, waarvan het overgrote deel in de EU gerealiseerd wordt. Genoemde link komt uit op een netto-voordeel voor Nederland per hoofd van 1800 euro, hetgeen ik plausibel vind.

  Ikzelf overigens heb het grootste deel van mijn vermogen in Duitsland verdiend, met dank aan vrij verkeer van personen en goederen.

  Soms heb ik wel eens het idee dat een hoop libertariers hier verkapte agenten van Washington zijn, niet opzettelijk maar wel de facto.

  Afstand doen van de euro en de EU betekent afstand doen van een rol als wereldspeler in een wereld waarin wel andere machtsblokken ageren. Heb ik dus effe geen zin an. Macht is leuk, macht is goed, macht moet, U weet wel waarom mevrouw. De EU, samen met China en Rusland, zijn de meeste probate obstakels voor de NWO (planetaire slavenstaat rondom keizer Rothschildt). Velen zien Europa als het slaafje van Amerika, maar dat is maar ten dele waar. Zo liet kern-Europa (Frankrijk en Duitsland) zich niet voor het Amerikaanse karretje spannen in die misdadige NWO-Irak-oorlog.

  Mijn visie is die van een post-Gaullistisch Europa der Autonome Regionen van de Atlantische Oceaan tot Wladiwostok/Anchorage (identiteit = blank + gristelijk) die in een waarschijnlijk vredige bipolaire wereld in een balance of power situatie met China leeft, na de komende val van Amerika.

  De EU mag op termijn van mij worden opgeheven en worden ingeruild voor een ‘Europees Beschavingscollectief’ a la Samuel Huntington, waarin defensie (op zo laag mogelijk niveau in samenspraak met China) en een munt collectief zijn en voor de rest vrijwel niets.

  HoerenSloep [5] reageerde op deze reactie.
  HoerenSloep [6] reageerde op deze reactie.

 5. @Ron Paul Fan [4]:
  Beste, u heeft het hier over handelsvoordelen, ik denk dat die door de meeste aanwezigen niet bestreden worden. Maar dat was al in de tijd van de (E)EG zo. De EU staat voor hele andere dingen, die verrassend veel overeenkomen met de USSR: ongebreidelde burocratie, regeldrift, geldverkwisting en machtsmisbruik. Dat, in combinatie met de monetaire unie, is een gedrocht waar je zonder bloedige revolte nooit meer vanaf komt.

  Ron Paul Fan [8] reageerde op deze reactie.

 6. @HoerenSloep [5]: Het is absurd om de huidige EU, met een budget van 1% vh Europees GBP, te vergelijken met de USSR, die zijn treurige geschiedenis begon met een burgeroorlog, gevolgd door eindeloze vervolgingen, deportaties, massa-executies, enz.

  De huidige EU is een vrij tandenloze club met vrijwillige toegetreden leden, die zonder bezwaar individueel kunnen ophoepelen. Velen zouden zelfs maar al te graag willen dat Italie en Griekenland uit eigen beweging hun biezen zouden pakken, een luxe die Hongarije en Tsecho-Slowakije zoals bekend overduidelijk niet hadden. Natuurlijk kan theoretisch uit de EU ooit een USSR worden, net zoals U of ik ooit nog eens theoretisch zouden kunnen muteren tot een tweede Jack de Ripper. Maar ik stel voor dat we de EU, U en ondergetekende beoordelen op hun daden tot nu toe, ipv verschrikkingen uit het verleden op de EU, U, of ondergetekende te projecteren. En met die ongebreidelde bureaucratie valt het ook wel mee. Het aantal EU-ambtenaren is geringer dan het aantal ambtenaren in Den Haag.

  tegenpartij [9] reageerde op deze reactie.

 7. @Max [10]: In eerste instantie was het proces van Europese integratie een reactie op beide wereldoorlogen, dat breed werd gedragen in de kernlanden van Europa. Men had genoeg van op de spits gedreven nationalisme en destructieve oorlogen. Dat is mijn motivatie ook altijd geweest, tot op de dag van vandaag. Bovendien wilde men de krachten bundelen tegen de USSR.

Comments are closed.