Je hoeft maar te kijken naar wat er in de maatschappij wereldwijd aan het gebeuren is, en je zit vol vraagtekens. Bekijk de zwendel van de politici in Nederland, in de EU, in de wereld, of slechts naar het feest van de G-20 in Cannes. Je ziet de ondergang van de beschaving.

 


Ook veel deelnemers aan de “Occupy” beweging zien dit, maar de meesten begrijpen (nog?)  niet wat er aan de gang is en richten hun woede op de verkeerde veroorzakers.
Het is een gebeuren waar we nog meer over kunnen studeren en proberen de ellende voor ons persoonlijk te voorkomen of te minimaliseren.
Waarbij ook te denken is aan de mogelijkheden die goud (zilver) voor onze toekomst kunnen betekenen.

Vanavond kwam ik een interview tegen van Gerald Celente, een man met veel ervaring in “wereldgebeurtenissen. De moeite waard om te beluisteren en over na te denken, en misschien hieronder over te discussiëren.

20 REACTIES

 1. And the ATM’s would stop working (11:08).

  Hub…..zie het nu eens in een groter verband ?

  Is er nog “zelfredzaamheid” onder de inwoners van Nederigland , of zitten wij inderdaad met een strop aan de banken vast.

  Wij zijn nu aangeland op het punt , waar met een druk op de knop kan worden bepaald , of jij demonstreren mag of niet.

  De ( protest)” beweging ” die deze man noemt , is 100% georkestreerd.

  Ze staan hem toe , omdat exact die boodschap rondzingt die men graag hoort .

  Is volledig gelijk aan wat de MSM laat horen……be aware.

  Hub Jongen [3] reageerde op deze reactie.

 2. hahaha het is echt een brooklyn straatschoffie die celente. leuke kerel. laural and hardy haha!

 3. De machthebbers mogen tegenwoordig een oorlog op baisis van anonimiteit beginnen….Laat dan het woord beschaving gelijk maar acherwege…Een kanibaal die sabbelt op een gebakken sluitspier heeft meer beschaving in één haar dan de gehele westerse wereld…..

  Het Internationaal Atoomenergieagentschap (IAEA) wil informatie vrijgeven over kernwapens waar Iran in het geheim aan zou werken. Dat hebben diplomaten, die anoniem wilden blijven, vrijdag gezegd. Volgens de Israëlische president Shimon Peres is de internationale gemeenschap steeds meer geneigd een militaire oplossing te vinden voor de impasse over het atoomprogramma van Iran.

  Dreiging Iran voor VS groter dan al-Qaeda’
  WASHINGTON – Iran is de grootste bedreiging voor de Verenigde Staten in het Midden-Oosten. Het land is daarmee al-Qaeda gepasseerd. Dat zei een hooggeplaatste Amerikaanse militair op voorwaarde van anonimiteit vrijdag.

  Our war on terror begins with al Qaeda, but it does not end there. It will not end until every terrorist group of global reach has been found, stopped and defeated. (George Bush)
  Ron Paul Fan [6] reageerde op deze reactie.

 4. Wederom Ron Paul die in het hart vh Systeem waarschuwt voor de consequenties van een oorlog tegen Iran:

  http://original.antiwar.com/paul/2011/11/04/iran-sanctions-act-definite-step-toward-war/

  JFK en RP waren/zijn de twee meest gevaarlijke anti-NWO krijgers van na 1913, het jaar vd oprichting vd FED.

  Misschien mag ik het zo formuleren. 😉

  Volgens mijn zijn de VS al zo lang aan het trommelen voor oorlog dat ze nauwelijks nog terug kunnen.

  IIS [8] reageerde op deze reactie.

 5. @IIS [8]: De Amerikanen zullen opperen dat Irak en Iran elkaar jaren in evenwicht hebben gehouden op het slagveld en ze daarom als gelijkwaardig beschouwd moeten worden. Het verschil natuurlijk is dat Rusland en China nu een heel andere rol zullen spelen. Maar dat weten ze in Washington ook wel.

 6. We hoeven ons echt geen illusie te maken over wat de agenda is van de Amerikanen:

  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=27482

  On the day Muammar Gaddafi was brutally killed, Senator John McCain, ranking member of the Senate Armed Services Committee and presidential candidate in 2008, threatened the president of Syria, the prime minister of Russia and unnamed Chinese leaders with the less than eloquent admonition that they “got a reason to be uneasy” according to one account. He told the BBC on October 20: “I think dictators all over the world, including Bashar al-Assad, maybe even Mr. Putin, maybe some Chinese, maybe all of them, may be a little bit more nervous.” He repeated the parallel between Libya and Syria three days later while in Jordan.

  Ik vind dit nogal ruiken naar hybris, gezien de armzalige track record van de Amerikaanse troepen in Vietnam, Somalie, Libanon, Afghanistan en Irak. Inmiddels hebben de Chinezen de beschikking over MACH10 raketten waarmee de hele Amerikaanse vloot obsoleet is geworden.

  Het Amerikaanse leger weet dat zelf ook:

  http://www.usni.org/news-and-features/chinese-kill-weapon
  If operational as is believed, the system marks the first time a ballistic missile has been successfully developed to attack vessels at sea. Ships currently have no defense against a ballistic missile attack.

  Maar de Amerikaanse regering is te arrogant om die feiten onder ogen te zien, zij zijn toch immers de sole super power, nou dan!

  De wereld was 100 jaar geleden perplex toen de Japanners de Russen in de pan hakten. ‘Spleetogen die Europeanen verslaan, ondenkbaar!’ Het gebeurde toch. Kan zo weer gebeuren. Als de Vietnamezen de Amerikanen kunnen verslaan, dan kunnen de Chinezen dat zeker.

 7. @Ron Paul Fan [11]:

  Misschien wel leuk als de Vrijspreker ons de kans geeft om te gokken op welke datum Iran preventief wordt geruimd. Ik reserveer alvast 20 januari 2012.

  Wel gezellig zo’n oorlog, dat geeft mij een oud en vertrouwd gevoel, zo ken ik de Amerikanen weer. Hoeveel miljarden gaat de EU via vreemde kronkelwegen doneren?
  Ron Paul Fan [13] reageerde op deze reactie.

 8. @Ron Paul Fan [13]: Gisteren dus naar de film Margin Call gekeken op aanraden van geenstijl:

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/11/column_margin_call.html

  Geen spijt van gehad, hier de plot:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Margin_Call

  Het is een tijdsfilm, een portret van de ineenstortende financieele wereld, de ‘industrie’ van de ten einde gedachte woeker en de bonussen. Baas van de geportretteerde firma is dhr Tuld. Elke gelijkenis met die joodse meneer Fuld, de baas van Lehman Brothers, is natuurlijk geheel toevallig.lol. De firma die instort staat natuurlijk model voor de komende financieele implosie van het mondiale geldsysteem.

  Aanrader.

 9. @Ron Paul Fan [18]: Zo zie je maar weer, zelfs bij de bank is je goud niet veilig. Derhalve gewoon thuis bewaren. Gat in de muur boren, muntjes erin en dan afplamuren. Alternatief kun je je edelmetaal natuurlijk ook begraven bij spoorbiels #573. Of was het nu #1573, of #735? 🙂

 10. Celente bij Alex Jones, heb C. nog nooit zo kwaad gezien. Niet zo gek trouwens want hij is net voor tonnen getild door de 1%.

  4:45 doet hij indirect een boekje open over de ethnis he achtergrond van de 1% en aan het eind vd vdeo laat Celente alle remmen los en wordt echt kwaad:

  http://www.youtube.com/watch?v=YrPd-xMwt5s

Comments are closed.