34 REACTIES

 1. ” Confessions of a Economic Hitman.”

  Economic hitmen (EHM’s) are highly paid professionals who cheat countries around the globe out of ‘ trillions (in Ned. biljoenen) of dollars. They funnel money from ‘ the World-Bank, the United States Agency for International Devellopment (USAID), and other foreign ” aid “organisations into the coffers of huge corporations and the pockets of a few wealthy families who control the planet’s natural resources. Their tools included fraudulent financial reports, rigged elections, payoffs, extortion, sex, and murder. They play a game as old as empire, but one that has taken on new and terrifying dimensions during ‘ this time of globalization.’

  Voor verdere referenties en kritieken op het boek, Ned. vertaling 2006; ISBN 9029563591, kan men wikipedia en andere bronnen raadplegen.

  De schrijver ervan heeft zijn eigen web-site;

  http://www.johnperkins.com

  Interviews en TV-optredens zijn via you-tube en andere media beschikbaar.
  ————————————————————
  Welkom in de krankzinnige en moorddadige wereld van het Amerikaanse Buitenlandse Beleid. Democraten of Republikeinen?, democracy? who gives a shit! Power and Money baby, that is what it’s all about!

  Irak bevrijd door de US. van Saddam Husein?, of Lybië van Khadafi door de US. met de NATO? Dat geloven toch alleen nog diegenen die ook zelf op de nominatie staan om geknipt en geschoren te worden, zoals hier in’t laagste der lage landjes, de 1 of 2x modale hypotheek-rente-aftrek-schapen!

  IIS [5] reageerde op deze reactie.

 2. @IIS [1]: @IIS [2]: @IIS [2]:

  1e video; ” It Takes The US. Back To Almost Colonial Times.” (Ron Paul)

  2e video; ” Because, Ignorance Is Strenght.”

  En zo hadden wij in dit lage landje, tot voor kort, nog te maken, met de ‘ CDA-gristen-democraat ‘ en M.P. J.P. Balkenende, die ons een Neo-VOC-Mentaliteit wilde aansmeren. De beste man is notabene afgestudeerd in geschiedenis en Ned. recht. Herinnert u zich nog ‘s-mans tenenkrommende schoothonden-gedrag in ‘ the Oval-Office ‘, tijdens het staats-bezoek aan George W. Bush, samen met NATO-Secretaris-Baantje Jager, Jaap de Hoop-Shit, die eerder door het CDA aan de kant was gezet omdat hij als CDA-Partij-Leider te licht werd bevonden?

  Ga zo door beste @IIS, uw bijdrage aan dit Vrijspreker-Forum vandaag, stel ik zeer op prijs!

  IIS [6] reageerde op deze reactie.

 3. @Jacob. [3]:

  Amerika is gebouwd op lijken en bloed van de natives en gekolonialiseerd door gristenen, avonturiers, gelukzoekers, gevluchte moordenaars en criminelen. Dus wat anders kan men van een dergelijk land verwachten? Dood en ellende brengt men rond de gehele globes waar ze als een politiemacht optreedt zoals het hoort bij een wereldmacht. Amerika leeft van agressie en geweld en de economie staat op instorten, dus welke andere optie blijft er nog voor ze om op alles te schieten wat beweegt?

  We horen en vernemen niets meer in de msm over de staat waarin Amerika zich bevindt, men zwijgt het hele probleem Amerika dood en heeft de rollen even omgedraaid en de focus op de EU gericht. Daarmee kan de USA rustig, geraffineerd en met zevenmijlslaarzen zijn werk afmaken, de problemen zijn voor later.
  Ron Paul Fan [10] reageerde op deze reactie.
  Jacob. [12] reageerde op deze reactie.

 4. @Jacob. [4]:

  Het is eigenlijk toch van de gekke dat de wereld toekijkt hoe men alles de grond in boort zonder ook maar een tegenreactie te geven laat men Amerika als een dolle hond zijn imperialistische werk doen.

  Maar aan alles zit een keerzijde en de keerzijde zal bitter zijn, vooral denk ik als men probeert de pijn van de lasten af te wenden op Europa waar nog genoeg schoothondjes à la Balkende zijn te vinden die graag het hele pakket voor ons in ontvangst willen nemen. Het is één groot smerig spel.

 5. Dat van die vijanden is niet zo gek als je beseft dat de VS meer uitgeven aan ‘defensie’ dan de rest van de wereld bij elkaar. Om die uitgaven te kunnen rechtvaardigen moet er af en toe eens, zoals neocohen Michael Ledeen het niet al te subtiel uitdrukte ‘een pestlandje tegen de muur gegooid worden om duidelijk te maken dat we het menen’.

  http://rightweb.irc-online.org/profile/Ledeen_Michael
  Every ten years or so, the United States needs to pick up some small crappy little country and throw it against the wall, just to show the world we mean business.

  Sinds Ledeen dat zei hebben crappy countries als Irak, Afghanistan en Libie ervaren dat de VS inderdaad ‘business’ bedoelen, en landen als Syrie, Iran en Noord-Korea staan hoog op de lijst om de volgende te zijn, wat alleen maar kan uitmonden in een confrontatie met SCO.

  Ik ben inmiddels zo ver dat ik er voor pleit om de NATO op te heffen en dat de EU zich bij SCO aan sluit, zodat axis of evil Israel/UK/VS mondiaal geisoleerd raakt. De meest geestige manier om het karwei dan af te maken is om doodleuk te weigeren nog langer betaald te worden in groen pleepapier. Vanaf dat moment zullen de Amerikanen er achter komen wat het betekent om te ‘ver-Oekrainiseren’. Vervolgens spat, 98 jaar over tijd, de VS uit elkaar, en verschuift het geopolitiek zwaartepunt op deze planeet naar Eurazie. Precies datgene waar Brezinski altijd al bang voor is geweest:

  http://www.amazon.com/Grand-Chessboard-American-Geostrategic-Imperatives/dp/0465027261/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1321275639&sr=8-1

 6. Het is eigenlijk toch van de gekke dat de wereld toekijkt hoe men alles….

  ….”alles en iedereen”, want het aantal slachtoffers en al het leed wat men maakt/veroorzaakt is natuurlijk niet in geld uit te drukken.

  “Eén mens vernietigen is de hele wereld vernietigen”.

  Hoeveel mensen levens zal men dit keer willen opofferen om de “wereld te redden”? Ieder land heeft het recht om zich te verdedigen tegen agressie, maar ik vrees eerder de aggressie van Amerika dan Iran. Iran is te behapstukken, maar Amerika die als een dolle te keer gaat en in het duistere werkt lijkt niet meer onder controle te krijgen en is als een ongeleid projectiel.

 7. @IIS [5]: Amerika is gebouwd op lijken en bloed van de natives en gekolonialiseerd door gristenen, avonturiers, gelukzoekers, gevluchte moordenaars en criminelen. Dus wat anders kan men van een dergelijk land verwachten?

  Amerika = Eurotrash + derde wereld import, onder leiding van uhh.. AIPAC.

  ‘AIPAC’ is zo dol op Amerika, itt Europa, omdat het zulke domme dociele schapen zijn en makkelijk onder de duim te houden:

  http://www.youtube.com/watch?v=WALIARHHLII

  En Amerika is zo dol op ‘AIPAC’ omdat die in WW1 en WW2 Amerika heeft gemanouvreerd naar de top vd planetaire pecking order, na samenwerking met mensenslachthuis USSR, over het lijk van Europa, met GB/Churchill als enabeler en de reserve currency dollar als free lunch en frauduleuze geschiedschrijving als bedtime feel good story.

  Het wordt hoog tijd om de VS door de plee te trekken.
  IIS [11] reageerde op deze reactie.

 8. @Ron Paul Fan [10]:

  Denk je dan niet, overigens interessante reactie van je, dat zich de geschiedenis voor de EU zich zal herhalen, we zitten er weer eens midden tussenin en er zijn genoeg gekken in Brussel die ons willen uitleveren.

  Video zeg ik maar niks over.

 9. @IIS [5]:
  Bedenk hierbij wel, dat de Amerikanen, na de Am. Civil-War, juist het Engelse Coloniale en het Hollands/Zeeuwse VOC-Coloniale gedrag, als historische voorbeeld gebruikten om er, na WW.2, een US-Empire mee te stichten.
  De Wereld is nu omderhevig aan de invoering en implementering van de volgende-phase (met NATO), van het in 1998 geopenbaarde Project-For-A-New-American-Century, een Am. Wereld-Hegemonie-Project, dat door Amerikaanse/Israëlisch-Zionistische, Neo-Conservatieve krachten en machten (w.o. D. Cheney, R. Rumsfelt, B. Kristol, M,-TSA-security-scanner,-Chertoff, en vele anderen), werd ge-implementeerd en uitgebreid. Dit PNAC-plan, dat vanwege een nogal domme openbaring, ” We Need Another Pearl-Harbor Event!!! 9/11??? In Order To Convince The US Population, To Justify And Implement A Buildup Of The US. Military-Power.” in discrediet werd gebracht, het heet nu; ” Foreign-Policy-Initiative.”….. http://www.foreignpolicyi.org
  Affijn, de info-puzzel hierover, wordt ook steeds completer!

  Ron Paul Fan [14] reageerde op deze reactie.

 10. @IIS [9]: Krijg bij het lezen en zien van dergelijke zaken toch een heel unheimisch gevoel. Zijn we wel in staat om hier in de EU nog te overleven en/of zijn de grootmachten zich al aan het voorbereiden op de Nieuwe Wereld na een alles vernietigende WOIII?

  Amerika is de enige die momenteel de wereld wil veroveren (NWO).

  Wij in Europa moeten datgene doen waar we het beste in zijn: niets doen. Exact de strategie volgen die voor 1940 zowel door de VS als de USSR werd gevolgd, nmlk wachten tot Frank/GB en Duitsland elkaar in de haren gaan vliegen en dan intervenieren.

  Getransponeerd naar de huidige situatie: wachten tot de VS en China elkaar naar de strot gaan vliegen (bv over Iran), met de VS in de rol van GB/F (agressor) en China in de rol van Duitsland (slachtoffer *).

  De EU moet zich buiten de strijd houden en laten bevoorraden door Rusland. Wachten tot de VS en China op apegapen liggen en dan intervenieren.

  * = voor de modale tv-kijker is het ongehoord om Duitsland/1939 als slachtoffer te portretteren, maar het is wel zo. Even wachten op mijn blogje in aanbouw.

 11. @Jacob. [12]: Affijn, de info-puzzel hierover, wordt ook steeds completer!

  Zie hier mijn 9/11-blog…

  http://how911wasdone.blogspot.com/
  (tot nu toe ruim 100,000 hits, 60% VS, 30% EU)

  …ontstaan na een discussie alhier, vier jaar geleden:

  http://www.vrijspreker.nl/wp/2007/09/911-nine-eleven/

  Algemene tip: als je een boek wilt schrijven, zoek dan een forum op met een maximaal aantal vijanden, ten einde battle hardened te worden:

  http://forums.randi.org/showthread.php?t=178524

 12. Het is zwaar de vraag of Herman Cain wel zo’n goeie is om president te worden. Zeg nou zelf, als je een land kort en klein wilt slaan, moet je wel weten dat het bestaat em waar het ligt natuurlijk:

  http://www.youtube.com/watch?v=KAGGpK7bSWc

  Eigenlijk valt Herman wel mee als je hem vergelijkt met andere GOP-kandidaten, Ron Paul niet meegerekend:

  http://firstread.msnbc.msn.com/_news/2011/11/14/8797707-gop-candidates-on-the-warpath

  Op deze manier krijgt fascisme natuurlijk wel een slechte naam.

  Even ter herinnering, deze morons hebben wel eventjes duizenden kernwapens in hun bezit al is er natuurlijk dikke kans dat ze de pin-code zijn vergeten, nodig om die dingen af te vuren.

 13. Indrukwekkende samenvatting van 2 maanden OWS:

  http://www.youtube.com/watch?v=jj4_wrZ066c

  Dit is voor het eerst sinds lange tijd dat de Amerikaanse bevolking weer eens in actie kwam. En met de focus op de 1% zitten dicht bij het echte doel: de ontmanteling van de FED en het huidige politieke systeem van overmachtige lobbygroepen.

  Verder zijn er natuurlijk nog de oorlogsveteranen, die weten hoe je moet vechten + 94 miljoen vuurwapens bij gewone burgers.

 14. Ondertussen gaan de VS door met het maken van vijanden. Niemand minder dan Hillary Clinton zegt China de wacht aan:

  http://www.foreignpolicy.com/articles/2011/10/11/americas_pacific_century?page=full
  Kern boodschap:

  The future of politics will be decided in Asia, not Afghanistan or Iraq, and the United States will be right at the center of the action.

  En dan beweert de opdringerige malloot ook nog dit:

  Just as Asia is critical to America’s future, an engaged America is vital to Asia’s future. The region is eager for our leadership and our business — perhaps more so than at any time in modern history.

  Hoe verzin je het! Het is inderdaad waar dat de Chinezen graag de Amerikaanse business overnemen, maar dat met die Amerikaanse leiderschap valt in praktijk reuze mee.

  Goed zo. Laten China en de VS zich maar in elkaar locken; we lezen wel in de krant hoe het afloopt. Ondertussen moeten wij in Europa zoete broodjes bakken met de Russen, die hebben nog grondstoffen en een prille consumenten-markt. Onze producten tegen hun grondstoffen, prima match.

 15. De VS kopen de volledige Harrier gevechtsvliegtuig vloot op van GB:

  http://www.guardian.co.uk/uk/2011/nov/16/harrier-fleet-sold-us-military

  Voor een appel en een ei. Je vraagt je onderhand af wat die Amerikanen van plan zijn met al dat wapentuig? Ze geven al even veel uit aan oorlog als de rest vd wereld bij elkaar!

  Antwoord: zij streven zelf datgene na van wat ze Hitler altijd valselijk hebben beschuldigd, namelijk wereldbeheersing. Het leuke is natuurlijk wel dat de Amerikanen zich zo langzaam aan in een isolement manouvreren en de hele wereld tegen zich in het harnas jagen. Dat kan nooit goed aflopen voor onze cowboy-vrienden.

  IIS [23] reageerde op deze reactie.

 16. @Ron Paul Fan [21]:

  Maar onderschat dat land en zijn lijers niet. Er broeit duidelijk iets groots en men zint op ogenschijnlijk op een alles vernietigende of juist een alles binnenharkende oorlog.

  Wat de Doodles precies van plan zijn is mij niet duidelijk maar ze zijn in ieder geval niet bezig met het voorbereiden van een standaard gevecht.
  Ze moeten wel heel deep shit zitten en de wanhoop nabij zijn.

  China provoceren, Iran af willen schieten, de Russen zullen denk ik echt niet buiten schot blijven en India is muisstil.
  Zal dit de grand finale worden? De strijd der strijden? Of zijn ze in het Witte Huis wit tot onder de neus en kan men ze niet meer serieus nemen?

  Sheriff Threatens Feds With SWAT Team

  Mooi zo, maar vergeet niet dat geld machtig is en de meest grote idioten voor en paar stuivers de tegenaanval zullen inzetten. Het verzetten tegen de elite is en blijft een riskante onderneming, maar laat duidelijk zien hoe ver dat land of de wereld op instorten staat.

 17. Kredietwaardigheidsbeoordelaar Fitch Ratings waarschuwt woensdag dat de vooruitzichten voor Amerikaanse banken kunnen verslechteren als de Europese schuldencrisis niet snel wordt opgelost.
  Fitch is van mening dat de Europese schuldencrisis nog altijd een bedreiging is voor Amerikaanse banken, ondanks dat de instellingen hun blootstellingen aan de regio afgelopen jaar hebben verminderd.

  Men weet de rollen aardig om te draaien. Als de EU banken nog een beetje overlevingsinstinct bezitten zou men als de wiedeweerga al het geld uit de USA terug moeten trekken. Geef de damn bastards wat ze verdienen.

  Porren hier de kachel hoger om ons duidelijk te maken dat we HEN moeten steunen en ter wille moeten zijn….De geldpers zal dan ook hier wel onder druk van DAAR één dezer dagen aan worden gezwengeld.

 18. @Ron Paul Fan [25]:

  Is Odrama wel op de hoogte dat een miljard gele fanatici de Amerikanen zonder nadenken de strot uit zullen bijten….Het is geen Vietnam en het land is vele malen krachtiger dan welk land dan ook. Mocht China de confrontatie aangaan en de blufpoker van Amerika met liefde aannemen dan zal dat land minder te lijden hebben en er weer sneller bovenop zijn dan men vermoedt en zelfs krachtiger en machtiger terugkomen dan ooit tevoren. De draak is bij lange na nog niet ontwaakt, ik zou hem nog even laten slapen…Of is het China inmiddels wel duidelijk dat ze de groene papiertjes voor iets anders moeten ruilen en staat Amerika op zijn grondvesten te schudden, vandaar de Amerikaanse profocatie?
  Ron Paul Fan [27] reageerde op deze reactie.

 19. @IIS [26]: Wat Obama denkt is onbelangrijk voor het gedrag van de VS, dat wordt bepaald in zekere kringen, die ik maar niet bij naam zal noemen, want voor je het weet word je van antisemi-nogwat beschuldigd en dat terwijl we allemaal blij zijn dat we niet zo zijn:

  http://www.youtube.com/watch?v=pOV0qCW7nBA

  Nog even ter herinnering, de VS hebben destijds VERLOREN van Vietnam en ik geef ze dan ook geen schijn van kans, zeker nu de Chinezen beschikken over mach10 raketten, waartegen de Amerikaanse vloot volgens de marine zelf geen schijn van kans heeft. Misschien willen de VS wel toeslaan voordat China te machtig wordt, maar ik geef ze geen schijn van kans.

  IIS [28] reageerde op deze reactie.

 20. @Ron Paul Fan [27]:

  Die “zekere kringen” zijn die wel op de hoogte hoe dicht ze bij hun ondergang zijn en dat ze tegenover China verbleken als een vlekje op een wit laken in de zon.

  Het zou magnifiek zijn als de Amerikaanse zelfoverschatting hier zijn Waterloo gaat vinden, vooropgesteld dat Harlekijn Odrama en de “zekere kringen” het werkelijk menen.

  Een ferme tik over de snavel zou dit hele land in één keer onttronen tegenover de rest van de globes. Het zou een revolutie van ongekende orde teweeg brengen in de menselijke geschiedenis als de koning van zijn troon wordt gestoten met een kort en heftig optreden van de Chinezen, want ik denk dat China niet eens zo heel veel moeite moet doen om de uitgerangeerde imperialisten uit te schakelen.

  Het zal voor de wereldeconomie een ongekende omwenteling betekenen als niet langer Wall Street maar de Hang Seng of Sjanghai de financiele toon zal zetten in de wereld.

  IIS [29] reageerde op deze reactie.

 21. @IIS [28]:

  ‘India en China zijn bedreigingen voor VS’
  Laatste update: 18 november 2011 00:01 info
  GROTON – De Amerikaanse minister van Defensie Leon Panetta heeft zich donderdag ongebruikelijk hard uitgelaten over de opkomende grootmachten China en India.

  Hoe dichterbij de kist hoe gekker? Hij blaast alvast de bazuin?

  Maar wat gaat Israël doen met zijn buren zodra Amerika zijn afranseling heeft gehad en zijn eigen wonden moet likken. 2012 is geen 1948…

  Ron Paul Fan [30] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.