http://www.youtube.com/watch?v=fExYZ422MIE

10 REACTIES

 1. @pcrs [5]: Ze geven gewoon zelf toe wat ze van plan zijn:

  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=27777

  The Pentagon’s global military design is one of world conquest. The military deployment of US-NATO forces is occurring in several regions of the World simultaneously. Militarization at the global level is instrumented through the US military’s Unified Command structure: the entire planet is divided up into geographic Combatant Commands under the control of the Pentagon. According to (former) NATO Commander General Wesley Clark, the Pentagon’s military road-map consists of a sequence of war theaters: “[The] five-year campaign plan [includes]… a total of seven countries, beginning with Iraq, then Syria, Lebanon, Libya, Iran, Somalia and Sudan.”

  Fysiek bezetten van Rusland en zeker China is ondenkbaar, maar dat hoeft ook helemaal niet. Het volstaat de controle over de resources te hebben, met olie en gas voorop om de meeste touwtjes in handen te hebben.

  Het einddoel is om de VN te doen laten uitgroeien tot een embryonale wereldregering, 1 globale currency (daarom zal het de globalistische elite worst wezen dat de dollar wordt vernietigd), om alle grenzen te laten verdwijnen, nationale staten op te heffen en dat alles onder een holocaust religie. De allergrootste troefkaart van de globalisten moet nog worden uitgespeeld, namelijk de pure existentie van kernwapens. Er zal er nog wel ergens eentje af gaan, in een stad, die de rest van de wereld moet aantonen dat een nucleaire holocaust alleen nog maar kan worden vermeden door een geglobaliseerde wereld, zonder concurrende machtpolen. Een verdomd sterk argument overigens.

  Wat valt daar tegenover te zetten? Een bipolaire wereld bestaande uit enerzijds Europa en Rusland die zich verenigen in een civilisatorische eenheid (Greater Europe) en anderzijds China en die met zijn tweeen om de tafel gaan zitten om vergaande afspraken te maken. In die laatste wereld blijven naties en grenzen bestaan.

 2. @lonelymind [7]: In de jaren tachtig zwoer ik nog bij BBC World Service, maar ja da’s 30 jaar geleden. Tegenwoordig is in Rusland iedereen libertarier, sort of, en ja, dat werkt prettig door in de nieuwsgaring. RT staat bij mij boven aan qua geloofwaardigheid, zelfs nog boven de NOS.lol

Comments are closed.